Šta je novo?

LG G2

:) ne mogu tu nista. Mogu ga jedino pitati kakve jos opcije postoje. Imam apk ali bi bilo neeticno dijeliti okolo(prema autoru, izricito je zamolio pa ne mogu krsiti obecanje). Nisam ja pravio aop

:) ne mogu tu nista. Mogu ga jedino pitati kakve jos opcije postoje. Imam apk ali bi bilo neeticno dijeliti okolo(prema autoru, izricito je zamolio pa ne mogu krsiti obecanje). Nisam ja pravio aop

To poštujem... Manje više, mene interesuje najviše sound gate... Bez svih ostalih tweakova mogu.

Moze li se kako iz g3 1.3 "izvaditi" quick remote apk da se stavi u1.2?

Da li pre ubacivanja XCam LG v5.1.1 treba bristai staru verziju i drajvere, ili samo pregaziti sa novom apk?
Hoću da kupim app, ali ne da mi se zezati i menjati podatke. Kako je najjednostavnije?

Poslednja izmena:
^ onda da se ne cimam sa ubacivanjem free verzije? Jedino pro verziju?

Da li se sa Dorimanxom uopšte nesto dobija? Na 1.3 kernelu je zvuk razgovora ok. Samo mi se čini da je zvuk dolaznog poziva i sms tisi u odnosu na ranije romove.I da, tastaura povremeno baguje.

Jel za flash kernel ne treba nikakav wipe? Koliko je dorimanx 7.5 bolji od 6.2?

Drugari stigao mi danas napokon G2 :)
Izvinjavam se sto pitam vec dosta puta prezvakanu temu, ali samo mi treba potvrda redosleda :

root, recovery, baseband, cloudy?

Root, autorec za recovery, baseband ako je na jellybean-u, rom.

----

Za instalaciju kernela ne treba wipe ni pre, ni posle. 7.5 dosta popravlja zvuk, posebno u kombinaciji sa viperom.

Ne znam da li radi autorec na jb, nisam siguran, bolje prvo ažuriraj na kit kat ako već nisi.

Sredjeno sve, vec sam na Cloudy 1.3 :)
Jos jedno pitanjce, jel zna neko tacan naziv aplikacije koju bih trebao da zamrznem da ne bi doslo do ranije navedenih problema sa update-om sofvera i brikovanjem telefona?

Znači svaki kernel za kit kat je patchovan da bi mogao da se bootuje na autorecom downgradeovanom bootloaderu koji se downgradeje da bi mogao recovery da se instalira.
Jednostavno... :)

Ajd preporucite najbolju kombinaciju ROM+kernel,pozeljno da.je g3 port,a najbitnija je stabilnost i funkcionalnost?Znaci zvuk tokom razgovora,na zvucnicima i sluskama samo da ne bude gori nego na stocku,kamera i baterija takodje..i sto manje reboota i slicnih stvari..ako ovako nesto uopste postoji :D
Posao da instaliram ovaj cloudyg3 koji je trenutno na xda dostupan,medjutim citajuci ovde,vidim neki preporucuju starije verzije kernela,roma..

Cloudy 1.2+ dorimanx 7.1 recimo probaj :)

Ja sa cloudyg3 1.3 nemam problem alisto tako nisam imao problem ni sa 1.2 ,stabilno je radio. Jedino sto mi je cudno mada mozda i gresim ali na 1.2 sa stock i dorimanx kernelom je nekako baterija bila konstantna tj dan za danom je telefon punjen u maltene isto vreme a sa 1.3 jedan dan bateriu ne potrosim ni do 40% a drugi dan dodjem kuci sa 5% ...isti nacin koriscenja sve isto ...dorimanx kernel sa alucard governerom i hotplugom resava standbuy bateriju poprilicno ...

sve je nekako bolje na 1.2 i baterija i zvuk i stabilnost itd ... nije nista toliko lose na 1.3 da nemoze da se koristi normalno ali je bar meni za nijansu bolji cloudy 1.2 sa 1.4 kernelom

Stavih dorimanx 7.5 na 1.3 i sve je OK, osim sto i dalje knock code ne radi kada otkljucavam, pre svega kada duze vreme telefon stoji u stand by-u. Mozda sam trebao pre nabacivanja ROMova i svega da nesto apdejtujem ili sta vec. Nemam pojma, bas bezveze.

Zna li neko koje su slušalice dobre za G2 ali da nisu kao fabričke? Znači bez onog guranja do bubne opne. :)
Okačim ih za uši i to je to. Bio bi voljan da potrošim najviše do 20 evra ako ima nešto da valja za taj iznos.

Zna li neko koje su slušalice dobre za G2...
3,5mm konektor i uzmes sluske koje ti odgovaraju...nema veze da li su na G2, S5 ili sl. Kao i zvucnici svakome odgovara drugacije, tj. subjektivni je osecaj. Inace meni cak i produzni sa mikrofonom radi na G2 (3,5 na 3,5 muski/zenski stim da na kablu ima dugme i mic. Pa mogu da koristim i obicne sluske sa 3 pina)...

Jel ima neko sličan problem sa stock vidžetom za vreme? Na njemu stoji poruka: "Dodirnite da preuzmete vremenske teme". Kada ga pokrenem, traži teme iz centra za ažuriranje a tamo već sve ažurirano i tako u krug. Android je 4.4.2.

Poslednja izmena:
3,5mm konektor i uzmes sluske koje ti odgovaraju...nema veze da li su na G2, S5 ili sl. Kao i zvucnici svakome odgovara drugacije, tj. subjektivni je osecaj. Inace meni cak i produzni sa mikrofonom radi na G2 (3,5 na 3,5 muski/zenski stim da na kablu ima dugme i mic. Pa mogu da koristim i obicne sluske sa 3 pina)...

Proba sam jedne stare Nokijine slušalice ali se ne čuje dobro. Moram da pritisnem dugme na kablu da bi bio dobar zvuk. Može to da se reši sa premošćavanjem žica ali nisam vičan tim majstorijama i ne zanima me. Zbog toga pitam zna li neko određeni model, a da provereno radi.
Edit: rade mi slušalice sa kompjutera ali mi nisu praktične za nošenje na teren.

Nazad
Vrh Dno