Šta je novo?

LG G2

Hvala ti, sredio sam to i odma flashovao liquidsmooth ali mi i nije nesto bas smooth sto si tice skrolovanja...

E sto se tice skrolanja, pogledaj alegen topic, netko je postavio smooth scroll mod. Ajd molim te posaljes linkove, u guzvi sam. Na pm. Pa probamo nesto prepraviti, mozda i revu nesto preporuciti.

ej pa evo ovdje :)

Poslednja izmena:
Konačno dobih ovaj telefon. Jedno pitanjce vezano za zaštitnu foliju za ekran: da li vaša zaštitna folija pokriva ceo ekran (celo crno staklo) ili samo onaj deo ekrana koji prikazuje sliku (1 mm uže od crnog stakla ali veće od dela ekrana koji prikazuje sliku) - nadam se da sam se dobro izrazio. To me interesuje zbog toga što možda ne postoji takva folija koja će sve pokriti, a uslovljeno je malim okvirima ekrana. Poz.

Ekran se po ivicama blago povija prema sredini telefona tako da folija koja prekriva komplet ekran nema nikakvog smisla. Odlepljivala bi se. Sve je ok, tako treba.

Trebala bi folija da prekriva sve osim senzora, zvučnika i prednje kamere.

Danilo - ajd molim te probas ovu kameru http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2055140

-disablaj internet prije nego pokrenes :)

Takodjer - netko tko imas modificirane media_profiles ili g3 port, moze li probati takodjer ?

Navodno ima i 4k i slow motion itd itd itd.. ja sam probao na stock i ok je ali na modificiranim media profiles bi trebalo jos bolje raditi, vise opcija davati.

:)

Danilo - ajd molim te probas ovu kameru http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2055140

-disablaj internet prije nego pokrenes :)

Takodjer - netko tko imas modificirane media_profiles ili g3 port, moze li probati takodjer ?

Navodno ima i 4k i slow motion itd itd itd.. ja sam probao na stock i ok je ali na modificiranim media profiles bi trebalo jos bolje raditi, vise opcija davati.

:)
4547ca9ea99eeccb2514fdbb72d58160.jpg

To ozbacuje kada se izabere 4k....Cloudy 2.1

Koliko vidim ima i odabir mikrofona itd :)
Mislim da bi na g2 stock + modificirani media_profiles dobro radilo

Ima dosta opcija i sve radi, ali nije me nešto oduševila aplikacija :)

Hvala svima na odgovorima. Evo kako to izgleda. Jedino me brine da mi slucajno ekran prilikom nezgode ne napukne na nezasticenom delu:

E sad jedno jako bitno pitanje, priznajem nisam stigao da iscitam celu diskusiju oko ovog telefona:

Prilikom pustanja muzike, javlja mi se sitno cvrcanje. Probao sam sa dve razlicite vrste bubica i sa headsetom i isto se javlja. Cvrcanje je izrazeno kod odredjenih tonova. Probao sam to da snimim ali se ne cuje bas najbolje. Eventualno da probam sa zvucnikom kada dodjem kuci. Jos jedna stvar, kada se ne cuje muzika, kao da cujem neko sitno zavijanje u pozadini koje prestane nakon par sekundi. Na zvuk u slusalici prilikom razgovora nemam zamerke, cak stavise, ovo je najbolji telefon po tom pitajnu koji sam imao.

Unapred zahvaljujem na odgovoru, jer ako se ustanovi da je telefon defektan, hocu sto pre da ga zamenim. Telefon je star jedan dan.

Ja nemam probleme sa krckanjem zvuka. Ili bar nisam primetio. Ako si iz Bg-a slobodno mozes da mi se javis da pogledas i probas. Sa originalnim sluskama mi je zvuk 3x jaci nego sa sluskama od sonija z1 koje su visestruko skuplje (dobijene u nemackoj u pamovannu, ne idu inace te, valjda zbog SP). Koje znam koliko jake mogu biti, na g2 nisu toliko. A originalne bez problema. Msm ja ne slusam glasno, pa me to nesto i ne tangira. Sad cu probati sa Samson sluskama koje imam.
Edit: Sad sam probao Brahmsa u FLAC-u, zvuci savrseno.

Poslednja izmena:
Hvala na pomoci, iz NS-a sam, ali si mi dao dobru ideju. Oticicu do VIP-a, ili Telenora i probati tamo na licu mesta :)

Edit: probacu i ja nesto od FLAC-a!

Poslednja izmena:
Nema to veze sa slusalicama,to je neki bug koji se pojavio na kit katu.Ne znam da li je ispravljeno na custom romovima,ne slusam muziku cesto pa ne znam.

ChobbyNS, nasao sam diskusiju o kojoj si pricao. I bas navode da se cvrcanje javlja u levoj slusalici, sto sam i ja primetio, al' rek'o mora da je do mog telefona.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2682189

What is this bug?

A crackling/hissing noise most noticeable in the left ear when using headphones. It isn't present until you actually play something.

How can i reproduce this bug?

Easy plug in some headphones and play some music. When music is playing the noise is most noticeable for me at LOWER volumes below the 50% mark. Easiest way to hear it is play the song even if it's just one second and then pause. For at least 5-10 seconds after pausing it the hissing will continue.

Dakle sve o cemu sam pricao u mom postu.

Dorimanx kernel i viper resavaju problem sa zvukom

brikovao mi se telefon prilikom flesovanja,flesovanje mi je nesto zabolo,ja sam tada restartovao telefon i od tada je bukvalno mrtav,a kada ga prikljucim na laptop,pise mi da formatiram disk,sta da radim?

brikovao mi se telefon prilikom flesovanja,flesovanje mi je nesto zabolo,ja sam tada restartovao telefon i od tada je bukvalno mrtav,a kada ga prikljucim na laptop,pise mi da formatiram disk,sta da radim?
Mislim da si ga otepao skroz na skroz kazi mi sta si flesovao rom stok rom preko rikaveri, treba da se vidi ali prepostavljam da ti je interna memoroja korumpirana i treba da ide na jtag

Samo probaj da uđeš u download mode ili rikaveri...
Ako uspeš onda je lako, ako ne onda ti treba neko ko zna malo bolje linuks...
Ima par njih ovde u temi :)

Pisao sam da treba na jtag nema veze ovo sa linuks samo momak ne da vise informacija, ali po ono ato je pisao prepostavljam da ce morati na box jtag da se nanovo upise cjeli sistem

To je to pecen je za jtag ovako ova ti e posledna nada ako telefon uzdje u download mode i tamo da flesujes stock rom ako ne uzdje u download mode idi u servis da mu naprave jedan jtag ja to kod mene je oko 50eura uzimam za jtag zavisi i do telefona

Vrh Dno