Danilo - ajd molim te probas ovu kameru http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2055140
-disablaj internet prije nego pokrenes
Takodjer - netko tko imas modificirane media_profiles ili g3 port, moze li probati takodjer ?
Navodno ima i 4k i slow motion itd itd itd.. ja sam probao na stock i ok je ali na modificiranim media profiles bi trebalo jos bolje raditi, vise opcija davati.
![]()
Mislim da si ga otepao skroz na skroz kazi mi sta si flesovao rom stok rom preko rikaveri, treba da se vidi ali prepostavljam da ti je interna memoroja korumpirana i treba da ide na jtagbrikovao mi se telefon prilikom flesovanja,flesovanje mi je nesto zabolo,ja sam tada restartovao telefon i od tada je bukvalno mrtav,a kada ga prikljucim na laptop,pise mi da formatiram disk,sta da radim?
Jel pali li telefon ? Mozes da uzdjes u ricaveri mod ? Ili ne reagira nikakoda flesh rom
Jtag nemozes sam to, to je poseban proces evo kako se to radiOk,jel znas nekoga ko to radi ili mogu ja sam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari