Šta je novo?

LG G2

Nije da pljujem android nego pricam realno, jesu brojevi a shto onda kache neki rezove ovde po forumu, pitao bih te da imash 15k :D

Pa i nije bas tako, da svi imamo platu od 3 soma evra svi bi furali flagship telefone realna pricha, svako voli da ima najbolje zar ne?

Ne bi, pa ni svi u usa i zapadnoj evropi ne furaju latest i greatest.

Bar mislim da bi mi ovde na forumu shto volimo to svi furali veruj mi ;)

O tome bi mogli 5 dana da pricamo-svako ima pravo na svoje misljenje i izbor

Preskupa ce biti ta Motorola iako je trenutno najkompletniji fon.

:) ma joj..sta sam uopce i isao gledati.
Specifikacije i snimke itd..Pogledajte snimke, barem one o gradji kucista :D

Reklame, reklame, shut up and take my money je to. Nadajmo se da ce proci dobro na reviewima. Da bar bude cijena niska pa da se ponovimo :)

Koliko znam taj mob je ekskluziva za verizon u usa. Sanse da ga puste na druge mreze su minimalne

600$ retail cena za droid turbo?
Shut up and take my money kao sto bender kaze :)

Joj ne :(..uvijek kad nekome na telegram i instagram saljem video to je uvijek 60 minuta 4k videa.

El se to meni cini ili sam upravo pre 10 min dobio paid apps u plej storu ?
Nikakvi vpn tuneli i slicne stvari ..jel moze jos neko da potvrdi?

Bezveze, znam da nema veze sa G2 temom ...

Priča se već o tome u temi za aplikacije i u temi o kupovini istih. Svima nam se pojavilo, ali kažu ljudi da ne mogu ipak da kupe.

Clear data i cashe kome nije, ali se jos ne moze kupiti nista

Pfff, poceo da se zamrzava telefon sa Cloudy 2. Vec treci put, u 7 dana. Kao da se zagusi i samo stane.

Jel mozes da serujes tu bazu kodova za cisco i kako da je ubacim?

E da ti si se cimao, a bilo je još par ljudi pored nas ...

Nije problem, samo reci kako ? :D
A što ne bi ti instalirao ovo sa xda ?

Само да флешујем тај зип и имаћу кодове за циско?
Ако је тако флешоваћу одма' :)

Pa da, kažem ti sve radi!
Zato se i čudim što hoćeš da vadiš bazu kodova :)

Obriši samo sve druge remote aplikacije, skini zip, u rikaveriju flešuj i onda za svaki slučaj obriši dalvik i keš ...
Prosto i radi sve super .

Sad je G3 v2.0 rom perfekcija cheers

Poslednja izmena:
Danilo, jesi mozda gledao ima li ma netu neka "nadopunjena" baza za quickremote?

Nisam - samo ovo sam našao i radi, a i po pokretanju teme na xda vidim da je novo...
U principu samo da mi radi STB (TV i STB da može da se isključi jednim dugmetom) i klima - kada je to slučaj kao sada - dalje ne gledam :D

Koristio sam do sada ovu aplikaciju - https://play.google.com/store/apps/details?id=com.remotefairy ali ne radi 100% kao ovo gore mada nije loša ...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno