kako iskljucis sinhronizaciju, rucno? Meni je wifi i data stalno ukljuceno(wifi se gasi sa ekranom), sync stalno ukljucen, auto 2g/3g. Baterija mi drzi min 40h do 60+ sati, sot do 4,5~5 kao kod tebe. Ekran 50 do 80%. Stock 20h.Ја за ових десетак дана колико користим г2 имам прилично скромне резултате батерије. Нет и синхронизације држим искључене када је екран искључен, користим га углавном за сурф и извлачим углавном 4.5-5 сати сота. Нерутовани сток 4.4.2
To jos nisam uspeo, jesam 70+h sa jednim punjenjemMislim da je to poprilicno slabo, ja sam na full stock-u dobijao 6-7h 100% sam siguran iako to nije bilo bas skoro.....
Како шта ће му?@NoNameBGD: Sta ce ti ovi Cleaneri i Boosteri ? :d
Како шта ће му?
Ако немаш по један антивирус, таск менађер, килер, клинер и бустер ти ниси прави ултра адванцед андројид јузер! :d![]()
![]()
Zato i imas 6h sotaJa slabo koristim data uglavnom svuda gde se nalazim ima wifi![]()
Ma sve je to smejurija, ne moze srpski u IT svet nikakoGoogle translate kaze ovo
![]()
Mada ni jedno od ponudjenih po meni nije logican prevod
Jer kada koristis proxy on ti nije zastupnik vise je posrednik
Zulu može Google kibord i brojeve gore![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari