Šta je novo?

LG G2

Ma ko zna ko sve drnda te zamenske telefone pa ne treba mnogo da se nesto pokvari.

Kako nije pukao kod nekog drugog[emoji1] nije velika šteta-prezivecu

Poslednja izmena:
Jeste gledali onog sto testira iPhone, lg flex itd? Gadja ih puškom. Onda auto gadja topom itd :)

Kakav je ovaj telefon po pitanju izdržljivosti ? Koji "armor" za njega uzeti ? (Ne neki preskup)

Sta mislite o CloudyFlex 2.7?
Nikola, jel za ovaj Lighting 5 mora da se instalira onaj Philz recovery?

Imaju li ta dva roma ili uopste neki koji je baziran na G2 stocku opciju hide navigation bar za odredjene aplikacije kao sto ima Cloudy G3?

Imaju li ta dva roma ili uopste neki koji je baziran na G2 stocku opciju hide navigation bar za odredjene aplikacije kao sto ima Cloudy G3?
Lighting nema, sad proverih. Mislim da to ide uz g3 ui, možda je cloudy implementirao u njegove romove.

Ma ja sam hteo na rom koji je baziran na stocku zbog kamere. Kazu da je bolja na tim romovima...

Da nije GPS, kompas ili tako nesto ostalo aktivno? Ili neka app koristi nešto. ..
Preporuka za neku takvu futrolu sa klipa? Da ima taj prozorcic za sat ☺ A da nije neka originalna ultra skupa...
Nilkin Quick view case -ebay(sa i bez magneta za zatvaranje)

Poslednja izmena:
Nazalost vreme je isteklo. Nema editovanja :(

Kada se radi speedtest on zna da skine dosta MB-a, npr ako je 20Mbit/s, speedtest procesira oko 10sec dakle 20 * 10 = 200Mbit potrosi za test. Sto se tice ostale potrosnje je ista, samo je razlika u brzini.

Znaci skine celih 12.5 MB, tako ? Cisto da se ljudi ne plase nekom velikom cifrom...

ja narucio originalnu quick case window za moj g2 jedva nasao 30evrica nadam se da ncecu pogresiti sa istom

Kakve su Nillkin Scrub? Rekao bih da lepo nalezu ali ne pomazu bas pri padu?

Origunal se otvara stalno- meni je bolja nillikin-ima magnet pa drzi ali je original kvalitetnija pa vidi

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno