Šta je novo?

LG G2

Opiši detaljno šta si radio ako misliš da ti ljudi pomognu...

Sve može da se namesti tako da opušteno ;)

KK. Nisam valjda brikovao fon :(
Nisi-ugasi tel
Drzi dugme za gasenje i volume down dok se ne pojavi LG logo
Pusti sve na sekund
I opet stisni i drzi ta dva dugmeta dok te telefon ne pita sta dalje
Posle stisnes dugme za off 2 puta i usao si u rikaveri

Poslednja izmena:
Sad drzi power dok se ne ugasi odma posle drzi power i vol- kad se opet pojavi logo lg pustis na sec poweri opet drzis dok ne udje u recovery. Bar sam ja tako uspeo svaki put

Kad uradim to odma mi krene logo ko da nije ugasen i nece. A sve sam lepo instalirao znaci prvo tr.apk pa rootovao pa posle toga autorec.apk i ubacio recovery, nakon toga sam skinuo quick boot i preko njega ulazio u recovery a sad ne znam kako, nece kad brzim vol+ i power, i da instalirao sam ja super su rucno jer nisam dobio

Kad uradim to odma mi krene logo ko da nije ugasen i nece. A sve sam lepo instalirao znaci prvo tr.apk pa rootovao pa posle toga autorec.apk i ubacio recovery, nakon toga sam skinuo quick boot i preko njega ulazio u recovery a sad ne znam kako, nece kad brzim vol+ i power, i da instalirao sam ja super su rucno jer nisam dobio
procitaj lepo i polako-mora da radi -i meni se desilo -nemoj da panicis kad moze da se napravi samo lepo procitaj postupak

Poslednja izmena:
Cekajte, ugasim telefon, posle toga drzim vol+ ili - zajedno sa power?

Chek znaci vol- i power zajedno i cim mi se pojavi lg logo pustim sve na sekundu i opet drzim vol- i power dok ne ujde?

Uspeo :D hvala vam ljudi, i sta sad da radim jedno po jedno da ne zabrljam opet :)

Uspeo :D hvala vam ljudi, i sta sad da radim jedno po jedno da ne zabrljam opet :)
eto vidis da moze-ako si napravio backup obrisi sve sem internal storage pa flesuj jos jednom i kad zavrsi uradi factory reset-i ja sam isto tako i posle je sve bilo ok

Poslednja izmena:
Imam backup, evo ga uspeo sam :D hvala veliko na pomoci, al onaj klip me zbunio znam da se vajpovi rade pre instalacije roma a ne posle, ubacivao sam ih na stotine na s3 :D e sad sve lepo radi ali galerija mi baca fc, sad cu da odradim factory reset

Imam backup, evo ga uspeo sam :D hvala veliko na pomoci, al onaj klip me zbunio znam da se vajpovi rade pre instalacije roma a ne posle, ubacivao sam ih na stotine na s3 :D e sad sve lepo radi ali galerija mi baca fc, sad cu da odradim factory reset
uradis factory reset i posle instalacije i miran si-sad znas kako u rikaveri ako budes imao problem pa odatle mozes sta hoces :d

Factory reset sve sredio :) e ovako, rom je fenomenalan ultra brz znaci nemam zamerke sto se toga tice ko da sam kupio g3 :D e sad jedina zamerka ce biti ti snimci sto se kamere tice, znaci ova opcija od 60fps 1080p ne radi opet imam 30 ne znam dal ima neki fix za to, jel i vama tako?

Factory reset sve sredio :) e ovako, rom je fenomenalan ultra brz znaci nemam zamerke sto se toga tice ko da sam kupio g3 :D e sad jedina zamerka ce biti ti snimci sto se kamere tice, znaci ova opcija od 60fps 1080p ne radi opet imam 30 ne znam dal ima neki fix za to, jel i vama tako?
Sve radi-ali ako ti je samo to problem onda ga samo zanemari-verovatno ima i to da se sredi sigurno ce ti neko pisati

Kakvo je stanje kod tb, aj snimi par sec pa proveri na kompu koliko imash fps-a :)

Ugasio sam komp-nije ti neki problem da nemoze da saceka do sutra [emoji1]

Poslednja izmena:
Pedja,nocu 60 frejma pri fhd rezoluciji opada na 30 frejma,i tu je zakucan. Preko dana kada snimas frejm je zakucan na 60
Taj pad frejma je zbog low light-a,i zato ne moze da pogura svih 60

Aha probacu sutra preko dana napolju, a zar nije to sve sredjeno u ovom camera modu?

Bender,nego sta kaze ovaj 20g update?

^ne, hocu reci, htio bih uzeti neki koji je dev friendly. Kod mene trenutno qualcomm :)

a i 6" ...fiju...
nekako mi najbolje jos moto x izgleda(nova serija)

@20g - kazu da su neke ispravke, appovi i bezvezne stvari. Znaci neki appovi koji su integrated - koji nisu dio onog lg app centra.

E sad, neki kazu i da je kernel noviji, skinuo jesam ali nisam probao, ako netko hoce mogu mu kernel iz njega poslati pa nek flasha (flashify recimo)

Poslednja izmena:
Vrh Dno