Ako moze potvrda da je ovo ispravan postupak za brisanje roota i vracanje na fabricke postavke https://www.youtube.com/watch?v=xVcZpQhQYnk
Ja imam taj 1.4 i nije losa baterija a ti javi ako je bolje na dorinmaxuBolje nego prethodne verzije, mada videcu kada bolje kada instaliram ovaj - https://www.androidfilehost.com/?fid=23578570567716368
Vojkan njega koristi i vidis na prethodnim stranama da je bolji u kombinaciji sa G3 romom ...
Dorimanx kernel je bolji na stock androidu ....
Ovaj Dorimanx kernel v6.8 je mnogo bolji nego prethodne verzije čak i za G3 rom ...
Ko ima stock Android verujem da radi jos bolje ...
08/08/14
Kernel 6.8 STABLE!
*Merged HUGE update to SCHED CORE and RCU code from 3.10.y Android MSM CAF.
Apps open faster, many bugs fixed, CPU cores working great, and much more.
*Merged many Suspend updates to get rid of wakeup problems.
*Merged updates to Interactive CPU gov.
*Fixed PowerSuspend code messing with LCD panel wakeup... should fix all sods.
*Added ability to set max 3 cores online in STweaks (Triple Core)
*Merged many USB updates, that include better file transfer and bug fixes.
*Merged GPU (KGSL) updates.
*Patched with 3.4.102 main stream patch.
*Fixed sound noises when using old decoded files or low sample rates.
*Merged Sound Driver updates.
*Merged HDMI updates.
*Merged MMC Updates.
*Merged Power Manager updates and timekeeping!
*Fixed old bug in suspend code.
*Updated ONDEMAND CPU gov + Tuning.
*Merged NET and WIFI updates.
*Uploaded one more build for VS980 without knock code support. i hope it's will work for people without ROM that support Knock code.
@vizionar - rut, rikaveri pa G3 rom ....
Ukratko čudne mane si nasao - npr niko se do sada nije žalio na vreme i datum.
Inace nije loša ova Mi2raw aplikacija - https://play.google.com/store/apps/details?id=com.maginmp.app.mi2raw u kombinaciji sa http://www.adobe.com/support/downloads/product.jsp?product=106&platform=Windows cheers
Ovo što je Dorimanx uradio sa zvukom na G2 je brutalno. Usudiću se da kažem i bolje od iphone. U STweaks može da odvrne da probije mozak, može se podesiti i zvuk zvona, spikerfon... Ja sam oduševljen, od očaja do brutalno dobrog zvuka na sluškama (Sennheiser CX 300 II ).
Kod mene je 6.8. Skidam 6.9.
Ovo što je Dorimanx uradio sa zvukom na G2 je brutalno. Usudiću se da kažem i bolje od iphone. U STweaks može da odvrne da probije mozak, može se podesiti i zvuk zvona, spikerfon... Ja sam oduševljen, od očaja do brutalno dobrog zvuka na sluškama (Sennheiser CX 300 II ).
Kod mene je 6.8. Skidam 6.9.
Inače, meni Mi2raw daje katastrofalne rezultete u kombinaciji sa raw decoderom, okačiću poređenje sa xdabebb-ovom aplikacijom kad budem imao vremena
Mali off posto slucajno pratim ovu temu, a posto vrv nisi developer ne znas da je drugi state kada je aplikacija u pozadini i kada je ubijena - trosi vise protoka i baterije u vecini slucajeva - kod nekih je cak i toliko drasticno da trosi kao i kada je koristis... Kod iOS je malo drugacija prica...Zašto bi ubijao aplikacije? Nije ti ovo android 1.6 i 2009. godina![]()
Jel ih ubijaš i na iOS-u?
Probao sam sta radi, ima li bagova, to sam jedino primetio. Naravno da ne gasim, ima 2GB ram, nek rade nesto, za sta prumaju platuZašto bi ubijao aplikacije? Nije ti ovo android 1.6 i 2009. godina![]()
Jel ih ubijaš i na iOS-u?
Danilo kako otvoriš raw fajl sa Adobe aplikacijom? Direktni me šalje u galeriju a tamo ne pokazuje raw.
@Danilo, na kom je bolji zvuk?
Pominjano je da moze na g3 rom, jel ima nekih problema kad se instalira?Dorimanx ima bolji zvuk sigurno jer je sve ažurno![]()
Onda da ne menjam, zvuk mi je mnogo bitan.Dorimanx ima bolji zvuk sigurno jer je sve ažurno![]()
Nisam developer, ali imam iskustva puno, a ne bih da ulazim u ovu raspravu, očito da ne znaš kad si rekao to što si rekao... A i razumeo me Ivan.Mali off posto slucajno pratim ovu temu, a posto vrv nisi developer ne znas da je drugi state kada je aplikacija u pozadini i kada je ubijena - trosi vise protoka i baterije u vecini slucajeva - kod nekih je cak i toliko drasticno da trosi kao i kada je koristis... Kod iOS je malo drugacija prica...
