http://forum.xda-developers.com/android/apps-games/lollipop-keyboard-phones-root-t2910268
Vidi jel to to sto ti treba...![]()
Skinuti screenshot-ovi sa te teme. Ne vidim nikakvu razliku.
Da li je neko porucivao futrole za g2 sa alija?
instliraj FLEKSY-probaj super jeDa li je moguce nekako "iscupati" ovu tastaturu iz CM12 i instalirati na CloudyG3? Znam da je to u principu GoogleKeyboard ali kod CM12 postoje i znakovi ,.!? itd na tasterima slova![]()
rutovao sam ga sa tom metodom ali mi sad aplikacija za twrp recovery AutoRec izbacuje gresku da moram rucno instalirati loki_tool a pojma nemam sta je to?Na 20h softwer ne radi towell root. Rutuj ga sa ioroot25
Hvala, tako je root checker pokazuje da nije pravilno rutovan. Sta sad da uradim kojom metodom da idem?Nije rutovan. Skini root checker aplikaciju da proveris da li je rutovan.
Za koliko vremena ti je stigla,da li je bezbedno da se plati sa visa card?Ja sam porucivao.
Hvala, tako je root checker pokazuje da nije pravilno rutovan. Sta sad da uradim kojom metodom da idem?
Za koliko vremena ti je stigla,da li je bezbedno da se plati sa visa card?
Ok,narucicu pa sta bude [emoji1] hvala ti.Za oko 2 nedelje. Bezbedno je. Ja sa narucivao dosta toga. Imam vec 20 transakcija i nisam Imam nikakvih probkema.
Samo vodi racuna oko prodavaca. Kupuj od onih koji imaju pozitivne ocene i neces imati problema.
Jel zna neko kako da uklonim zvukove iz igo navigacije koji su mi se pojavili u stock muzičkom plejeru, jako me iritira to.
U iGO folderu napravis .nomedia fajl
naruceno 17.10. na carini kod nas stiglo prosle nedelje a ja jos uvek bez spigena...Spigen sa eBay-a stiže za 10 dana![]()
naruceno 17.10. na carini kod nas stiglo prosle nedelje a ja jos uvek bez spigena...
tako da nema pravila...
aliekspres necu ni da komentarisem... futrola za tablet stigla posle dva i po meseca...
To je obrisano još prvi dan![]()
A taj armor ima i kod nas? Kontam da kod nas nije original.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari