Pa iskljuci sva obavestenja i iskljuci smart bulletinIsključio sam tips ali su i dalje tu. Zna li neko kako da vratim original emoticone u hangouts. Otkad sam prešao ja cloudy sad su neki čudni
Proradilo nekako
100+sad procitaj svoje monologe. Kod takvih stvari prvo probaj sam. Kod zescih stvari poput diranja u sistem uvijek prvo pitaj
![]()
Jel ima neko odgovor na moje pitanje?
Pocetni paket u dropboxu je 2GB. Za svakog prijatelja koji se prijavi dobija se dodatnih 500MB. Ne znam odakle ti da si imao 10,20? Ja imam 30GB, jer sam odradio sve zadatke db, i pre g2 sam imao m7, pa mi ostalo.Poz drugari, kazite mi koliko imate gb na dropboxu, mislim da sam imao oko 10, 20gb kad sam dobio telefon, a od kad sam instalirao cloudy g3 rom, sad mi pise 2.5 gb...??
Jel si na g3 2.0? Jel ti radi sve ok?Ja 34-35k, a koliko imash za cpu integer i float point, ja 16o3 i 2026 al malo mi to nesh
Ako sve radi lepo nista ne diraj-to su samo brojevi koji ti nista ne znace [emoji1]Da sve lepo shljakanego jel ste testirali kameru?
Pa uradio je dosta za g3 jel? Imamo i mi g3 samo compact [emoji1]Koliko zelis ?
Usput, imam jednu losu vijest..za g2 a dobru za g3..cloudy kupio g3, g2 mu rikavela
Ja sam se vec izrazio po tom pitanju-MATE 7 ili Z3 A sad ce i NEXUS 6Ma stock zakon. Evo 20g vrtim, zaboravio sam koliko je zapravo dobar. Gledam sta da uzmem, moto x, nexus 5, sta ostali misle?
ja sam sa nexus 5 pobegao na g2 po drugi put i ne vraca mi se..mozda bude nexus 6 ali cloudy je uzeo g3 pa ce biti lomljenja;-) ;-)Ma stock zakon. Evo 20g vrtim, zaboravio sam koliko je zapravo dobar. Gledam sta da uzmem, moto x, nexus 5, sta ostali misle?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari