Šta je novo?

LG G2

Чисто убацим програме који се не покрећу често и немају обавештења :)

*** 99% људи долази са windows-a где су такви програми обавезни ...

Pa meni apsolutno nikad nije i ne pravi nikakav problem, osim ako ima veze sa mešanjem u autohibernaciju u greenify. Sta inače koristite za čišćenje junka i oslobađanje memorije?

Po meni svaki app kao cmaster je bukvalno ali bukvalno bezpotreban. Reklama ga je tako predstavila da je prekopotreban app a u stvari zasto uopste i instalorati? Bolje ce raditi tel? Vise rama? A ne ne ne.. Mozda je vazilo za android 2.2 da treba ali sa gingerom je task pa na dalje sve bolji i bolji. System u slucaju da zafali resursa u nasem slucaju rama on sam gasi u tom trenutku najmanje aktivnu aplikaciju. Sve stoji u kesu i tu je na dohvat ruke. Npr, hipoteticki. Nosis patike i kada dodjes kuci ti neces ih ocistiti, skinuti pertle napuniti papirom i spakovati u kutiju i tu kutiju staviti ispod kreveta, nego??? Stavis na dohvat ruke da kada krenes van samo obujes i teras. Za sta ti treba vise vremena i energije?

Po meni svaki app kao cmaster je bukvalno ali bukvalno bezpotreban. Reklama ga je tako predstavila da je prekopotreban app a u stvari zasto uopste i instalorati? Bolje ce raditi tel? Vise rama? A ne ne ne.. Mozda je vazilo za android 2.2 da treba ali sa gingerom je task pa na dalje sve bolji i bolji. System u slucaju da zafali resursa u nasem slucaju rama on sam gasi u tom trenutku najmanje aktivnu aplikaciju. Sve stoji u kesu i tu je na dohvat ruke. Npr, hipoteticki. Nosis patike i kada dodjes kuci ti neces ih ocistiti, skinuti pertle napuniti papirom i spakovati u kutiju i tu kutiju staviti ispod kreveta, nego??? Stavis na dohvat ruke da kada krenes van samo obujes i teras. Za sta ti treba vise vremena i energije?

Makes sense :D

Clean master mi je kao samsungov tw. Toliko bloata. Sd maid je ok program.

cmaster ima konflikt i sa budilnikom iako ti treba da te probudi ujutru njega nema...;-) ;-) pa se desi da posle nekog vremena pomislis da imas duhove koji se hrane alarmom.

p.s. Drug imao problem i resen je unistalom cmaster-a..

Poslednja izmena:
cmaster ima konflikt i sa budilnikom iako ti treba da te probudi ujutru njega nema...;-) ;-) pa se desi da posle nekog vremena pomislis da imas duhove koji se hrane alarmom.

p.s. Drug imao problem i resen je unistalom cmaster-a..
Zanimljivo-kod mene nije pravio nikakav problem ali cu i ja da ga skinem
A sta mislite o onom Du speed booster?

Poslednja izmena:
A treba ti vise brzine? Mislim da moze imati samo placebo efekat.

Najbolje bi bilo da za telefon koji sam dao 300e moram da koristim te bustere, mastere, klinere. Dosta mi je bilo Samsung Spice i RAMa dovoljnog za sat i kalkulator.Ne obracajte paznju na to koliko cega imate slobodno, uzivajte u telefonu.

Antivirus mi je na androidu nekako nepotreban. Samo usporava. Licni utisak.

Sa kojim programom mogu da pratim frejmove kad pustim video klip sto sam snimao?

Ma na kompu fraps baguje stalno mi pokazuje 60 na wmp. Evo ubacio mx player sta sad da ukljucim da bi mi pokazivao fps :)

Poslednja izmena:
Antivirus mi je na androidu nekako nepotreban. Samo usporava. Licni utisak.
Kad vidim ono A od Avasta gore u ćošku na telefonu, diže mi se kosa na glavi. Ili još gore onaj kružić ili dugmence od cleanera da im stoji na ekranu negde pa onako može na brzinu da očisti telefon/ram/šta god... To su oni ljudi koji kući imaju 17 toolbarova na browseru.

I oni koji u traybaru imaju 256 ikonoca od antivirusa, adobe updater, system super optimizer i lalalla :)

Zadrzis prst malo duze na snimku koji hoces da proveris pa ides na properties,tu ce ti pisati framerate.

Ma ne taj fazon nego hocu da pratim frejmove non stop, da vidim jel sredjeno na modovanoj kameri sve :)

Pedja ubaci bs player on tokom snimanja prati kretanje frejma

Nazad
Vrh Dno