Šta je novo?

LG G2

Zavisi kolika je razlika. Najiskrenije realna razlika bi mu bila doplata od 40e. Ne govorim o realnim cenama, nego sta pruza za vise para.

@zota
Zar nije xcam 5.2.4 obicna aplikacija koja moze da se deinstalira i stavi 3.2.0?

Koliko sota može da izvuče? Sa g2 imam oko 5.5 - 6 h. Doplata je u tom nekom rangu, verovatno oko 20 - 30e.

Za te pare vredi. Mozda ne zbog telefona samog, vec zbog prodaje posle. Samo baterija je najveci korak unazad. Gde nadje to ako nije tajna? :)

Koliko sota može da izvuče? Sa g2 imam oko 5.5 - 6 h. Doplata je u tom nekom rangu, verovatno oko 20 - 30e.

Ako ne planiraš da menjaš telefon duže vreme, nema šta da se dvoumiš. A i da ne planiraš, za tu doplatu vredi svaku razliku. Imaš više rama, memoriju možeš da proširiš. Bateriju možeš lako da zameniš. Moja žena ga stavi na punjač svaki dan ali ga zato urniše sa kojekavim igricama. Mislim da joj je sot oko 3,5 do 4 sata. Meni se ekran više sviđa od ekrana na G2. Mala je razlika ali je nekako "življi". :)

Burazerovom najboljem drugaru treba hitno kinta, mesec dana je star inače... Verovatno bih ga menjao za z2

Nemoj 'lebati sony. Na papiru su najbolji, ali veruj mi kvare se kao ludi.

Što se tiče utiska za Cloudy 2.2, radi fluidnije, GPS mi bolje funkcioniše. Na 2.1 mi se često gubio signal ili me je "bacao" 10-15 km od lokacije. Na ovom ostajem do daljnjeg. Lollipop me ne zanima dok xposed ne bude podešen da radi na njemu.

Malo sam se igrao malopre pa sam rutovao telefon i ubacio cuveni fix 3.2.0 za kameru. Stvarno sam prezadovoljan u odnosu na ono kako je fabricki. Za vikend cu da testiram cloudy-ja pa ako se dobro pokaze ostaje. :)

@mikec_thebest,dodjes pivo jedno za 3.2 fix :)

Koja navala na jadnog G3 16/2 [emoji3]
@mikec_thebest,dodjes pivo jedno za 3.2 fix :)
Ma nema frke. [emoji3]
Nego taman sam pomislio smiricu se malo i ostavicu sve fabricki ali izgleda djavo ne da mira, moracu svasta da testiram

Ja sam 2-3 nedelje na stocku (sredjenom), i mozda bih mogao do doktora :D
Posle cloudyja zavrsio na stocku? Pa sto pobogu? Ono sjajno izgleda a koliko sam skapirao i fluidnije radi. Jedino baterija i kamera (valjda?)..

Posle cloudyja zavrsio na stocku? Pa sto pobogu? Ono sjajno izgleda a koliko sam skapirao i fluidnije radi. Jedino baterija i kamera (valjda?)..
Ukapirao sam da dobijam samo na izgledu na cloudy-ju :), debloat-ovao sam stock, ubacio fix i tastaturu od cloudy-ja, novu aplikaciju za poruke i meni super :) Cekam da srede kameru na AICP lollipopu pa ce to biti to, ukoliko ne izadje official lollipop do tada.

Nzm zasto se zalite na bateriju, to vise zavisi od kernela uz dorimax baterija odlična i na Cloudy-ju jedino camera nije sjajna...

Koristio sam i dorimax i jedino sta sam primetio da tel nije fluidan, nikakvo poboljsanje u vidu trajanja baterije...

Ja sam se vratio na stock samo zbog kamere. Nerviralo me prisustvo viska crvene boje na kameri na Cloudy

Meni je na Cloudyg3 romu, 2.0, trajanje baterije osetno bolje nego na stock-u, poslednji stock je bio 20h, verovatno razlika potiče i od toga što nisam koristio rutovan i debloat stock, već sam odmah prešao na Cloudyg3. Po meni, stock ne može da pridje. Sada se setih laga prilikom dolaznih poziva, to u kombinaciji sa onakvim izgledom, je dovoljno da ne poželim više stock.

Meni je na Cloudyg3 romu, 2.0, trajanje baterije osetno bolje nego na stock-u, poslednji stock je bio 20h, verovatno razlika potiče i od toga što nisam koristio rutovan i debloat stock, već sam odmah prešao na Cloudyg3. Po meni, stock ne može da pridje. Sada se setih laga prilikom dolaznih poziva, to u kombinaciji sa onakvim izgledom, je dovoljno da ne poželim više stock.
Tebra moze vise da izvuce :)

Evo iz iskustva, g2 je definitivno vrhunski telefon, a ovo je ubedljivo najbolja tema. Prelazak na g3 se isplati za neke manje novce. G3 ima bateriju iste jacine ali je veci potrosac zbog vece rez ekrana. Rezolucija moze da se smanji pa se dobije sasvim solidan sot. Kamera je dosta bolja u low light situacijama ali po danu gotovo da nema neke razlike. E sad, video je dosta bolji, mnogo bolji zvuk, nema onog prekidanja. Tu su jos micro sd slot, kvalitetnije i lepse kucite. Opet sa druge strane g2 bolje lezi u ruci, bar meni. I na kraju kad razmotrite sve ovo najbolje da se odlucite za g2. Zabavno je koristiti ga, odlicna ekipa na forumu, super podrska i super cena. Kameru zaboravite, zna se cime se slika i snima, a da to lici na nesto.

Pa nije ovo bre Alcatel 991 pa da slike ne lice ni na sta. Pa aparati su do pre 4-5 godina tako slikali i bio je pojam da aparat ima 13 Mpx. Aj ko jos ima potrebe da slika po mraku toliko slika, a i na tim slikama se sve pristojno vidi. Ako vec slikate po mraku i iz blizine od 1-5 metra uvek imate blic. Najveci broj ljudi slika po danu, udeo slika u mraku u ukupnom broju je mozda 10% u najboljem slucaju. Slike iz kluba sa drustvom uvek slikate sa blicem. Tako da ne znam zasto iskljucujete ovaj telefon kao da uopste nema kameru?

Poslednja izmena:
zavisi koji telefon i zavisi koji fotoaparat

Nazad
Vrh Dno