Aha, rekoh posle toliko promenjenih telefona nije valjda da ne znaš da ne moraš da ubijaš aplikacijeProbao sam sta radi, ima li bagova, to sam jedino primetio. Naravno da ne gasim, ima 2GB ram, nek rade nesto, za sta prumaju platu
@Danilo, na kom je bolji zvuk?
Može, i radi sve perfektno, samo je za G3 rom bolji ovaj drugi kernel po pitanju baterijePominjano je da moze na g3 rom, jel ima nekih problema kad se instalira?
Izvoli druze:Nisam developer, ali imam iskustva puno, a ne bih da ulazim u ovu raspravu, očito da ne znaš kad si rekao to što si rekao... A i razumeo me Ivan.
Aha, rekoh posle toliko promenjenih telefona nije valjda da ne znaš da ne moraš da ubijaš aplikaciješteta što se LG ugledao na Samsung i pokupili bloat i usporenja, mogao je da se ugleda na HTC i da vaskrsne. No videcemo G4, pošto G3 nije opravdao ono što je G2 uradio.
Ostali appovi osim messengera i aktivnih procesa nemaju sta traziti u memoriji.
2K ekran da li je nepotreban - tu se slazem, ali isto tako mi ne smeta. Sto su povecali dimenzije ekrana - to mi je plus a ne minus. Ne mozes nikako dobiti bateriju veceg kapaciteta iste velicine - mislim moguce je sa boljom tehnologijom, ali posto su vec koristili najbolje sto su imali mogli su jedino da povecaju mozda na 3100 - toliko je tehnologija napredovala. Za vecu bateriju treba vise prostora, vise prostora = manje prostora za hardware = zrtvovanje hardware-a i hladjenja sto nisu hteli da urade. Laser focus jeste nesto malo brzi ali nista znacajno i jeste naravno marketing. OIS nije marketing jer zaista lepo radi - pogotovo se primeti na video snimcima.Šta je razočarao? Nepotrebni 2K ekran, sasvim je dovoljan i 1080p + ostavili 3000 mah bateriju, a uz rezoluciju povećali i dimenzije ekrana na 5.5... Da su stavili jedno 4000 mah bateriju. Kamera ista, onaj laser focus marketing, ois + je isto marketing u odnosu na ois iz G2.
Druze ako nemas telefon ne znaci da treba da lupas. Meni baterija sa ekranom 60-100% osvetljenja potraje 24h ili vise - imas u G3 temi screenshotove. S' tim da razgovori trose isto koliko ekran otprilike - ja sam dobio sa 100% oko 3.5 - 4 sata SOT-a, i oko 2-2.5 sata razgovora. Ako zanemaris razgovore dobices 5 - 6.5 sati SOT-a sto je super. Ja ne znam ko vise od 4 sata dnevno cacka telefon (ako zanemaris razgovore) - da li taj neko ima zivot uopste... Sto se tice doplate - normalno je kada izadje novi telefon da mu bude veca cena i onda vremenom opada.Sto bi sad neko uzeo veći ekran za 0.3", da mu baterija traje pola dana znači opet nerviranje oko baterije, da ima 2K ekran kao oštriji koje neće baš moći da vidi i sve to da plati još jedno 200 evra doplatu.
Znaci ti meni kao developer-u i android dokumentaciji kazes - lepo je napisano ali nije tako in real life? Da li si ti ozbiljan? Znaci nesto cime se ne bavis i o cemu sam kazes da ne znas ucis druge koji se time bave da to nije tako. Znaci dokumentacija za android SDK je pogresna... Svasta cu jos nauciti ovde :dhttp://www.howtogeek.com/127388/htg-explains-why-you-shouldnt-use-a-task-killer-on-android/
A i evo ti jedan tekst za task manager-e. Lepo je sve tamo što je napisano u onom tvom linku, ali in real life tako nije. Developeri nisu takvi da naprave dobru aplikaciju, čast izuzecima.
Nisu one u cache-u - one rade u pozadini kao processi. Razgranici cache i process... I bas zato sto rade, one trose energiju tj. bateriju, pa samim tim imas veci utrosak baterije. Koliko utroska naprave sve zavisi od toga sta rade i koliko stoje u pozadini. Npr. ako facebook palis 3 puta dnevno po 10 min nema poente da ti stoji u pozadini kao process i trosi bateriju... Postoje razne vrste optimizacija vezane za ovo i utrosak baterije i ne bih da zalazim u to, ali poenta price jeste - odlicno optimizovana aplikacija ce da ima mali utrosak baterije (ali opet ako je ne palis cesto, nije zanemarljiv i dobro je ubiti), dok ce neka losije optimizovana aplikacija ti ubiti bateriju. Ako te zanima vise detalja kada se uhvatis developmenta dacu ti lepo par snimaka sa raznih predavanja na ovu temu pa ces moci da proucis sta, kako i zasto, a do tada molim te da ne odvaljujes nesto o cemu se razumes i siris dezinformacije ljudima koji citaju temu.Pa sto ne? Treba da budu u cache-u radi brzeg podizanja i manjeg utroska energine tj baterije![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari