bender_007
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 28.07.2013
- Poena
- 199
ne mogu tu nista. Mogu ga jedino pitati kakve jos opcije postoje. Imam apk ali bi bilo neeticno dijeliti okolo(prema autoru, izricito je zamolio pa ne mogu krsiti obecanje). Nisam ja pravio aop
Probam nesto srediti, za te sitnjarije mogu napraviti app.
Da li pre ubacivanja XCam LG v5.1.1 treba bristai staru verziju i drajvere, ili samo pregaziti sa novom apk?
Hoću da kupim app, ali ne da mi se zezati i menjati podatke.
^ onda da se ne cimam sa ubacivanjem free verzije? Jedino pro verziju?
Radi autorec ali nemoj..kernel je od kk, nece ti bootati.Ne znam da li radi autorec na jb, nisam siguran, bolje prvo ažuriraj na kit kat ako već nisi.
3,5mm konektor i uzmes sluske koje ti odgovaraju...nema veze da li su na G2, S5 ili sl. Kao i zvucnici svakome odgovara drugacije, tj. subjektivni je osecaj. Inace meni cak i produzni sa mikrofonom radi na G2 (3,5 na 3,5 muski/zenski stim da na kablu ima dugme i mic. Pa mogu da koristim i obicne sluske sa 3 pina)...Zna li neko koje su slušalice dobre za G2...
3,5mm konektor i uzmes sluske koje ti odgovaraju...nema veze da li su na G2, S5 ili sl. Kao i zvucnici svakome odgovara drugacije, tj. subjektivni je osecaj. Inace meni cak i produzni sa mikrofonom radi na G2 (3,5 na 3,5 muski/zenski stim da na kablu ima dugme i mic. Pa mogu da koristim i obicne sluske sa 3 pina)...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari