Šta je novo?

LG G2

Pa otidji na sajt i proveri ili ih pitaj.

Izadje cp, cs, cf pa je to onda mislim si kraj za cp posto cs sad ima sve od cp..

Odlična vest, mada ja i ne znam koja je uopšte razlika između cp i cs, iako je osnova različita, romovi su praktično isti :)

Ljudi, ima li neki AOSP rom koji podržava 4k snimanje ili ako može da se nabaci neki mod?

Na prvoj strani imaš link i opis za flešovanje moda koji omogućava 4k i 120fps snimanje

Ljudi jel dobra kamera na g2 naravno na g3 romu ili nekom drugom, dosadio mi nexus 5 pa planiram da menjam

Po svim recenzijama je bolja od one na Nexusu i bez flešovanja modova, koji dodatno popravljaju kvalitet slike

Ma evo vec 4ti put uploada i corrupt upload je :/
@4k i 120fps - na aosp NE.

Na g3 1.2 kad se flešuje g2pro kamera onda g3 kamera ne krahira. U temi o ovom romu na xda izašao fix za pucanje chromecasta. Sad mi više ni jedan rom ne treba, sve imam

Drugari da li jos neko od vas ima problem sa signalom, u vecini slucajevima kad pogledam u telefon nema uopste signala i to polako pocinje da me nervira, neki put moram da resetujem telefon da bi se vratio signal.

Izađe i CloudyPro II 2.3

Zadnja verzija Mahdi roma mi proždire bateriju i kada se puni, zapali mi i punjač i telefon. Ništa od 4K snimanja. :(

Poslednja izmena:
A kernel? Jesi proverio da nije Google reporting ukljucen.

Nisam ništa dirao oko kernela. Reporting uvek isključim. Nerviraju me sitnice koje ubijaju bateriju. :)

Nabacio sam SOKP 444. Videću kako radi.

@Danilo Pantelić,tako sam i mislio,jedino što sam na 1.1,mrzelo me da flešujem na 1.2,da sačekam 1.3?Do skoro sam bio na Mahdi koji je strava,skinuo sam theme sa stylovima,menjao u tasku boje a i radi sve perfektno na njemu.Sad sam se vratio na cg3 zbog kamere jer sam na odmoru,zbog fotki.

@Danilo Pantelić,tako sam i mislio,jedino što sam na 1.1,mrzelo me da flešujem na 1.2,da sačekam 1.3?Do skoro sam bio na Mahdi koji je strava,skinuo sam theme sa stylovima,menjao u tasku boje a i radi sve perfektno na njemu.Sad sam se vratio na cg3 zbog kamere jer sam na odmoru,zbog fotki.

Eto odgovorio ti je bender u komentaru iznad :)
Flešuj 1.2 verziju i FM radio, a možeš i G Pro 2 kameru ako hoćeš neke stare funkcije kojih nema na G3 romu ...

Da li se isplati da prelazim sa cg3 na cs,pošto mi se UI sa g3 baš svidja?
Meni je baterija bolja na starijim romovima, sa druge strane G3 romovi imaju mnogo lepši interfejs. Na svakom radi fluidno.

Trenutno sam na CP2, s tim da koristim Contakts umesto stock dialera, Evolve umesto stock sms aplikacije, Sliding Explorer umesto stock fajl menadžera, PowerAmp sa transparentnom temom umesto stock muzičkog plejera, Nova Prime umesto Optimus launchera i Hider3rs mod za notifikacije... G3 je opet lepši, ali je ovo najpribližnije što može tome

Ja sam se vratio na cp 2.2 i na Dorimanx 6.1 trenutno. Baterija kida, tek drugi ciklus. uploadfromtaptalk1406031285869.jpg
y9ebugyn.jpg

Ubacis furnace kernel pa podesis malo. Governor je na performance po defaultu, verovatno ti je to ubilo bateriju.
Сада је готово. Немам воље да све опет подешавам. Може ли тај кернел на СОКП?

Vrh Dno