Šta je novo?

LG G2

Vjerojatno operater. Ni meni nije a isao sam ručno. Ovako je najbolje, flashao mi je stock preko postojećeg, zadržao postavke, ne da mi se podešavati ni backupe praviti. Ionako kad se stabilizira lollipop adios Amigos stock :)

Vjerojatno operater. Ni meni nije a isao sam ručno. Ovako je najbolje, flashao mi je stock preko postojećeg, zadržao postavke, ne da mi se podešavati ni backupe praviti. Ionako kad se stabilizira lollipop adios Amigos stock :)
jel radi lepo? tako cu i ja kad dodjem kuci preko support toola-na stocku me nervira jedino kad me neko zove a on upali ekran posle sekund-dva

Poslednja izmena:
i ja cu kad dodjem sa posla da instaliram pa onda cekamo 5.0

Jedno pitanje, kada izadje Lolipop, koji postupak se radi? Jel mora da se vraća na stock, pa preko OTA na 5.0, ili se misli direktno preko nekog Custom na 5.0- Trenutno koristim LiquidSmooth, a povremeno sam na Mahdi i CF 2.0. Naravno da je Android 4.4.4 i 4.2.2 KK. Kako ću preći na 5.0? Jel se misli na stock 5.0 ili na Castum romove? Naravno, kratko uputstvo da ne zamaram!

Ima li jos neko onaj problem na 2.1 sto mi ne pokazuje lepo memoriju nego 0gb?

Ajde ko ubaci ovaj 20h update neka javi utiske ;)

Ima li jos neko onaj problem na 2.1 sto mi ne pokazuje lepo memoriju nego 0gb?
I kod mene isti problem
a6c2f20be9c1fc2e832007a175507736.jpg

Znaci nije do toga ja sam deodex. A koja je razlika izmedju odex i deodex?

Ubacio ali nemam utiske. Radi super,brz je, kamera dobra. Sta da kažem za bateriju kad je tek instalirano a i treba par charging cycle da se to utvrdi. A i korištenje nije nikad isto a i signal..itd itd

Kakav je kvalitet snimka pri slabijem svetlu? Davno sam bio na stock romu:)

E ovako sto se tice nocnog snimanja na cloudy romu ja koristim xcameru za full hd snimak a g3 kameru za 4k snimak i nema padanja fps-a, fps se vrti oko 28-29 konstantno, testirao x puta u detalje pa reko cisto da vam kazem :)

Dobar je. Nije kao na g3 portu. Kad stavim g3 port uvijek mi ga zao mijenjati jer je pri slabom osvjetljenju kralj.

Na stock romu malo se sredi video snimak kad se smanji osvetljenje na minimum koliko se secam

Da li neko moze da mi pomogne? Ne mogu da vratim stock kk. Trenutno sam na CloudyG3 2.1. Udjem u download i krenem ovom procedurom Automatic Offline Procedure, medjutim izbaci mi gresku na 2% dosad mi se to nije desavalo. Sta bi moglo da bude?
Capture.JPG
Probao i ovom metodomLG G2 Stock Firmware (Go Back to Stock) bezuspesno

Prilozi

• log.txt
    3.9 KB · Pregleda: 974
Poslednja izmena:
Niko mi nije odg. koja je razlika izmedju odex i deodex ?

Vrh Dno