Šta je novo?

LG G2

E *** i dalje pričaš o ćirilici, a pišeš obogaljenom latinicom bez šđčćž... :)
Nije praktično i to je cela priča ;)

ps. Kada smo već kod ove teme - preporuka za SwiftKey i material temu tastature...

bf3bf99eba51c32b36f48501ee793417.jpg

Mrzi me da se navikavam. Ima cevap prste i sto manje slova ima, meni dobro :D
Naravno da uvek ovako pisem cirilicom :)
Ja tu tastaturu uvek brisao, nisam je probao par godina :) Moze li da se iskljuci ta predikcija?

Da li negde ima da se nadje lg g2 32gb u zlatnoj boji? Svuda trazim nigde na lageru

Ja mislim da nema vise u na stanju LG G2 Gold nov. Jedino polovan da nadjes.
@NoNameBGD: Sta ce ti ovi Cleaneri i Boosteri ? :d
^Jel ne treba nikakvo otkljucavanje bootloadera, samo root i AutoRec ?

Meni je LG g2 tastatura bila najbolja ikad, lepa, mogućnost swipe-a, numerički deo odmah vidljiv, ali, kad sam probao SwiftKey - najbolji swipe ubedljivo i predikcija, a ono što mi najviše nedostaje kod lg je brisanje reči (kratki i dugi stisak, za jedno slovo i cele reči), to je baš korisno i ubrzava kuckanje.

Ја за ових десетак дана колико користим г2 имам прилично скромне резултате батерије. Нет и синхронизације држим искључене када је екран искључен, користим га углавном за сурф и извлачим углавном 4.5-5 сати сота. Нерутовани сток 4.4.2
kako iskljucis sinhronizaciju, rucno? Meni je wifi i data stalno ukljuceno(wifi se gasi sa ekranom), sync stalno ukljucen, auto 2g/3g. Baterija mi drzi min 40h do 60+ sati, sot do 4,5~5 kao kod tebe. Ekran 50 do 80%. Stock 20h.

Mislim da je to poprilicno slabo, ja sam na full stock-u dobijao 6-7h 100% sam siguran iako to nije bilo bas skoro.....
To jos nisam uspeo, jesam 70+h sa jednim punjenjem :)

Poslednja izmena:
@NoNameBGD: Sta ce ti ovi Cleaneri i Boosteri ? :d
Како шта ће му?
Ако немаш по један антивирус, таск менађер, килер, клинер и бустер ти ниси прави ултра адванцед андројид јузер! :d :p :D

Ne zaboravi na Talking Tom.

Jel podrzava Tweakbox G2 cloudy2.2? Ili tu ide tweakbox g3?

Како шта ће му?
Ако немаш по један антивирус, таск менађер, килер, клинер и бустер ти ниси прави ултра адванцед андројид јузер! :d :p :D

Dosadila coveku dobra bat, pa malo da je osakati :d

Хтео бих да флешнем cloudyg2 2.2 па ме занима да ли би ваљало да пре инсталације wipe-ујем и internal storage? Такође, да ли телефон боље ради као odex или deodex?

Koliko sam skontao ta deodex nešto brljavi tako da bi trebao staviti odex. A to za internal storage ne može da škodi.

Internal storage jedino ako imas otg usb kabl!
I naravno pre toga prebaci sve sto ti je potrebno slike, muziku...

Poslednja izmena:
nemoj "vajpovati" internal storage!
edit: pobriši foldere koji ti ne trebaju iz nekog fajl-mendžera ali nemoj wipe iz recovery

Poslednja izmena:
Google translate kaze ovo

1c8d288c813cbb1fc12563aee8ebcf6d.jpg

Mada ni jedno od ponudjenih po meni nije logican prevod
Jer kada koristis proxy on ti nije zastupnik vise je posrednik

Poslednja izmena:
Nisam lingvisticar, samo ne kazem da ne postoji zato sto je ne znam :)
Ubacio onaj 3.2 xcam i telefon poceo da se resetuje. Na 2.2 sam, sto se desilo to?

Njihov prevod je ok ako govorimo o pravu, ali zato za it nikako ne moze da prodje. Treba standardizovati reci u zavisnosti gde se koriste.

Zulu može Google kibord i brojeve gore ;)
c9181831c3165051e38efde3dd7f4dfd.jpg

Jedino ovo, sto nije poenta :D

Sto se tice prevoda reci vec sam objasnio moj stav. Bas to da se standardizuje, kao sto sam i naveo ko bi trebao da se bavi tim.
Samo mi pusti Srbi svoj lep jezik zakopavamo. Iskreno ingeniozno je pricati da u ovako bogatom jeziku ne mozemo naci rec ili izvesti. Jezik je ziva stvar i to je normalan tok. Jedan od najbitnijih oblika (vecina teoreticara tvrdi i najbitniji) samoidentita nacije jeste jezik. Ne kazem da ne trebamo znati strani, ili strucan strani jezik (bilo koji), ali niposto ne zaboraviti svoj. Pogotovu kada je to jedna od retkih stvari koja je superiornija u odnosu na druge. I ne, to nisu moje reci, svaki lingvisticar ce ti to reci. I strani i domaci.

Poslednja izmena:
Skinite modovan Swiftkey, mnogo bolje teme ima od one sa ps.

Poslednja izmena:
Pitao sam ranije u temi samo nisam dobio odgovor vec predloge za druge tastature :) Da li ima negde Google Keyboard ali koja je ista kao na Cyanognmod 12, AICP i drugim lollipopovima, isto izgleda kao sto je Zulu92 okacio, ali ima na dugmicima za slova i druge znakove - .,!:() itd, da ne moram da ulazim u brojeve i simbole da bih otkucao tako nesto...

Nazad
Vrh Dno