Imam LG G2 D802 sa korejskim firmware-om 2 sedmice i služi odlično.
Imam par pitanja, pa ako neko zna i moze pomoci, bio bih zahalan:
1. Moze li se Memo ili Notebook koristiti kao shopping list? ja nisam uspeo (ima bullets ali ne i krizanje/cekiranje uradjenog). Ako ne moze, koju aplikaciju vi koristite za napomene i to do/shopping liste?
2. Da li znate kako resiti problem tihog zvuka sagovornika u bucnim sredinama?
3. Da li znate kako resiti problem reseta datuma i vremena nakon što je telefon ugasen neko vreme?
P.S. Citao prethodne stranice ovog thread-a, i druge forume isto, ali nisam nasao konkretne odgovore na ova pitanja.
Ovaj dio je nebitan za one koji mi pokusavaju pomoci odgovorima na pitanja

Ovo je samo moj pokusaj pomoci potencijalnim kupcima tj. deljenje iskustva sa telefonom.
Mane za sada:
1. Kamera, iako dobra, nije mnogo bolja od Xperia S, a u tamnijim uslovima je cesto i losija. Xperia S slika bolje slike nocu ako je ruka bas mirna, i to ne zbog kvaliteta kamere, nego zato sto LG unistavanjem suma na slikama unisti i detalje pa sve izgleda kao vodenim bojama da je slikano, bez detalja, zamrljano... plus, slikanje nocu veoma sporo) i nekada slika malo hladnije nijanse. Za ovo sam znao pre kupovine, mnogi se zale, nije prestrasno jer ne ocekujem da kamera bude profi, ali bih volio da je algoritam za unistavanje suma na slikama malo blazi, tada bi vise detalja slika imala. Zvuk na videu je dobar samo ako ste blizu izvora zvuka, u suprotnom veoma los. Predlazu instalaciju fix-a, ali za to treba root i backup je pozeljno uraditi, a to mi se ne radi jos.
2. Slabo cujem sagovornika u bucnim sredinama. Nisam nasao resenje.
3. Datum i vreme se resetuju ako je telefon ugasen nekoliko sati. Nisam nasao resenje.
4. Ekran nekad ne reaguje na dodir kada telefon lezi n stolu i sl. (isti problem ima i Nexus 7 2013). Cim se podigne malo tel, ekran radi savrseno.
5. Slabiji/osetljiviji GPS signal - znatno slabiji i sporiji nego na Xperia S, ali u autu ispod sajbe ga hvata bez problema i dovoljno brzo (probao za vikend). Trazio resenje, ali me ne smara me toliko da upotrebljavam neka resenja za koja kazu da pomazu (mada nisam nasao konkretan odgovor koji pomaze u svim slucajevima).
Pozitivna iznenadjenja:
1. Baterija - znao sam pre kupovine da je dobra, ali ovo je fenomenalno!
2. Interfejs - u pravu su oni koji kazu da je saren i mozda u nekim momentima previse "in your face" ali je brate praktican, sve potrebne komande su pri ruci. Uvek moze bolje, ali meni je i ovo odlicno.
3. Mi2raw camera - Nije do LG-a, ali posto je ovo dostupno samo za par telefona, medju kojima je i LG G2, smatram to prednoscu ovog telefona. Program ne zahteva root, normalno se instalira, a omogucava slikanje u raw formatu - nikad se nisam time bavio ali sam probao i vidim da su slike, iako sa mnogo vise suma i blazeg kontrasta, vidljivo detaljnije (kada se zumira neki detalj malo dalje). Ko se malo razume u obradu raw fotografija, problem sa kamerom koji sam gore naveo kao manu je uveliko resen.
4. Wireless storage - ne treba mi neka aplikacija za to.
5. video player - ne treba mi cak ni MX player
Strah:
1. da ne ispadne

2. da se ne pojavi problem u neosetljivosti ekrana (vidim da dosta ljudi ima problem s tim, pojavi se nicim izazvano...)