Šta je novo?

LG G2

Moze link za tu modovanu verziju?

što se tiče rasprava o jezicima, nacijama... bilo bi zgodno kada bi mišljenja sukobljavali u bench clubbing-u, a ovu temu ostavili samo za g2 ;)

što se tiče rasprava o jezicima, nacijama... bilo bi zgodno kada bi mišljenja sukobljavali u bench clubbing-u, a ovu temu ostavili samo za g2 ;)

Necemo cepidlaciti, pocelo je od LG-ja na srpskom :)

@fkloznica Tako nekako izgleda google keyboard na ovim romovima koje sam spomenuo. Pokusacu da iscupam bas tu sa tih romova, pa ako ne nadjem, probacu ovu modovanu.

Kako vi prebacujete podatke sa telefona na komp. Ja imam problema, imam win 7 x64 ali mi se proces prebacivanja cesto zaglupi. I sa telefona na komp i obrnuto...Recimo hocu da prebacim backup sistema iz twrp i nema sansa, iz 5-og puta uspem

Kako vi prebacujete podatke sa telefona na komp. Ja imam problema, imam win 7 x64 ali mi se proces prebacivanja cesto zaglupi. I sa telefona na komp i obrnuto...Recimo hocu da prebacim backup sistema iz twrp i nema sansa, iz 5-og puta uspem

Sta ti kaze prva 4 puta? :) Ja prebacujem sasvim normalno na Win7 x64 i x86, kao na/sa USB.

Pa pise nesto kao proces stop...na kompu to pise
Ja ne znam koju opciju odaberete. Ja MTP za prenos podstaka.

Poslednja izmena:
Isto koristim MTP.. Ne znam sta moze biti.. Jel ti Win mator, tj zreo za reinstaliranje?

Nije...Kako jos mogu podaci da se prebacuju sem MTP, zasto nema stare dobre opceje Storage On ili Off?

Probao i smorio se. Nema mogucnost prebacivanja foldera vec samo fajlova...

Ma probao i to. Nece browser da mi prihvati adresu 192.168.1.101...Ne otvara

Poslednja izmena:
Ja sam koristio air droid pre. Ali odavno mi nije zatrebao. Sad moras fajl po fajl?

Da, u premium verziji je samo dozvoljen folder transfer. Evo sada probam preko Wireless storage, namestio sam ga da radi, ali spor je transfer...

Ma probao i to. Nece browser da mi prihvati adresu 192.168.1.101...Ne otvara

Ne treba u browser da je upisujes nego u win explorer kao \\192.168.1.101 i onda samo username i pass, cini mi se da je ta procedura, probao sam ga kad sam kupio tel.

Da, u premium verziji je samo dozvoljen folder transfer. Evo sada probam preko Wireless storage, namestio sam ga da radi, ali spor je transfer...

Transfer zavisi i od performansi rutera, mrezne na kompu ***.. :) Zato postoji usb transfer koji je brzi, ovo je kao alternativa ili ako neces sa kablom da se zezas :)

Poslednja izmena:
Ma hocu ja sa kablom, ocu rodjo, al nema stare dobre opcije bez MTP da memoriju posmatra kao USB storage...

Provalio sam ovo za WiFi transfer

Nije tacno da ne moze folder.

Imate opciju upload > select folder, a za download, moze ceo folder, samo oznacis folder i kliknes download.

Na mom ruteru i nije neka razlika u brzini u odnosu na kabl.

Super beam koristim za te stvari, odličan je. Može i sa telefona na telefon, bez posredstva rutera, znači wifi komunikacija medju telefonima. Brže od bt mnogo.

Jel moze u Swift k. da se iskljuci top bar za predikciju reci? Bar u nekoj modovanoj Swift key aplikaciji?

I mene ovo zanina da li moze predikcija da se iskljuci

Napisah u nekoj drugoj temi. Ima modul za xposed koji isključuje top bar

ja nemam premium ali bez problem ima opcija za folder
mozda samo da se registrujes mada ja nisam ni to

Poslednja izmena:
Ja sam probao 2 puta i nece...Voleo bih da vidim to na AIRDROIDU

kazem ti ja sam neki dan prebacivao foldere dok je bio telefon jedan dan kod mene
probaj da se registrujes
a jel ti hoces upload ili download?
evo sad probao na zeninom s3 neo i bez problema imam select upload folder
KADA SE KONEKTUJES ides na plavu ikonicu FILES
onda gore desno imas opciju UPLOAD
kad stisnes to imas plavo select files i BELO SELECT FOLDER
izaberes folder i gde cas ga staviti na telefonu i to je to

Poslednja izmena:
Ja hocu transfer sa telefona na komp...
b0696a34d2f61b9accf5d79227b8b448.jpg

Vrh Dno