Probaj maknuti clean master pa reportajImam clean master. Nisam znao da je on aktivan, ja ga s vremena na vreme overio da očistim smeće.
Probaj maknuti clean master pa reportaj
Po meni svaki app kao cmaster je bukvalno ali bukvalno bezpotreban. Reklama ga je tako predstavila da je prekopotreban app a u stvari zasto uopste i instalorati? Bolje ce raditi tel? Vise rama? A ne ne ne.. Mozda je vazilo za android 2.2 da treba ali sa gingerom je task pa na dalje sve bolji i bolji. System u slucaju da zafali resursa u nasem slucaju rama on sam gasi u tom trenutku najmanje aktivnu aplikaciju. Sve stoji u kesu i tu je na dohvat ruke. Npr, hipoteticki. Nosis patike i kada dodjes kuci ti neces ih ocistiti, skinuti pertle napuniti papirom i spakovati u kutiju i tu kutiju staviti ispod kreveta, nego??? Stavis na dohvat ruke da kada krenes van samo obujes i teras. Za sta ti treba vise vremena i energije?
Probaj maknuti clean master pa reportaj
Zanimljivo-kod mene nije pravio nikakav problem ali cu i ja da ga skinemcmaster ima konflikt i sa budilnikom iako ti treba da te probudi ujutru njega nema...;-) ;-) pa se desi da posle nekog vremena pomislis da imas duhove koji se hrane alarmom.
p.s. Drug imao problem i resen je unistalom cmaster-a..
Ma netreba nego se samo tako zove-cisti sistem i ima valjda neki antivirusA treba ti vise brzine? Mislim da moze imati samo placebo efekat.
Za mob mx player a za komp frapsSa kojim programom mogu da pratim frejmove kad pustim video klip sto sam snimao?
Kad vidim ono A od Avasta gore u ćošku na telefonu, diže mi se kosa na glavi. Ili još gore onaj kružić ili dugmence od cleanera da im stoji na ekranu negde pa onako može na brzinu da očisti telefon/ram/šta god... To su oni ljudi koji kući imaju 17 toolbarova na browseru.Antivirus mi je na androidu nekako nepotreban. Samo usporava. Licni utisak.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari