Pa na nexusu je to nalepnica, a koliko vidim i ovde.
Jel si probao da apdejtujes touch firmware iz onog hidden menija?
@dejan1001Cloudyfa sklonio link za njegov kernel i sada je tamo ovaj info ?
CloudyKernel? More info please
- It's stock kernel compiled using linaro toolchain. You can have the source here: https://www.lg.com/global/support/opensource/opensourceList?types=ALL&search=D802
Tonight or tomorrow morning will be cloudy G3A V2 port light, good battery, engine cool, smooth operations, NCL has incorporated the buffalo pin flex and smoothness of the G3! K mod 2g / 3g, dictionaries, quick trans physicians can restore backup r for k rom will delete only to alleviate
Pogledajte prilog 149860 Pogledajte prilog 149861 Pogledajte prilog 149863
Evo ljudi tko bi mogao da mi pojasni. Baterija je bila sjajna pogotovo na CloudyG3 1.2 bilo je super bez problema 5.5 h sot po 3 dana baterija je trajala, preko noci maksimalno za 3% je palo. Stavio sam CG3 1.3 i od tog dana skroz druga priča, par dana sam ostavio i probao full cycle i ništa i tako i na CloudyFlex, CloudyStock i opet sam vratio na CG3 1.2 , koji god ROM stavim i kako god punim bateriju uvijek imam preko noci najmanje 10% draina. Sad da li je moguce da je baterija izgubila svoj capacity, ali mobitel je star 7 mjeseci. Stvarno želim čuti vaša mišljenja.
Dolazi, ne zna se kad, ali ce doci verovatno kao sto je i kitkat dosao u martuJel dolazi android L update za ovaj telefon ili samo za nexus 5 i ove novije?
Dolazi, ne zna se kad, ali ce doci verovatno kao sto je i kitkat dosao u martu
Slazem se, ali mnogi su najavili update na L ranije nego sto je bio za kitkat( mislim na samsung, htc, ne znam za sony)zaboravljaš da je G2 tad bio flagship. sada je tu G3 a možda bude i G4 tad.
Jel dolazi android L update za ovaj telefon ili samo za nexus 5 i ove novije?
Doći će, i to će verovatno biti poslednji update i za G2 i za Nexus 5.
Verovatno će pre izaći za G3 pa će to ljudi da portuju, a za G2 će po običaju da kasni
Za n5 poslednji updejt ? Za g2 sigurno,za n5 teskoDoći će, i to će verovatno biti poslednji update i za G2 i za Nexus 5.
Verovatno će pre izaći za G3 pa će to ljudi da portuju, a za G2 će po običaju da kasni
Ali sto si zapeo da je lg jedan od najboljihA kako znate da je Android L zadnji, isto ste tako ****** i za kitkat, a na kraju dobiše čak i jeftini LG modeli isti
Nije isti LG kao prethodnih godina po tom pitanju - tu su se poboljšali mnogo kao i na polju softvera koji je sada jedan od najboljih ...
Nije stvar u UI nego u celoj funkcionalnosti LG softvera. Dizajn UI dosadi koliko god da je lep.Ali sto si zapeo da je lg jedan od najboljihnije da ja sad omalovazavm lg ui, ali ima bar 3,4 ispred
A šta je po tebi bolje osim HTC softvera?Ali sto si zapeo da je lg jedan od najboljihnije da ja sad omalovazavam LG UI, ali ima bar 3,4 koji su bolji
Lepota ili funkcionalnost? G3 UI druga prica u odnosu na G2 stock.A šta je po tebi bolje osim HTC softvera?
Mada ni on nema neke funkcije koje ima G3...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari