Šta je novo?

LG G2

Pa na nexusu je to nalepnica, a koliko vidim i ovde.

Zaboravite na prethodni post, ovo je još bolje :)

Android Material izgled za TWRP rikaveri

Samo skinite ove 3 teme odavde - https://www.dropbox.com/sh/7uksybmd35redmn/AAAExcKm-nASDZzEsTq9cRM2a?dl=0
Jednom od njih samo promenite ime - ui.zip, a druga dva ne dirajte, spojite telefon i prekopirajte ih u TWRP/theme folder bez unzipovanja ...
To je sve, restartujte telefon u rikaveri i vidite kako to sada izgleda cheers

Ako želite da pogledate i druge dve teme samo idete na ikonicu palete (gornji desni ugao) i CHANGE THEME, nađete TWRP/theme folder i odaberete jednu od ostale 2 teme ...

0.jpg 2.png 3.png

Pa na nexusu je to nalepnica, a koliko vidim i ovde.

Nalepnica naravno, skine se vrlo lako ...

Poslednja izmena:
Ovim putem bi hteo da se zahvalim clanu Bender_007 sto je uspeo da mi pomogne oko "boot greske", koju serviseri u NS nisu mogli da rese. Ali sada imam sl.problem. Naime tac ne radi kako treba. Kad se upali pokusavam da ga otkljucam ali nema sanse da to uradim, jednostavno ne reaguje na mestu gde ja hocu. Jednom sam ga restartovao normalno i tac je proradio na 1 min i nece vise. Da li neko zna u cemu moze biti problem? Hardver ili neki softver? Po netu sam gledao cene taca ali ima 2 varijante, sa sirokim konektorom i sa uskim. Da li neko ima neka iskustva sa tim?

Jel si probao da apdejtujes touch firmware iz onog hidden menija?

To sam odmah predložio. Meni je najprije opcija da je servis nešto smrdao.

Cloudyfa sklonio link za njegov kernel i sada je tamo ovaj info ?

CloudyKernel? More info please
- It's stock kernel compiled using linaro toolchain. You can have the source here: https://www.lg.com/global/support/opensource/opensourceList?types=ALL&search=D802

Tonight or tomorrow morning will be cloudy G3A V2 port light, good battery, engine cool, smooth operations, NCL has incorporated the buffalo pin flex and smoothness of the G3! K mod 2g / 3g, dictionaries, quick trans physicians can restore backup r for k rom will delete only to alleviate

Pogledajte prilog 149860 Pogledajte prilog 149861 Pogledajte prilog 149863
@dejan1001

Evo ljudi tko bi mogao da mi pojasni. Baterija je bila sjajna pogotovo na CloudyG3 1.2 bilo je super bez problema 5.5 h sot po 3 dana baterija je trajala, preko noci maksimalno za 3% je palo. Stavio sam CG3 1.3 i od tog dana skroz druga priča, par dana sam ostavio i probao full cycle i ništa i tako i na CloudyFlex, CloudyStock i opet sam vratio na CG3 1.2 , koji god ROM stavim i kako god punim bateriju uvijek imam preko noci najmanje 10% draina. Sad da li je moguce da je baterija izgubila svoj capacity, ali mobitel je star 7 mjeseci. Sad sam stavio stock D80220f preko LGFlashTool pa cu vidjeti kako bude. Stvarno želim čuti vaša mišljenja.

Poslednja izmena:
Evo ljudi tko bi mogao da mi pojasni. Baterija je bila sjajna pogotovo na CloudyG3 1.2 bilo je super bez problema 5.5 h sot po 3 dana baterija je trajala, preko noci maksimalno za 3% je palo. Stavio sam CG3 1.3 i od tog dana skroz druga priča, par dana sam ostavio i probao full cycle i ništa i tako i na CloudyFlex, CloudyStock i opet sam vratio na CG3 1.2 , koji god ROM stavim i kako god punim bateriju uvijek imam preko noci najmanje 10% draina. Sad da li je moguce da je baterija izgubila svoj capacity, ali mobitel je star 7 mjeseci. Stvarno želim čuti vaša mišljenja.

Vrlo je moguće da neki app pravi problem, budi fon iz deepsleepa bzvz.

Jel dolazi android L update za ovaj telefon ili samo za nexus 5 i ove novije?

Izašao Dorimanx 7.8. Na 7.7 je popravio zvuk, valjda nešto nije zezno na 7.8. Malo počinje da smara sa ovim silnim verzijama. Daj jednu stabilnu i dobru.

Doći će, i to će verovatno biti poslednji update i za G2 i za Nexus 5.

Verovatno će pre izaći za G3 pa će to ljudi da portuju, a za G2 će po običaju da kasni

Za G2 ce verovatno L biti poslednji...Sumnjam da ce (ali bi trebalo) da G2 dobija apdejtove makar do proleca 2015 ako se ne varam (ali ipak je na dobroj volji LG-a)? Ja se potajno nadam da ce N5 dobiti makar oficijelni 5.1...U svakom slucaju tu je uvek zajednica i jedan i drugi imaju odlicnu podrsku i ako se ne predje na 64 bitnu arhitekturu sledece godine svi telefoni krajem prosle i iz ove godine imaju i vise nego potenatan hardver da voze Android fluidno do 2016 bez problema... :) Pitanje je samo hocemo li ostati pri ovim uredjajima kada ih planski guraju u "obsolete" kategoriju....

Mogu oni da *****u i za L. Što se tiče 64-bit. To će svakako uraditi što brže moguće.

^ nazalost nema

A kako znate da je Android L zadnji, isto ste tako ****** i za kitkat, a na kraju dobiše čak i jeftini LG modeli isti :D
Nije isti LG kao prethodnih godina po tom pitanju - tu su se poboljšali mnogo kao i na polju softvera koji je sada jedan od najboljih ...

Poslednja izmena:
A kako znate da je Android L zadnji, isto ste tako ****** i za kitkat, a na kraju dobiše čak i jeftini LG modeli isti :D
Nije isti LG kao prethodnih godina po tom pitanju - tu su se poboljšali mnogo kao i na polju softvera koji je sada jedan od najboljih ...
Ali sto si zapeo da je lg jedan od najboljih :D nije da ja sad omalovazavam LG UI, ali ima bar 3,4 koji su bolji

Poslednja izmena:
Sony,htc,opo pa cak i nexus ui. Mada to je sve subjektivno.

Da li na g3 romu moze da se iskjuci onaj smaracki unlock sa vodom,zabama i balonima ? Da pojasnim,da li moze da se namesti da se unlokuje na obican swajp bez fensi animacija i cuda ?

A šta je po tebi bolje osim HTC softvera?
Mada ni on nema neke funkcije koje ima G3...
Lepota ili funkcionalnost? G3 UI druga prica u odnosu na G2 stock.
Sto kaze loznica sve je subjektivno moje misljenje - sense, aosp, miui, sony, lg, ni novi emotion huawei nije los.

Vrh Dno