Šta je novo?

LG G2

nije to to, posto nema znakove kad zadrzis slovo... na CM12 je ista takva samo sa znakovima..

Skinuti screenshot-ovi sa te teme. Ne vidim nikakvu razliku.

to je obicna google keyboard. zaboravio sam da probam nekako da izvucem apk dok sam imao instaliran CM12, tj ne znam ni dal je moguce, zato sam i pitao ovde. :)

Pozdrav! Imam softwer 20H i hteo sam da probam Cloudy v.2 medjutim ne mogu nikako da rutujem onom metodom towelroot pokazuje mi da uredjaj nije podrzan, da li neko zna sta moze biti problem posto nemam bas nekog iskustva na Lg G2.

Na 20h softwer ne radi towell root. Rutuj ga sa ioroot25

Nije rutovan. Skini root checker aplikaciju da proveris da li je rutovan.

Poslednja izmena:
Za koliko vremena ti je stigla,da li je bezbedno da se plati sa visa card?

Za oko 2 nedelje. Bezbedno je. Ja sa narucivao dosta toga. Imam vec 20 transakcija i nisam Imam nikakvih probkema.

Samo vodi racuna oko prodavaca. Kupuj od onih koji imaju pozitivne ocene i neces imati problema.

Za oko 2 nedelje. Bezbedno je. Ja sa narucivao dosta toga. Imam vec 20 transakcija i nisam Imam nikakvih probkema.

Samo vodi racuna oko prodavaca. Kupuj od onih koji imaju pozitivne ocene i neces imati problema.
Ok,narucicu pa sta bude [emoji1] hvala ti.

И рачунај пре на 40ак дана.
Док пошаље до пет дана, путовање 2, 3 недеље и наша царина ако буде за 10 добро је.

Ja sam najduze cekao 30dana. Sve ostako mi je stizalo oko 20 dana.

Jel zna neko kako da uklonim zvukove iz igo navigacije koji su mi se pojavili u stock muzičkom plejeru, jako me iritira to.

Nadam se da ce doci do nove godine,posle mi i ne treba [emoji34]

Sticice sigurno. Meni je prosle godine stiglo bas za novu godine.

Najbolje rešenje...
Još da obrišeš hor Bečkih dečaka i miran si :D

To je obrisano još prvi dan :)

Ako salju brodom zna da se oduzi. Tako da izbegavam takav nacin slanja.

Poslednja izmena:
Vrh Dno