Šta je novo?

LG G2

Ne znam zašto kod mene neće da radi.Promenim dpi, sačuvam i kad pokrenem app ništa se ne dešava, dpi ostane isti.

Isključio sam tips ali su i dalje tu. Zna li neko kako da vratim original emoticone u hangouts. Otkad sam prešao ja cloudy sad su neki čudni

Mnogo je osakacen snimak na kameri, bas sam gledao kako g3 sabija nocu i stabilizacija i frejmovi + laserski fokus, steta sto to nema g2 inace bi bio savrsen telefon znaci bez mana :)

Ma u stvari radilo je od početka, nego mnogo redje blinka nego za pozive (na prethodnom romu je blinkalo istom brzinom)

Ljudi kako vam snima 1080p na 60 frejmova, meni bas slabo fokus radi i nije dobar kvalitet kao kad izaberem 30fps 1080p, a i na 4k nece lepo fokus da radi, ali na 4k je bolji kvalitet snimka dok na 60fps-a bas lose, pogotovo kad se zumira pa fokusira. g3 rom 2.0 je u pitanju?

Poslednja izmena:
Poz drugari, kazite mi koliko imate gb na dropboxu, mislim da sam imao oko 10, 20gb kad sam dobio telefon, a od kad sam instalirao cloudy g3 rom, sad mi pise 2.5 gb...??

Poz drugari, kazite mi koliko imate gb na dropboxu, mislim da sam imao oko 10, 20gb kad sam dobio telefon, a od kad sam instalirao cloudy g3 rom, sad mi pise 2.5 gb...??
Pocetni paket u dropboxu je 2GB. Za svakog prijatelja koji se prijavi dobija se dodatnih 500MB. Ne znam odakle ti da si imao 10,20? Ja imam 30GB, jer sam odradio sve zadatke db, i pre g2 sam imao m7, pa mi ostalo.

Evo danasnje fotke sa xcam IA mode (crop) https://flic.kr/p/pq6Dw3
f919c5b21b6b8b8f68174ae92f665d0c.jpg

Poslednja izmena:
Zavisi. 36 do 38 k na stock.
Evo 33k sad.. :) tako da..nemas brige

Poslednja izmena:
Ja 34-35k, a koliko imash za cpu integer i float point, ja 16o3 i 2026 al malo mi to nesh

Koliko zelis ? :)
Usput, imam jednu losu vijest..za g2 a dobru za g3..cloudy kupio g3, g2 mu rikavela

Pa vidim da mi3 baca na tom polju duplo vishe a isti chipset. @bender_007 Znachi vracamo se na stock :D

Ma stock zakon. Evo 20g vrtim, zaboravio sam koliko je zapravo dobar. Gledam sta da uzmem, moto x, nexus 5, sta ostali misle?

G3 uzmi, ja da sam imao pare ne bi razmishljao o g2 i o ovim zahebancijama oko kamere i fixovima

Vrh Dno