Šta je novo?

LG G2

Toliko je i meni od prilike skinuo dok sam imao internet paket. Aktivirao si brzi internet. Protok ti je sigurno bio oko 25 download. To je normalno. Ono o cemu smo pricali. Da se iskljuci proxy u podesavanjima.

Hvala Paganini i ostali,rešeno.Ja sam muzičar,a vidim da si i ti možda?Ovako,ja sam lepo napisao na 612 stranici"Skinuo sam novi xdabbeb's camera/video v3.2.0 - for all stock KK
Ross. Trenutno sam na Cloudy Flex 2.4.Jel treba samo da ga flesnem sa TWRP ili treba još nešto?" Onda mi je bender_007 napisao "prvo napravi backup. makar samo system..onda flashaj i to je to." Nije mi rečeno da na Cloudy ne sme fiks za kameru xbaded.Znam da ne koristim stock rom,nekad sam bio na njemu kad sam kupio fon,ali nisam razmislio!?!?Da,trebalo je samo strelica nazad i rešeno_Ovim flešovanjem se bavim zadnjih dva meseca i neiskusan sam.Čekam Flex g3 i pretpostavljam da će radnja biti kao i do sada kada sam išao na Clody Pro i Flex.Samo,za svaki slučaj,uvek pitam prvo.Pozdrav!
druze nece izaci Flex G3. :)

Da napravis backup sam ti napisao jer sam vidio da je netko imao bootloop..
Tako da, samo restoras taj system sto si backupao. Ma cek, kako si uopce backup napravio kad ne znas u twrp'u raditi ?

Prije nego sto uzmes bilo sta prouci twrp. Smijes na cloudy ali ocito ne na flex(na pro bi trebalo raditi i na stock), znam da je prosli put isto problema bilo pa sam pravio dodatni flasher.
Znam na TWRP da odradim wipe podataka pre nego što instaliram novi rom,znam da odradim backup i restore i to je sve.Naravno,sve to sam naučio uputstvima sa ovog foruma.Nikola 1994,a zašto neće izaći G3 Flex?Ako je izašao za G2,u čemu je razlika?

Znam na TWRP da odradim wipe podataka pre nego što instaliram novi rom,znam da odradim backup i restore i to je sve.Naravno,sve to sam naučio uputstvima sa ovog foruma.Nikola 1994,a zašto neće izaći G3 Flex?Ako je izašao za G2,u čemu je razlika?
ako mislis na update UI za g flex, ne znam kad ce doci, i da li ce doci, i ako dodje nece skoro. :) cloudy i optimusov G3 je port sa G3, koji je modifikovan za nas G2 :)

Jedn pitanje vezano za oba recoverija i philz i Twrp .... koja je komanda u njima ekvivalnet za Factory reset iz Lg menija Settings/Factory reset ?? .. post factory reset iz recovrija ne brise sve ?

Zato što je CloudyFlex port sa LG Flex-a, a CloudyG3 port sa LG G3. Ti verovatno misliš na crnu temu za CloudyG3, to možda i izađe, ali G3 Flex ne postoji niti će postojati.
Da,mislim na crnu temu za G3.Pa dobro,čekaću.Ne znam,meni je stvarno ružno bela pozadina sa crnim slovima u podešavanjima.Stvar ukusa.

Nemam pojma, pitao sam ga, nista ne govori. Valjda danas jos. Mozda zeli jos nesto fixati. Evo kako izgleda nav bar.uploadfromtaptalk1403281617198.jpg

Jedn pitanje vezano za oba recoverija i philz i Twrp .... koja je komanda u njima ekvivalnet za Factory reset iz Lg menija Settings/Factory reset ?? .. post factory reset iz recovrija ne brise sve ?

U TWRP-u pod "Wipe" Swype to factory reset (briše data, cache i dalvik, sve osim sistema i interne memorije). U Advanced imaš da označiš i sistem i internu memoriju, dakle potpuno brisanje sistema, podataka i kartice.
LG Factory reset briše i karticu, dakle u Advanced označiš sve osim sistema (data, cache, dalvik i internal storage-gubiš sve podatke).

Ako planiras novi rom onda se pobrini da imas usb otg.

Onda wajpas SVE...i install.

Koristim nekoliko meseci G2 i nisam jos nista radio po pitanju softvera tako da je jos 4.2.2.Sada bih zeleo da ga malo unapredim jer nisam zadovoljan kamerom.Da li sam na pravom putu ako radim po ovom upustvu- http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2783192
Ima li ko neki link ili upustvo (korak po korak )kako je najbolje i najbezbednije da uradim?
Poz

U TWRP-u pod "Wipe" Swype to factory reset (briše data, cache i dalvik, sve osim sistema i interne memorije). U Advanced imaš da označiš i sistem i internu memoriju, dakle potpuno brisanje sistema, podataka i kartice.
LG Factory reset briše i karticu, dakle u Advanced označiš sve osim sistema (data, cache, dalvik i internal storage-gubiš sve podatke).
Jedno pitanje,ako u naprednim opcijama štikliram sve,da li je onda jedino moguće instalirati nov rom pomoću kdz fajla ili postoji i neki drugi način?

Jedno pitanje,ako u naprednim opcijama štikliram sve,da li je onda jedino moguće instalirati nov rom pomoću kdz fajla ili postoji i neki drugi način?

Ako mislis putem recoverya onda ili usb otg ili "adb push" / "adb sideload"

za usb otg ti treba usb otg kabl

za adb - samo kabl i driveri.

Neko će pomisliti da ti telefon radi malo brze od spomenika, sporije od symbiana sa full memori. ***. Nije baš tako, radi G2 lepo.

Smorih se, nova verzija ovo, ubaci ono... i opet to nije to. A najmanje se koristi telefon, samo se nešto popravlja. Ima sve da vratim na stock i zdravo.

Poslednja izmena:
Neko će pomisliti da ti telefon radi malo brze od spomenika, sporije od symbiana sa full memori. ***. Nije baš tako, radi G2 lepo.

Smorih se, nova verzija ovo, ubaci ono... i opet to nije to. A najmanje se koristi telefon, samo se nešto popravlja. Ima sve da vratim na stock i zdravo.

Ja sam se parkirao na Bruceov rom, i mogu reći da sam prezadovoljan. Očišćen koliko je moguće i radi savršeno.

Ako mislis putem recoverya onda ili usb otg ili "adb push" / "adb sideload"

za usb otg ti treba usb otg kabl

za adb - samo kabl i driveri.
Znači,obrišem sve u naprednim podešavanjima,spojim mobilni otg kablom sa USB fleškom na kojoj je rom i flešnem pomoću TWRP?Sad mi nije jasno,kako se TWRP sačuvao,kad sam sve obrisao?I da li onda može da se odradi backup nekog roma koji sam ranije sačuvao sa te fleške ili mora isključivo rom? A kdz fajl pomoću LGMobile Support Tool?Možda glupa pitanja,ali da pojasnim.

Bender svaka cast za installer 3.2 xdabbeb verzije. Mozes i ovde da okacis. Reci mi samo ima li bitnije razlike u odnosu na 3.1? Vidim da je samo neki drajver ubacen

Znači,obrišem sve u naprednim podešavanjima,spojim mobilni otg kablom sa USB fleškom na kojoj je rom i flešnem pomoću TWRP?Sad mi nije jasno,kako se TWRP sačuvao,kad sam sve obrisao?I da li onda može da se odradi backup nekog roma koji sam ranije sačuvao sa te fleške ili mora isključivo rom? A kdz fajl pomoću LGMobile Support Tool?Možda glupa pitanja,ali da pojasnim.
g2 ima 36-39 particija. gdje bi stigao kad bi ih vidio sve? :) dobio bi zelju brisati ih. tako da, particija od recoverya je /recovery (laicki). ti vodis system i ostale. mozes slobodno. uvjeri se da ti dobro radi usb otg prije svega.
@ ixon. ne znam zapravo. ja sam na g3 romu.

^^^Pa ne moraš da brišeš internal storage, prebaciš prethodno neki rom na internu karticu, instaliraš ga iz twrp-a i tek nakon toga obrišeš karticu ako baš hoćeš da imaš čistu situaciju, mada mislim da nema neke potrebe za tim. Ovako izbegavaš korišćenje adb sideload-a i otg-a.
Ako obrišeš sistem, može rom iz twrp-a sa usb otg-a, može bekap ranije sačuvanog rom-a iz twrp-a. Zapravo treba obrisati sistem (i data, cache i dalvik), u protivnom radiš dirty flash (preporučljivo donekle samo ako radiš upgrade na narednu verziju istog custom rom-a, inače ne).
Jedine stvari o kojima treba voditi računa je ne obrisati internu karticu bez njenog prethodnog bekapa i ne obrisati sistem, a nemati otg i nisi upoznat sa adb sideload.

Ja sam ga objasnio tako da ni meni nije jasno.:d

Da, i TWRP je na posebnoj particiji koja ne može obrisati samu sebe.

Poslednja izmena:
Šta beše treba da se izabere osim USB Debugging da bi stvarno radio debugging? Pokušavam da mu pristupim iz Total Commandera ali neće da mi radi totalandroid plugin...

edit: Instalirao ponovo drajvere pa je proradilo.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno