- Učlanjen(a)
- 11.07.2014
- Poena
- 190
moze ali sve brises i slike i muziku itd napravi backup pa onda mozesIli moze wipe svega cak i internal storage pa da flesnem sa usbotga rom?
moze ali sve brises i slike i muziku itd napravi backup pa onda mozesIli moze wipe svega cak i internal storage pa da flesnem sa usbotga rom?
Jel neko uspeo na cloudy da instalira igo, dobijam application not installed, dok mi je uspelo na stock sa istom verzijom
Ima meIma li na nasem Lg g2 forumu korisnika sa nickom duki994 ? Vidim da je , ako sam dobro shvatio , zahvaljujuci njemu resen SOD bug na Dorimanx Kernelu , koji bajdvej sad kida kako radi. Baterija , performanse temperatura , najzad je sve kako treba .
Stavi Sygic. Mnogo je bolji po meni. Plus koristi TomTom mape.Moze neko da mi posalje apk igo-a koji radi na g2 (g3 rom)? I to sta ide uz njega, mape imam. Inace da li je primetio na verziji 2.1 kad hoce da ukuca smajli rucno tipa dve tacke nesto, da iako sam napravio razmak, vrati mi do teksta. Primer umesto da bude ovakobude ovako
![]()
Vredi. Nenormalno dobro radi. Stavi beta 8.8.2. Tu su svi bugovi sa SOD reseni.Ljudi da li vredi ubaciti ovaj novi dori kernel na 20g?
Ne bih tacno znao, ali pokusaj iz backup-a da izvuces playerdata fajlZna li neko kako da sacuvam sejvove od subwaya pa da ubacio na 2.1 a da radi, sad sam se vratio na 2.0
Hvala na brzom odgovoruVredi. Nenormalno dobro radi. Stavi beta 8.8.2. Tu su svi bugovi sa SOD reseni.
Ne bih tacno znao, ali pokusaj iz backup-a da izvuces playerdata fajl
duki994 a gde da trazim 8.8.2 kad na xda ima samo 8.8?Vredi. Nenormalno dobro radi. Stavi beta 8.8.2. Tu su svi bugovi sa SOD reseni.
Pogledaj dorimanx-u u signature. Doduse nema na svakom postuduki994 a gde da trazim 8.8.2 kad na xda ima samo 8.8?
Prebaci u /Android/data/*folder igre* (valjda je com.kiloo.subwaysurf).Mislis iz go backupa, a gde posle da prebacim?
U pravu si. Svi sejvovi su tu.A cekaj ja kad ubacujem novi rom ne brisem nista znaci sve ostaje, zar ne bi trebalo da su vec tamo sejvovi?
Stavi Sygic. Mnogo je bolji po meni. Plus koristi TomTom mape.
Reći ću samo BRAVO CARE! Vidim da si techie guy, I hvala sto si se pojavio i provalio nešto pre njega. Već je u jednom momentu postao neizdrzljiv njegov nadobudni stav da je sve user error a da je njegov Kernel perfektan, mada kapiram ga jer se navodno njenu sodovi nisu dešavali što je misterija veća od SODa koji nas je kariraoIma me
Inace sam mu predlozio patch optomizaciju za ASID (Application Space Identifier). Mozes videti na njegovom git-u da ga je dodao.
Time se mogu poboljsati situacije kada procesor radi branch prediction. Ukratko sa manje muke i grejanja odradi vise posla
Imam jos par trikova u rukavu. Ako prihvati, uskoro cemo da imamo kompletno stabilan i brz kernel.
Jedino kad bi poceo da radi na bazi 3.10.x ili 3.14.x kernela. Manje muke za portovanje na Android L
P.S
Bilo je vise bug-ova koji su izazivali SOD. Glavna dva su bila u fsync i deep sleep L2 cache modu za prvo jezgro (islo je u full suspend, pa nikako nije mogao telefon da se upali), i jedan manji u touchscreen drajveru (specificno - za double tap)
Ovo je bilo tesko da se provali. Vise razlicitih bagova odjednom su izazvali istu stvar.Reći ću samo BRAVO CARE! Vidim da si techie guy, I hvala sto si se pojavio i provalio nešto pre njega. Već je u jednom momentu postao neizdrzljiv njegov nadobudni stav da je sve user error a da je njegov Kernel perfektan, mada kapiram ga jer se navodno njenu sodovi nisu dešavali što je misterija veća od SODa koji nas je karirao![]()
Ja ga nisam uopšte dirao, ali pusti muziku i pomeraj za po 1. I čućeš sam kad krene distorzija, ali savetujem da instaliras Viper, ako već nisi.duki994 koliko sme da se pojaca Speaker Gain na dori kernelu a da se ne osteti tel.?
Najzad je Kernel postao ozbiljan i zreo. Pretpostavljam da od sad moze biti samo još bolje, sta god to značilo. Još samo kad bi se kamera do kraja sredila, iako je već sad sa xdabebb modovima i podešavanjima neuporedivo bolja. Danas sam čačkao ortakov novi iPhone 6+... U potpunom mraku ne secka display, a slike sa tek tek svetlom skoro da nemaju šum. On je oduševljen a inače je profi fotograf sa objektivima i spravama vrednim nekoliko hiljada evra.Ovo je bilo tesko da se provali. Vise razlicitih bagova odjednom su izazvali istu stvar.
Cim sam video da je kompletne drajvere za suspend pokupio iz novijeg i boljeg 3.5 CAF kernel-a znao sam da i tu nesto zeza. Likove iz LG-a mrzi da preprave neke delove drajvera, pa samo naprave "brzo resenje". Ovi iz Code Aurora Forum-a urade sve kako treba, ali kad je dori sve to ubacio u kernel, prebrisao je (overwriteovao) to LG-jevo "resenje" za core0 suspend.
Bam, odu sva jezgra na spavanjac, pa nema ko da ih budi. Zato je LG napravio "bro resenje" da jedno jezgro drema(mada ne bas tolko pametno iskodirano).
Mada za SOD su bila odgovorna tri skrivena baga.
Najvise mi je smetalo kad nije hteo da prihvati da iskljuci FW ROAMING ON SUSPEND u novom WiFi drajveru. Tu sam vec napravo. Mislim da je glupo da wifi chip skenira okolo mreze dok je u suspend modu i jede bateriju za dzabe.
Prihvatio je moje savete i neke patcheve sto sam mu slao na PM. Zapravo je bio poprilicno OK za njegov stav.
Hteo sam jos ranije da se aktiviram na XDA, ali me je faks sprecio
Bar je sad kernel odlicna osnova za Android L![]()
Najzad je Kernel postao ozbiljan i zreo. Pretpostavljam da od sad moze biti samo još bolje, sta god to značilo. Još samo kad bi se kamera do kraja sredila, iako je već sad sa xdabebb modovima i podešavanjima neuporedivo bolja. Danas sam čačkao ortakov novi iPhone 6+... U potpunom mraku ne secka display, a slike sa tek tek svetlom skoro da nemaju šum. On je oduševljen a inače je profi fotograf sa objektivima i spravama vrednim nekoliko hiljada evra.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari