Šta je novo?

LG G2

Znam isprobao sam CM12,Aicp i RR tako da svi su se dobro pokazali... A i tamo instaliram Snap HDR i kamera je upotrebljiva... Izgleda da official nece jos skoro ima da se to oduzi barem mesec dana...

Meni tek sutra stize telefon, ostacu na stocku dok ne dodje Lollipop, kad dodje idem na ROM. Ne mogu da se vracam preko KDZ, neki strah me 'vata kad udjem u program.

Nije prošlo pored originala, a i prodavac se ne trudi da ga tako predstavi :)

U to kad stavis telefon imaces osecaj kao ciglu da drzis [emoji3]

Imam neku slim, ali providna. Pocela da se prlja. Koju preporucujete da ima kod nas?

Možda Teracell. Ja sam je uzeo sad kao zamenu, ali naručiću neke maskice za telefon preko Alija. Trenutno ću da naručim Quicksand, zaista mi se sviđa maska a i ovde je neko postavio da ima istu.

P.S Da li ima da se kupi kaljeno staklo iliti tempered glass u Srbiji ? Da ne naručujem za džabe sa Alija i da čekam.

Jeste, a nisam ni primetio da su nešto skupe. Mislim ~5$ za ovakvu masku, jeftinije nego kod mene u gradu najobičnija silikonara. :)

Kakva je ta quicksand? Kao opo?
Nisam držao u rukama opo do sad, ali mislim da jeste, veoma prijatno na dodir. :) izašla me 7,68$ preko alija, imak je proizvođač.

Usput, preporuka za app - Tapet
44c5248ad45cd7e33adee6eef9308b91.jpg

Poslednja izmena:
@Nikola1994, jel ti kojim slučajem ispadao telefon ? Buni me što gornja i donja strana nisu pokrivene tako da se bojim da ne ispadne i ne ogrebe neki od ta 2 dela. Jel si stavljao neku zaštitu za ekran ?

@Nikola1994, jel ti kojim slučajem ispadao telefon ? Buni me što gornja i donja strana nisu pokrivene tako da se bojim da ne ispadne i ne ogrebe neki od ta 2 dela. Jel si stavljao neku zaštitu za ekran ?
Nije,i nadam se da neće (da kucnem u drvo).Slaba je ovo zaštita, čuva uglove, ali je maska plastična, tako da ne očekujem bog zna šta ... Foliju imam, obične one što se kod nas prodavaju za 150,200din...gledam da poručim neki tempered glass u skorije vreme, baš zbog ove imak maske...

Da sećam se :)
Spigen, zaštita za displej i možeš da ideš gde hoćeš...

Poz ljudi, nisam nesto bio aktivan ovde zadnjih par dana jer sam zauzet...Inace jel ima nekih novosti o lolipopu za nas?

Ja koristim ovu obicnu Jekod, prelazi preko ivica, nju sam dobio kad sam uzeo tel i obicna neka folija traje mi od juna, ne odlepljuje se :D
797bc9f56ed6268c3b57e3095aa5df3a.jpg

7db29c626ab68fd9b6e0f643711007a9.jpg

Sve se nakanjujem da skinem to i da uzivam u telefonu. Iako sam svaki tel maksimalno cuvao, ukapirao sam da ga cuvam za narednog vlasnika. A na kraju razlika u ceni maksimalno ocuvanog i sa tragovima koriscenja je 20-30e, ne vredi cimati se za te pare :)

Poslednja izmena:
Ja koristim ovu obicnu Jekod, prelazi preko ivica, nju sam dobio kad sam uzeo tel i obicna neka folija traje mi od juna, ne odlepljuje se :D
797bc9f56ed6268c3b57e3095aa5df3a.jpg

7db29c626ab68fd9b6e0f643711007a9.jpg

Sve se nakanjujem da skinem to i da uzivam u telefonu. Iako sam svaki tel maksimalno cuvao, ukapirao sam da ga cuvam za narednog vlasnika. A na kraju razlika u ceni maksimalno ocuvanog i sa tragovima koriscenja je 20-30e, ne vredi cimati se za te pare :)
Sad bih ti dao plus, ali nema te opcije. I ja sam došao do zaključka pre par nedelja i više ne koristim ništa osim zaštitne folije. Razlika je očigledna : na poslu su mi rekli - oho, opet si kupio nov telefon [emoji1] [emoji1]

@Corinthian Upravo to, za foliju jesam jer mozes izgrebati ekran koji je dosta bitniji. Sve ostalo je visak. Razmisljao sam o opciji da kupim na netu druga ledja. Moj burazer ima crveni model, i ledja su nekako gumirana, ne kliza kao crni kod mene. Ako bih nasao takva crna, uzeo bih i nosio tel bez futrole. :)

Vrh Dno