zota81
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 04.09.2014
- Poena
- 169
A.jel si ti bio na jb ili na kk kad si stavljao cloudy?Kako sad u recovery?
A.jel si ti bio na jb ili na kk kad si stavljao cloudy?Kako sad u recovery?
Sad drzi power dok se ne ugasi odma posle drzi power i vol- kad se opet pojavi logo lg pustis na sec poweri opet drzis dok ne udje u recovery. Bar sam ja tako uspeo svaki putKK. Nisam valjda brikovao fon![]()
Nisi-ugasi telKK. Nisam valjda brikovao fon![]()
Sad drzi power dok se ne ugasi odma posle drzi power i vol- kad se opet pojavi logo lg pustis na sec poweri opet drzis dok ne udje u recovery. Bar sam ja tako uspeo svaki put
procitaj lepo i polako-mora da radi -i meni se desilo -nemoj da panicis kad moze da se napravi samo lepo procitaj postupakKad uradim to odma mi krene logo ko da nije ugasen i nece. A sve sam lepo instalirao znaci prvo tr.apk pa rootovao pa posle toga autorec.apk i ubacio recovery, nakon toga sam skinuo quick boot i preko njega ulazio u recovery a sad ne znam kako, nece kad brzim vol+ i power, i da instalirao sam ja super su rucno jer nisam dobio
procitaj sta sam ti napisao-volume downCekajte, ugasim telefon, posle toga drzim vol+ ili - zajedno sa power?
da- ikad te pita sta dalje onda opet power 2 putaChek znaci vol- i power zajedno i cim mi se pojavi lg logo pustim sve na sekundu i opet drzim vol- i power dok ne ujde?
eto vidis da moze-ako si napravio backup obrisi sve sem internal storage pa flesuj jos jednom i kad zavrsi uradi factory reset-i ja sam isto tako i posle je sve bilo okUspeohvala vam ljudi, i sta sad da radim jedno po jedno da ne zabrljam opet
![]()
uradis factory reset i posle instalacije i miran si-sad znas kako u rikaveri ako budes imao problem pa odatle mozes sta hoces :dImam backup, evo ga uspeo samhvala veliko na pomoci, al onaj klip me zbunio znam da se vajpovi rade pre instalacije roma a ne posle, ubacivao sam ih na stotine na s3
e sad sve lepo radi ali galerija mi baca fc, sad cu da odradim factory reset
kod mene radi-probaj da iskljucis hdrHocual probao sam odma kameru
al slow motion ne radi
Hocual probao sam odma kameru
al slow motion ne radi
Sve radi-ali ako ti je samo to problem onda ga samo zanemari-verovatno ima i to da se sredi sigurno ce ti neko pisatiFactory reset sve sredioe ovako, rom je fenomenalan ultra brz znaci nemam zamerke sto se toga tice ko da sam kupio g3
e sad jedina zamerka ce biti ti snimci sto se kamere tice, znaci ova opcija od 60fps 1080p ne radi opet imam 30 ne znam dal ima neki fix za to, jel i vama tako?
Ja razmisljam o MATE 7 ali jos uvek je jako skup pa kad malo padne cena videcemo
To je lepo [emoji1]Sta znamo o tom socu ?
Meni je najbitnije da je dev friendly, znaci imamo romova na bacanje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari