Šta je novo?

LG G2

Sinoć sam instalirao http://forum.xda-developers.com/oneplus-one/development/rom-darkobass-rom-t2958824 Prvi put sam probao lizalicu. Deluje lepo, još nisam stigao da vidim kako radi i fotke. Do kasno sam se mlatio oko jedne stvari, nikako ne moguda ubacim u notifikaciju recimo sound ili bilo šta drugo. Treba to odraditi u podešavanjima/soung &notification. Sve sam probao.Zanimljivo je da u opciji Notification acces piše apps cannot read notifications? Na netu piše da to treba odraditi preko mog naloga u fonu, što sam i probao, ali ništa. Jel to neki bag, da se vraćam na KK? Oduševilo me što čim uzmem fon u ruke, ekran sa pali, to jest lock screen!
Otkud to da si stavio OPO rom na g2? :)))

To je mala sansa da se desilo. Koliko ima srece da nije brickovao :D

Android je, i cip set iz iste serije. Tako da je moguce da je uspeo da bootuje. E sad bolje mu je da odmah vraca backup. A mozda nam je samo pogresan link stavio :)

Android je, i cip set iz iste serije. Tako da je moguce da je uspeo da bootuje. E sad bolje mu je da odmah vraca backup. A mozda nam je samo pogresan link stavio :)
S801 je OPO, nas je s800. Svejedno, mislim da nema šanse da to radi i da je jednostavno pogrešan link stavio:)

Čekajte, Model number je LG-D802, Android version 5.0.2, ParanoidAndroid version je 5.0-ALPHA1, Kernel 3.4.0-CM+ Jel to u redu? Izgleda da sam pogrešan link stavio, jer znam da sam skidao sa linka G2 Android Development i znam da je bio za d802. Šta da radim, da vraćam ili ne? Sve radi normalno. Edit, primetio sam da ne mogu aplikacijom Quick boot da odem u TWRP Racovery, ona ne radi, sinoć sam ugasio telefon dugmetom iza.

Poslednja izmena:
Čekajte, Model number je LG-D802, Android version 5.0.2, ParanoidAndroid version je 5.0-ALPHA1, Kernel 3.4.0-CM+ Jel to u redu? Izgleda da sam pogrešan link stavio, jer znam da sam skidao sa linka G2 Android Development i znam da je bio za d802. Šta da radim, da vraćam ili ne? Sve radi normalno.
http://forum.xda-developers.com/lg-g2/orig-development/aospa-5-paranoid-android-t2962766

Znači ovo si stavio, okej je sve :)
Ne znam samo odakle ti link za OPO [emoji16]

S801 je OPO, nas je s800. Svejedno, mislim da nema šanse da to radi i da je jednostavno pogrešan link stavio:)
Kazem ista serija, ne isti sam. Kao sto sam i pretpostavio, link je :D Ali svejedno, mizerne sanse postoje :D Ako je neko dokon i zeli da ima veliku sansu da unisti uredjaj, neka proba :D

http://forum.xda-developers.com/lg-g2/orig-development/aospa-5-paranoid-android-t2962766

Znači ovo si stavio, okej je sve :)
Ne znam samo odakle ti link za OPO [emoji16]
Nije taj link koji si postavio, to je sigurno, ali izgleda da nije ni ovaj koji sam ja postavio, mada izgleda potpuno isto u to sam 100% siguran, oni skrinovi su potpuno isti kao kod mene. Znam da je sa xda g2 linka. Ne radi mi Quick Boot aplikacija i izbrisao sam je. Skinuo sam Quick Reboot i normalno radi. Sada sam bio u TWRP. Znači da ništa ne vraćam, da ga malo isprobam? I da, ako se vraćam na KK, pomoću TWRP backup standardni postupak?

U ponedeljak vracam telefon i uzimam Note 3. SAmo je verzija n9005 lte i ne znam dal radi na nasoj mrezi :/

Druže moj, pa jel ti pratiš malo ove telefone? Kod nas se samo i prodaje ta verzija.

Mislim rekao si da pratiš, al mi čudno da ne znaš :)

I kako mislis onako da ti padne na pamet da ti proda telefon, a da ne radi sa našim karticama?

Ma video sam da ih dosta ima.
Ali mogu da biram, a ovaj lte ima bolje specifikacije za malcice.
A gledajuci po netu nije navedeno nista od podrske za 3g mreze.
Pa dodjem da pitam.

Malo nelogicno da ti ponudi ono sto ne radi kod nas, uzimaj Note 3 sjajna je to spravica.Ja sam hteo ponovo da je uzmem ali nisam mogao toliko da se pruzim.

Izvini za trolovanje, ali sta si ti to kupio? Nije valjda da se jos razmisljas da ga zadrzis i jos mu menjas masku i zasto?!?

Drustvo imam jedno pitanje.Znaci kad snimam odlicna je slika i sve je to super, ali ako je npr neki koncert ili neki klub toliko je zvuk los, onaj bas toliko susti i probija da to nije normalno, msm ja sam cuo da je njemu to mana ali bas u tolikoj meri?Jel moze to nekako da se sredi ili?

Nabavi xcam settings i iskljuci noise i stereo u podesavanjima videa. Pisali su o tome na xda u temi za xdabbebed kameru i to skoro

A jel moram da rootujem ili da ubacijem neki drugi sistem da bih to mogao da uradim, ili moze na stocku?

Vrh Dno