Nisam držao u rukama opo do sad, ali mislim da jeste, veoma prijatno na dodir.Kakva je ta quicksand? Kao opo?
Nije,i nadam se da neće (da kucnem u drvo).Slaba je ovo zaštita, čuva uglove, ali je maska plastična, tako da ne očekujem bog zna šta ... Foliju imam, obične one što se kod nas prodavaju za 150,200din...gledam da poručim neki tempered glass u skorije vreme, baš zbog ove imak maske...@Nikola1994, jel ti kojim slučajem ispadao telefon ? Buni me što gornja i donja strana nisu pokrivene tako da se bojim da ne ispadne i ne ogrebe neki od ta 2 dela. Jel si stavljao neku zaštitu za ekran ?
U isto vreme smo narucili[emoji6] Odlicna zastita i posle godinu dana kao nov.http://www.ebay.com/itm/SPIGEN-Slim-Armor-Case-Series-for-LG-G2-/271380797728?
® i najbolja zaštita koja postoji, malo povećava gabarite ***![]()
Ova zastita za displejDa sećam se![]()
Spigen, zaštita za displej i možeš da ideš gde hoćeš...
Kazu negde pola februara a neki kazu krajem februara e sad kome verovatiPoz ljudi, nisam nesto bio aktivan ovde zadnjih par dana jer sam zauzet...Inace jel ima nekih novosti o lolipopu za nas?
Ja jesam ali mi deluje kao fakeIzasao juce. Nisi kdz-ovao?![]()
Sad bih ti dao plus, ali nema te opcije. I ja sam došao do zaključka pre par nedelja i više ne koristim ništa osim zaštitne folije. Razlika je očigledna : na poslu su mi rekli - oho, opet si kupio nov telefon [emoji1] [emoji1]Ja koristim ovu obicnu Jekod, prelazi preko ivica, nju sam dobio kad sam uzeo tel i obicna neka folija traje mi od juna, ne odlepljuje se![]()
![]()
![]()
Sve se nakanjujem da skinem to i da uzivam u telefonu. Iako sam svaki tel maksimalno cuvao, ukapirao sam da ga cuvam za narednog vlasnika. A na kraju razlika u ceni maksimalno ocuvanog i sa tragovima koriscenja je 20-30e, ne vredi cimati se za te pare![]()
Ispravi cemo mi to sta je to za nas maciji kasaljA sta cemo sa curenjem memorije kad dodje 5.0?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari