Šta je novo?

LG G2

Ja sam prvo binaries flešovao, po nekoj logici, pa onda apk instalirao i sve radi ok...

Da, da upravo tako Danilo. Inače razlike se ozbiljno vide, i čisto da znaju ljudi, kada se snima u low-light uslovima u normal modu šum je veliki, ali to je xdabebb ostavio namerno tako ovog puta jer su se korisnici žalili da je preagresivna eliminacija šuma. Prema tome, koristi ili IA ili night mode za low-light uslove. Izgleda da će biti još ozbiljnih updejta i twikovanja jer kao što reče autor, bio je u škripcu s vremenom. :D

Da, da upravo tako Danilo. Inače razlike se ozbiljno vide, i čisto da znaju ljudi, kada se snima u low-light uslovima u normal modu šum je veliki, ali to je xdabebb ostavio namerno tako ovog puta jer su se korisnici žalili da je preagresivna eliminacija šuma. Prema tome, koristi ili IA ili night mode za low-light uslove. Izgleda da će biti još ozbiljnih updejta i twikovanja jer kao što reče autor, bio je u škripcu s vremenom. :D
;) bome biti ce svaceg. Za ljubitelje podesavanja barem.

G.paganini,jesi mislio sto se tice suma sa snimanje ili za slikanje? Posto na njegovom proslom fixu nigde nisam mogao da nadjem IA mod kod video zapisa,tj snimanja?

Mislio sam na fotkanje. Mislim da na video zapisu nema IA moda, niti je bilo.

Poslednja izmena:
Pa zbog toga i pitam,znam da prilikom snimanja nema IA mod :) reci mi jesi posle flesha drajvera i binaries-a radi wipe and cashe,i ako jesi,cega si sve radio?

Pa zbog toga i pitam,znam da prilikom snimanja nema IA mod :) reci mi jesi posle flesha drajvera i binaries-a radi wipe and cashe,i ako jesi,cega si sve radio?

Ja sam instalirao Binaries iz recoverija , wipe cache , dalvik , reboot , instalirao novu kameru ... i sve shljaka :)

Hvala,reci mi jos ovo,benderova autorec apk tj rikaveri moze da posluzi za install binaries-a?

Hvala,reci mi jos ovo,benderova autorec apk tj rikaveri moze da posluzi za install binaries-a?

Autorec je za twrp pa onda mozes zip preko njega. Mozda napravim installer ali da ti objasnim sta ti se moze desiti. Znaci 1. libovi su ucitani u memoriju 2. ja ih prisilno brisem i stavljam drugi preko njih 3. sistem to skuzi i srusi se 4. ti rebootas kad ono ne radi android

Kapiram sta hoces da kazes. Znaci ne mogu fles iz auto rec rikaverija? Koji rikaveri da ubacim da bi flesovo?
Edit: sada tek vidim da si editovo post. Probacu onda preko autorec i twrp da fleshujem binaries pa javljam rezultate :)

Poslednja izmena:
TWRP je rikaveri, a autorec je aplikacija koja ga na najlakši mogući način instalira...
Samo ti instaliraj autorec, pa posle binaries zip iz njega i na kraju ovu novu kameru kao klasičnu apk aplikaciju.

Tako sam i mislio danilo. Stari njegov fix sto sam imao,to ne diram nista? Prakticno cu na kraju da imam dve aplikacije za kameru koje mogu da koristim?

E to mu je super potez. Tacno moze lepo da se poredi kvalitet izmedju novog i starijeg fixa :)

Fino, fino - ima par opcija koje fale na G3 kameri jer su ceo G3 softver minimizovali i uprostili...

Pita me prijatelj koji nije na forumima da li ovaj novi fix ide i na Flex based romove? Posto u OP kod xdabbeb vidim ovo ... [MOD] XCam LG v5.0.0 [G2/GPro2/G3]

Ti stari romovi su prevaziđeni izlaskom G3 roma...
Šta će mu to više :)

Njemu sve šljaka i mrzi ga da fleshuje novi rom, čisto pitam da mu ne naleti neki bootloop pa da me smara.

Momci koja je najbolja aplikacija za gasenje pozadinskih procesa kao sto je npr greenify? Samo sto na njoj nemogu da ugasim google play,nfc itd jel postoji jos neka app?

Imam dva backup odradjena pomoću TWRP.Oba imaju neke nazive koje ne mogu da pamtim,pa me zanima,da li mogu te nazive da promenim u kompu ili fonu,na recimo G3 rom i Mahdi rom(takve imam).Vremenom ću zaboraviti koji je koj,jeste da stoji datum,ali je ovako jednostavnije?

Da li vama sija svetlo za notifikaciju za viber, wazzap i ostale programe koji nisu sistemski? Probao sam i light flow i jos jedan program ali ne rade. Softver je cloudyg3.

Kako drugar da ukloni 907 kontakta iz imenika, koje je pokupio sa G+ i kako da ne sinhronizuje sa G+, već samo regularne kontakte?

Thx unapred

Ja ne vidim smisao android telefona ako neko gasi play prodavnicu :-!

Vrh Dno