Šta je novo?

LG G2

Najprostije mu je da uradi to na stock kad vec nema otg. Lako ce posle opet ubaciti g3 rom. Nisi imao potrebe brisati internal jer ovaj telefon nema sd karticu, a nemas otg. Preko adb-a moras da pushujes. Prostije ti vrati na stock.

hvala vam tako cu i odraditi sa vracanjem na stock ali sam mislio da postoji neka opasnost zato sto imam twrp i root.

To sa otg-usb sam i ja imao problem nije hteo da ucita mislio sam da je mozda neodgovarajuci otg ali sam izvalio sta je, kad ga formatiras na pc i stavis na fon on ga ne vidi nego moras da ga formatiras na neki android uredjaj i radi ce ti sve normalno

Može i preko PC samo stavi da fajl sistem bude fat umesto ntfs.

Ja sam zasad prezadovoljan sa CM 12 iako je nightly nisam primetio neke posebne bugove, osim memory leak koji ce tek od 5.1 biti ispravljen, baterija je odlicna pogotovo onih prvih 10% zna i po 1sot da izvuce, na kraju se opet svede na nekih 6 ali svejedno

Vec neko vreme pratim ovu temu i gledam ovaj telefon pa planiram u skorije vreme i da ga kupim. Trenutni S3 bih ostavio mami pa bih sebi uzeo G2. Da li ima nesto na ovom telefonu na sta bih trebao obratiti paznju? Neki cesci kvarovi ili slicno? Video sam po oglasima da spominju cesto neke zute mrlje recimo.

Otkad sam instalirao ClodyG3 rom zadnju verziju ne mogu da se konektujem na PC Suite. Izgleda nisam jedini koji ima ovaj problem, medjutim jos uvek nisam uspeo da pronadjem resenje.Radio sam sve sto savetuju:reinstalaciju programa i usb drajvera ali uzalud.
Imam Win 7 ali mislim da je to nebitno posto sam se bez problema konektovao dok sam bio na stock-u.

Ima li resenja za ovo?

opet ja nakon nekoga vremena... rootovao sam uredjaj, stavio mu CloudyG3 2.1 i telefon vise nije onaj isti, radi kao sat, kamera da ne govorim da je preporodjena. za sada nemam nikakvu frljoku da sam primetio, sve radi kao sat

Otkad sam instalirao ClodyG3 rom zadnju verziju ne mogu da se konektujem na PC Suite. Izgleda nisam jedini koji ima ovaj problem, medjutim jos uvek nisam uspeo da pronadjem resenje.Radio sam sve sto savetuju:reinstalaciju programa i usb drajvera ali uzalud.
Imam Win 7 ali mislim da je to nebitno posto sam se bez problema konektovao dok sam bio na stock-u.

Ima li resenja za ovo?
Naravno da ima. Umesto MTP odabereš LG software, i to je to.

Naravno da ima. Umesto MTP odabereš LG software, i to je to.

Probao,ne moze.Mozes da biras sta hoces,jednostavno LG PC suite ne moze da konektuje telefon.Voleo bih da neko ko je na G3 romu potvrdi iz prve ruke da li je moguce povezati telefon na LG PC Suite. Kompjuter vidi telefon kao media device,medjutim pc suite ga ne vidi tako da je bilo kakva sinhronizacija nemoguca.

Tek sada vidim na šta si mislio, ne znam, ne koristim PC suite. Apsolutno mi je nepotreban.

Probao,ne moze.Mozes da biras sta hoces,jednostavno LG PC suite ne moze da konektuje telefon.Voleo bih da neko ko je na G3 romu potvrdi iz prve ruke da li je moguce povezati telefon na LG PC Suite. Kompjuter vidi telefon kao media device,medjutim pc suite ga ne vidi tako da je bilo kakva sinhronizacija nemoguca.
Predlozio bi ti nesto da probas mozda i uspe udji u control panel pa ides na device and printer i obrisi sve lg uredjaje sto je izbacio i onda opet probaj usb meni je uspelo tako

Na zalost, nema nista od LG uredjaja u "devices and printers".Hvala na pomoci u svakom slucaju :)

Lightning Rom + dorimanx 9.6

Prilozi

• uploadfromtaptalk1420959090610.png
    uploadfromtaptalk1420959090610.png
    166.3 KB · Pregleda: 268
vozdigoh cloudyg3 2.1 i metih xcam ovaj poslednji ali nije to to bas sa fotkama po mraku. Naravno, daleeeeko je bolje nego onaj stock cirkus sto pravi efekat vodenih bojica ali ipak nisu fotke kao one sa teme.

Ko je bese postavljao one nocne fotke koje su bas bile korektne?

Na nekom forumu pronadjoh da se prilikom rutovanja tj. instalacije autorec-a menja bootloader, sto je tacno kolko se secam, tako da zbog toga g2 sa g3 romom nema sanse da se poveze sa PC suitom.Jedan je problem resio tako sto je flesnuo baseband. Isti problem sa povezivanjem ima I g3.
Zato I trazim eksplicitnu potvrdu da li g2 sa g3 romom moze da se konektuje na PC suite.U sustini koj ce mi PC suite uopste-jedino za upgrade na L,a u tom slucaju ionako moram da se vratim na stock, posle cega ce nadam se sve da radi.[emoji3]

Који сајт за unlock? На оном unlockcode247 не могу да нађем Lg...

Na nekom forumu pronadjoh da se prilikom rutovanja tj. instalacije autorec-a menja bootloader, sto je tacno kolko se secam, tako da zbog toga g2 sa g3 romom nema sanse da se poveze sa PC suitom.Jedan je problem resio tako sto je flesnuo baseband. Isti problem sa povezivanjem ima I g3.
Zato I trazim eksplicitnu potvrdu da li g2 sa g3 romom moze da se konektuje na PC suite.U sustini koj ce mi PC suite uopste-jedino za upgrade na L,a u tom slucaju ionako moram da se vratim na stock, posle cega ce nadam se sve da radi.[emoji3]
Baš tako, poslednja rečenica ti je ključna.

Nije tema ali dali neko ima link gde mogu da proverim imei za Samsung - za koje je tržište itd

pazi u pravu si. potpuno pogresna tema

Nazad
Vrh Dno