Šta je novo?

LG G2

Ja sam imao n4 i rekao nista osim nexusa. Uzeo z1, sjebao se i onda se razmisljao g2 ili n5 i nisam pogresio. Znaci pre mi bat nije znacila, ali postala mi skoro najznacajnija od svih karakteristika fona koliko je dobra na g2. Ma stock android se lako instalira u vidu romova.
 
Generalno, dvoumim se izmedju G2 i N5, i koliko god da me privlaci "cist" andriod i podrska koju ima Nexus, vise mi se dopada G2 i cini mi se iz procitanog da je bolja kupovina. Jedino taj fail sa lepkom. Hm... :)

Mislis na nexus 5 pod tin N5. Pa ja sam zadovoljan koliko traje bat na g2, kao i na Note 2 koji sma imao do pre par meseci.
Drugarov nexus 4 ne sastavi dan , a kod drugog jedva. Po netu uglavno kazu losija bat nego na G2 , kao i kamera. Ja sam se odlucio za g2 i mislim nisam se pokajao .
 
Da se upisem. Juce sam menjao svoj N5 za G2. Uletela mi neka kombinacija sto se kaze [emoji2]
Stavio sam Cloudy G3 ROM za pocetak pa cemo da vidimo. Jel mi vredi da koristim Google Cameru jer sam na nju navikao ne treba mi mnogo opcija samo slike budu ciste HDR...
 
Poslednja izmena:
Izgleda slabo ide prodaja test kdz 5.0.1 za  F320 spustili cenu na 2500 credits ili 50$
 
Onaj tko ima njihov račun ga ima for free. Onaj b2b račun. Ili b2c kako već.
 
Iliti neinformirani ljudi, što je i OK. Jednostavno ne želi svatko znati Jel to radi ili ne i kako se sredjuje i prckati i riskirati. Zato postoji OTA i official podrška. Za sve ostalo imamo zajednicu ;)
 
Mogu vam reci da sam ja jedan od tih. Evo pre neki dan sam uzeo G2 pratim forum ali nemam pojma kako se manjaju romovi i ostalo, jer nemam vremena da to sve proucavam. Cekam da naletim na nekog koga znam da mi sve to pokaze. Nekada sam se zezao sa tim na simbianu na samsungu 8910i kada je verovatnoca da umesto telefona dobijes lepu ciglu bila mnogo veca
 
Poslednja izmena:
Evo malo tracarenja. Otisao ja juce kod jednog servisera telefona cisto da vidim sta ce da mi kaze. I ulazim i pitam ga da li popravlja g2, jer ko zna.. I bez pitanja mi kaze ostavi ga pa cemo videti sta je. I ja se zamislim i kazem mu pa nisam vam rekao sta je kvar. On, meni: Pa sta je kvar? I ja mu objasnim i kazem mu da je telefon od drugara i da sam dosao samo da pitam koliko ce kostati popravka u najgorem slucaju. (u sebi se razmislajm zamena komplet maticne, kamera...) On mi kaze da ga ostavim da mu reinstalira sistem jer je verovatno to problem. I ja tu krenem da mu objsnjavam sta sam sve radio sa sistemom. I on ce meni na sve to: To si ti sam radio? I ja kazem da jesam i da ne mogu da ostavim telefon jer "nije moj" i da mi samo treba okvirna informacija sta moze da bude i koliko ce da kosta. On me bledo gleda i na kraju mi kaze pa nek dodje drugar i nek ga donese jer to nije uredu sa njegove strane. I ja se samo okrenem i izadjem. Sad znam gde da ne idem vise, jer me vise odbija neljubaznost nego ne znanje.
 
Ma de znam sta radi. Probao sam dobijem i Mesc ovlascene servisere za Lg ali im je iz nekog razloga telefon iskljucen :/
 
Nudi mi frajer za ovaj moj osakaceni lg,nudi mi lg g e970 u zamenu,jel valja sta to.Moj ima problem resetovanja i mikrofon ne radi i baterija ne moze max 8 sati sa minimalnim radom
 
LG daje lekcije redom, pogotovo Samsungu :)
Ja sad imam Note 4 i Lollipop će "po božiću" da dođe iako je 3 puta skuplji telefon !
 
Hm, kapiram da će verovatno izaći i nova verzija cloudy kad izađe i stock rom... :)
 
Cloudy sada ima G3 telefon, ali mislim da to neće biti probem :)
Ima on da izbaci sigurno lollipop koji će biti odličan .
 
Da li moze neko da mi kaze kako najefikasnije moze da se izvuce nesto iz kamere posto ova sa Cloudy ROM-a bas lose slike pravi. Dolazim sa Nexusa 5 tako da sam ocekivao mala bolju kameru ali u praksi za sada nije tako...
 
I ja imam nexus 5 i razmisljam samo zbog kamere da predjem na G2, ko je koristio oba mogao bi da napise kolika je razlika u kameri i u kojim uslovima.
 
Drugari tek sam sad primetio kad upalim kameru i foksiram nesto kao da mi kamera igra ili kao da je nesto magnetise ne znam ni sam kako to da objasnim i to se desava samo kad palim kameru traje 2 sec i posle sve ok dok opet ne ugasim i upalim opet 2 sec da li neko ima slican problem :) :) :)

Samo mi recite jel je zreo za servis posle NG da nosim ili da mu uradim jedan svez flash :)
 
Poslednja izmena:
To će prvo da bude za Koreju, pa tek par meseci kasnije za ostatak sveta, isto je bilo i kad smo čekali na KitKat. Nije ni da mi se nešto žuri, telefon radi odlično i fino sam ga zbudžio kroz G2 TweakBox.

Za G3 su krenuli OTA u Evropi desetak dana posle Koreje, tako da je veoma moguce da bude isto sa G2 u Januaru.
 
Drugari, može savet? Fon je počeo malo čudno da se ponaša. Dok čitam novine na netu ili sam na FB, ponekad se desi da LED dioda zablinka dva puta(ranije se nije dešavalo) a nemam nikakvo obaveštenje, poruku i sl. Takođe mi se nekoliko puta desilo da sam podigao telefon i da sam ga bez dodirivanja bilo ekrana ili tastera za otključavanje otključao i došao na homescreen. Restartovao sam ga, al' se opet s vremena na vreme ponavlja. Radi sve besprekorno, ali me čisto zanima šta bi moglo da bude.
 
Nazad
Vrh Dno