izgleda je to neka verzija za madjarsko trzisteEvo bas sad :/, tj danas
Evo stavio, pregazio postojeci G samo.
Ok radi..
Napravim compare sutra ako stignem, kad raspakiram G i H
jel ima negde changelog?Pa i moj phone je product CODE za madju. Većina naših je.
neznam zasto ali meni nikad ne ponudi OTA sve update sam radio preko support toola-jel to do operatera ili zbog cega jel znas?E to nisam trazio. Ne bi ni našao dok nema ota.
jel radi lepo? tako cu i ja kad dodjem kuci preko support toola-na stocku me nervira jedino kad me neko zove a on upali ekran posle sekund-dvaVjerojatno operater. Ni meni nije a isao sam ručno. Ovako je najbolje, flashao mi je stock preko postojećeg, zadržao postavke, ne da mi se podešavati ni backupe praviti. Ionako kad se stabilizira lollipop adios Amigos stock![]()
I kod mene isti problemIma li jos neko onaj problem na 2.1 sto mi ne pokazuje lepo memoriju nego 0gb?
Ubacio ali nemam utiske. Radi super,brz je, kamera dobra. Sta da kažem za bateriju kad je tek instalirano a i treba par charging cycle da se to utvrdi. A i korištenje nije nikad isto a i signal..itd itdAjde ko ubaci ovaj 20h update neka javi utiske![]()
A jel si uradio clean install ili si ubacio preko 2.0?
Odex ili deodex?Clean install, pre toga je bio optimus g3 1.4.1
Odex ili deodex?
Ubacio ali nemam utiske. Radi super,brz je, kamera dobra. Sta da kažem za bateriju kad je tek instalirano a i treba par charging cycle da se to utvrdi. A i korištenje nije nikad isto a i signal..itd itd
evo i ja sad ubacio-videcemoAjde ko ubaci ovaj 20h update neka javi utiske![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari