Šta je novo?

LG G2

Jedino sa novom kamerom koju trebaju da portuju sa G3. Ako si mislio na to fokusiranje u trenucima slabije vidljivosti

Da. Baš iritira. Ako ne portuju ubrzo na**** sam, moraću da menjam lepšoj polovini (jer pored starog 4s ovo izgleda sporo kao pingvin). Možda joj je suđen G3, ako isto ima dobru bateriju.

A i lepak moze da se ne vidi odmah, moze da se pojavi posle par nedelja ili meseci. Touch moze da radi super sve i posle da otkaze posle nekog vremena. Uzmi noz ili kljuceve i grebi, ako je gorila ima da klizi lepo, a ako nije bice da je neka plastika. A i pod prstom se oseca da li je gorila ili onaj oleophobic coating ili plastika. Videces i po mascenju displeja. Ima tu dosta stvari. To mozes da vidis tek posle nekoliko dana upotrebe...

E sad ovako, danas je burazer svratio kod njih, i rekao da mi otkazu servis na telefonu, i pitao koliko kosta komplet, lcd + staklo + touch (rekli su sad je 130e), a samo staklo i touch 80e... Nista nije odradjeno, sad razmisljam sta da uradim, da li da im kazem da mi odrade sve zajedno ili samo staklo i touch, sta mi je sigurnije, ekran radi perfektno na telu, nije nigde pukao...

Ima isto bateriju od 3000 mAh i 2k ekran tako da ne verujem da će baterija da bude identično dobra.

Jel neko pricao sa clodyf-a , jel ga pitao oce li srediti kameru vis i mtp?I da izbaci konacno [port]

Mtp je sredjen. To je malo pitanje kao: hoces li dobiti vec na lotu? Tako je kako je, bit ce kad bude gotovo :/. Ne vjerujem da ce ovako izbacivati dok se ne srefi kamera jos..ima jos jedan bug ali vecini ce biti nebitan. Tj onima koji dolaze sa g2 ce biti ok.

Bender reci nama ovako iz prve ruke da li ce biti sredjeno vremenska duzina slikanja nocu? Tj da brze fokusira?

Na šta pripaziti pri proveri ispravnosti ovog telefona, ima li kakvih poznatih falinki?

Bender reci nama ovako iz prve ruke da li ce biti sredjeno vremenska duzina slikanja nocu? Tj da brze fokusira?

To ne mogu znati, prvo kamera treba uopce i raditi. IA to sasvim dobro sredjuje, malo tamnije slike ali ok radi.

TEsko je uopce reci kad ce kamera raditi normalno. (i kad proradi treba se ubaciti modove, jako je malo opcija, ne vidim night mode itd..)

Znaci bender sitno se broji dani do izlaska g3 porta?

Od juce sam clan vaseg kluba :). U odnosu na note 2 koji sam imao prethodno oseti se velika razlika u brzini, prijatno sam iznenadjen.
Imam problem sa instaliranjem TWRP-a da li postoji drugi nacin sem onog na prvoj strani ?

Bender je inace jedan od testera za kameru,a ako njemu to i nije bag,nadam se da nije vezan za kameru

Baterija na 3G, auto osvetljenje (napolju je bio bar polovinu vremena, slikanje):

Isti telefon ako prebacim u 2g, bude kući i bleji... izvlači 8+ sati displej.

U istim uslovima S5 izvlači više, na 2G nisam testirao S5.

A bender inace nije znao da tada izlazi :D

A sta je sa Optimusovim portom?:) rece sinoc da je i on zavrsio?

S njim se ne cujem toliko, ne volim gtalk. Ali sto vise to bolje. Tj..radujem se 15.6. sto ce svi dobiti ali morate imati na umu da moze doci do nepredvidjenih bugova (koji nekome nisu bugovi )

Recimo kad tapnes za focus na kameri (ako je MENU ugasen) onda slika.

Ako tapnes dok je menu ukljucen onda samo fokusira.

Ako tapnes na slikanje dok je menu upaljen onda ne fokusira itd..nisam stigao toliko provjeriti.

Uglavnom tko hoce raw fotke ima freecam na xda, meni se svidja :)

+ naravno mozete google cam staviti i slicno

Bender reci mi ovako sem toga,jel kamera bolja od one na g2 portu?

Vrh Dno