Kako nema seedera? Meni se cini na xda da samo pise da ima 0 ali kad krenes da skidas ima lep protok;-) ;-)ioroot25, AutoRec sa prve strane. P.S gde si nasao link, meni na XDA nema seedera.
Kako nema seedera? Meni se cini na xda da samo pise da ima 0 ali kad krenes da skidas ima lep protok;-) ;-)ioroot25, AutoRec sa prve strane. P.S gde si nasao link, meni na XDA nema seedera.
ioroot25, AutoRec sa prve strane. P.S gde si nasao link, meni na XDA nema seedera.
Iskljuci Lift to wake u Settings/DisplayA stobse aicp-a tice, da li imate problem da kad zakljucate ekran i spustite ga na sto, on ukljuci ekran, tako par puta i posle se to ne desava??
Moj se poprilicno greje,ali nikada nije prijavljivao takav problem. Izmeri temp u stanju mirovanja (procesora i baterije).A imate li vi nekada problem da ne dozvoljava svetlinu na 100% zbog velike temperature? Prikazivao mi je to nakon prvog update-a, a evo i sad nakon instalacije roma. Sve se sredi za nekih minut, dva ali cisto da znam da mi nije zapao neki defektan![]()
Nikada na CloudyG3 2.0 romu, a na stocku, da, ali leti, prilikom sunčanja, i 3g surfa, znači heavy use, a sada, prosto ne verujem, pa šta mu ti radiš, moj ne mogu da nateram da se zagreje, jedino na punjaču, i isto 3g. Ali tada nije ni blizu toga da mi smanji osvetljenje.A imate li vi nekada problem da ne dozvoljava svetlinu na 100% zbog velike temperature? Prikazivao mi je to nakon prvog update-a, a evo i sad nakon instalacije roma. Sve se sredi za nekih minut, dva ali cisto da znam da mi nije zapao neki defektan![]()
Dobijes uz njegaKad se ubacuje aicp jel treba supersu?
Onda to nije nista strasno.30 stepeni mi u stanu, jos je stajao na nekom jastuku dok sam radio update tj kasnije install. Sve se sredi za minut.
Da, plus pa_gappsI jos jedna stvar posto svaki dan izlazi aicp skinem i samo flash iz recovery-a?
Onda to nije nista strasno.
P.S. 30 stepeni u stanu? [emoji2]
Gapps ne diras. Samo preflashas aicpZnaci nista wipe? Samo skinem najnoviju verziju, flash i posle toga flash gapps?
Gapps ne diras. Samo preflashas aicp![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari