Šta je novo?

LG G2

Auuu brate šta ti radiš.. Sam sebi odgovaraš pa opet pišeš..3.2 je samo za stock kk,ne za g2 port i sl..u twrp ulaziš kao što si ušao i prvi put da flešuješ sistem zar ne ;) nije da sam ironičan al o ovome je pisano 100 puta i dovoljno je ukucati u pretraživač enter to recovery twrp lg g2 i prvi video objašnjava kako se ulazi u twrp/recovery..

Poslednja izmena:
Potpuno ugasi ako možeš. Na potpuno ugašenog telefonu drži zajedno power+volume down, kad se pojavi logo, otpusti, pa opet pritisni i drži oba dugmeta zajedno. Pojaviće se kao stock recovery opcija, samo overava sa power dugmetom i to će te odvesti u custom recovery.

Auuu brate šta ti radiš.. Sam sebi odgovaraš pa opet pišeš..3.2 je samo za stock kk,ne za g2 port i sl..u twrp ulaziš kao što si ušao i prvi put da flešuješ sistem zar ne ;)
Neko mi je gore napisao da flešujem iako imam CF 2.4.Nije bitno,ja sam u TWRP išao pomoću aplikacije quick boot.Pošto sada ne mogu sistem da pokrenem,kako da odem u TWRP da bi odradio backup?

Potpuno ugasi ako možeš. Na potpuno ugašenog telefonu drži zajedno power+volume down, kad se pojavi logo, otpusti, pa opet pritisni i drži oba dugmeta zajedno. Pojaviće se kao stock recovery opcija, samo overava sa power dugmetom i to će te odvesti u custom recovery.
Uradio sam i izašla mi mogućnost Factory hard reset.Ne bih da to odradim,jel može nekako da se dodje do TWRP?

Pa to je to, upravo ti objasnih, neće doći da factory reset već će te odvesti u TWRP ako ga imaš već.

Neće ti uraditi hard reset ako imaš custom recovery. Samo potvrdi sa power dugmetom dva puta i ući će u TWRP

Pa to je to, upravo ti objasnih, neće doći da factory reset već će te odvesti u TWRP ako ga imaš već.
Šta sad,izašlo mi Time Zone,Screen,Restore defaults i vibration Duration(to je krupno),a gore Zip file,, signature,Use rm,Skip md5,Enable md5,Use military time i Simulate actions for theme...

***, ovo sam što puta radio, prvi put vidim poruku tog tipa??!! Sačekaj nekog iskusnijeg s tim

Sad sam u TWRP,Znači,krupno dole je to što sam napisao,a gore sitnije su opcije sa mogućnošću štikliranja:Zip file signature verification,Use rm-rf instead of formating,skip md5 generation during backup,Enable md5 verification of backup files,Use Military Time,Simulate actions for theme testing.Znači,ponavljam,ja sam u TWRP.Da idem možda u Restore defaults ?

Poslednja izmena:
Ček jel ti hoćeš da restorujes backup roma ili šta?

Tako sam ga shvatio,samo ne znam sa čime ga je uradio ako sad ne zna kako da ga vrati..sem ako nije uradio backup iz telefona pa sad hoce restore iz recoverija:/

Idi na strelicu unazad pa restore, trebao bi da te uputi na backup koji si odradio

Ovo mi nesto blesavo za početni ekran,šta znam.. Uglavnom..upravo tamo dje si radio i backup mora imati opcija restore..što je logično.

Hvala Paganini i ostali,rešeno.Ja sam muzičar,a vidim da si i ti možda?Ovako,ja sam lepo napisao na 612 stranici"Skinuo sam novi xdabbeb's camera/video v3.2.0 - for all stock KK
Ross. Trenutno sam na Cloudy Flex 2.4.Jel treba samo da ga flesnem sa TWRP ili treba još nešto?" Onda mi je bender_007 napisao "prvo napravi backup. makar samo system..onda flashaj i to je to." Nije mi rečeno da na Cloudy ne sme fiks za kameru xbaded.Znam da ne koristim stock rom,nekad sam bio na njemu kad sam kupio fon,ali nisam razmislio!?!?Da,trebalo je samo strelica nazad i rešeno_Ovim flešovanjem se bavim zadnjih dva meseca i neiskusan sam.Čekam Flex g3 i pretpostavljam da će radnja biti kao i do sada kada sam išao na Clody Pro i Flex.Samo,za svaki slučaj,uvek pitam prvo.Pozdrav!

Dobro da si rešio, zato smo ovde, i da, muzičar sam :D

I moja komsinica je muzicarka. Muze krave :)

Mala sala ;). Drago mi je da si resio problem. Svaki fix za kameru nosi rizik ako se instalira na non official rom. Osim ako nije navedeno da radi na odredjenom romu.

Hvala Paganini i ostali,rešeno.Ja sam muzičar,a vidim da si i ti možda?Ovako,ja sam lepo napisao na 612 stranici"Skinuo sam novi xdabbeb's camera/video v3.2.0 - for all stock KK
Ross. Trenutno sam na Cloudy Flex 2.4.Jel treba samo da ga flesnem sa TWRP ili treba još nešto?" Onda mi je bender_007 napisao "prvo napravi backup. makar samo system..onda flashaj i to je to." Nije mi rečeno da na Cloudy ne sme fiks za kameru xbaded.Znam da ne koristim stock rom,nekad sam bio na njemu kad sam kupio fon,ali nisam razmislio!?!?Da,trebalo je samo strelica nazad i rešeno_Ovim flešovanjem se bavim zadnjih dva meseca i neiskusan sam.Čekam Flex g3 i pretpostavljam da će radnja biti kao i do sada kada sam išao na Clody Pro i Flex.Samo,za svaki slučaj,uvek pitam prvo.Pozdrav!

Da napravis backup sam ti napisao jer sam vidio da je netko imao bootloop..
Tako da, samo restoras taj system sto si backupao. Ma cek, kako si uopce backup napravio kad ne znas u twrp'u raditi ?

Prije nego sto uzmes bilo sta prouci twrp. Smijes na cloudy ali ocito ne na flex(na pro bi trebalo raditi i na stock), znam da je prosli put isto problema bilo pa sam pravio dodatni flasher.

Mali bug na G3 portu što se tiče dorijevog kernel i stweaks, kad se promeni profil baterije, stweaks se ne restartuje kao nekad, iako podešavanja ostaju, e sad da li je bug ili je dori tako programirao....

moze li neko da mi kaze kako je moguce jutros kad sam radio speedtest na telenor mrezi vidim posle da mi je 315 mb potrosio speedtest za tih pola minuta..ne razuemm kako..inace radio sam vise puta do sad naravno i ne znam sta se sad desilo...

Mali bug na G3 portu što se tiče dorijevog kernel i stweaks, kad se promeni profil baterije, stweaks se ne restartuje kao nekad, iako podešavanja ostaju, e sad da li je bug ili je dori tako programirao....

Radi ok kod mene.

Ali na stocku se znalo desavati da se ugasi i nece se pokrenuti. Onda samo pokrenes ponovno.

Vrh Dno