Šta je novo?

LG G2

Proverio i radi ...
Svima radi pa što ne bi tebi radilo :)

20A KitKat samo imaš, telefon je za Emirate (AAREKG - ARE/UNITED ARAB EMIRATES), tako da nemoj da čekaš, već skini 20D i ne brini ...

20D Europe Open 16GB - http://csmgdl.lgmobile.com/dn/downloader.dev?fileKey=FW873695432109876543213/D80220D_00.kdz
20D Europe Open 32GB - http://csmgdl.lgmobile.com/dn/downloader.dev?fileKey=FW372695432109876543213/D80220D_00.kdz

Može jedno malo glupo pitanje.
Kupio sam telefon u Telenoru i do sada ga nisam ništa posebno čačkao. Jednostavno, prvi telefon da nisam imao potrebe da ga rootujem ili bilo šta čačkam oko njega. Jeste da je kamera noću nešto lošija, ali bože moj, ovo je ipak telefon.
Ono što me interesuje, izvršio sam update na D80220B_00 preko LG Mobil Support Toola. Naravno, kada sada ukucam moj IMEI tamo na onom linku csmg.lg......, kaže da je to poslednja verzija za moj model (ako se ne varam, mađar je po nekim oznakama koje sam gledao).
Sada me interesuje mogu li da instaliram ovaj D80220D open Europe na svoj telefon (napominjem da nije rootovan)?

BTW stvarno je tema opširna za jedan telefon.
Recimo ne mogu da nađem gde je onaj link sa svim firmware-ima za LG G2?

Vidim da ću uskoro morati da napravim poseban folder za linkove prema posebnim postovima u ovoj temi :D

Može jedno malo glupo pitanje.
Kupio sam telefon u Telenoru i do sada ga nisam ništa posebno čačkao. Jednostavno, prvi telefon da nisam imao potrebe da ga rootujem ili bilo šta čačkam oko njega. Jeste da je kamera noću nešto lošija, ali bože moj, ovo je ipak telefon.
Ono što me interesuje, izvršio sam update na D80220B_00 preko LG Mobil Support Toola. Naravno, kada sada ukucam moj IMEI tamo na onom linku csmg.lg......, kaže da je to poslednja verzija za moj model (ako se ne varam, mađar je po nekim oznakama koje sam gledao).
Sada me interesuje mogu li da instaliram ovaj D80220D open Europe na svoj telefon (napominjem da nije rootovan)?

BTW stvarno je tema opširna za jedan telefon.
Recimo ne mogu da nađem gde je onaj link sa svim firmware-ima za LG G2?

Vidim da ću uskoro morati da napravim poseban folder za linkove prema posebnim postovima u ovoj temi :D

Preko naših operatera su mislim svi Mađari i koliko vidim baš sporo dobijaju update ...
Možeš da staviš 20D na svoj telefon ...
Jeste opširna, ali *** popularan telefon pa mora, mada bi fkloznica da edituje prvi post sa najbitnijim informacijama :)

ps. Izašao i TWRP 2.7.1.0 - http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2449679 :)

OK, ja skinuo sa ovog linka gore za verziju od 16GB
E sad, može onaj link za sve firmware da se nađe za svaki slučaj :D
I ako može link na postove gde se instalira kdz fajl na nerutovan telefon :D

Poslednja izmena:
Kod mene nikad ne izbaci ovaj popup country Korea, do tog dela dođem i zabide, tj. aplikacija stoji, kao nešto radi i na kraju izbaci.

Jesete naravno u DL bio. Zezao sam se nekoliko sati, nema šta nisam pokušao da promenim.
Probaću sa ovom skriptom. Hoću da ga vratim na stock. onda root i fix za kamera.
Ne znam da li je do Dorimanx (Kernel-Dorimanx-V4.9-KK-[01-04]-[01-06]-LG-D802-PWR-CORE), zamrzne se displej ponekad i ne reaguje... sa stock kernelom se nije dešavalo.

Jesete naravno u DL bio. Zezao sam se nekoliko sati, nema šta nisam pokušao da promenim.
Probaću sa ovom skriptom. Hoću da ga vratim na stock. onda root i fix za kamera.
Ne znam da li je do Dorimanx (Kernel-Dorimanx-V4.9-KK-[01-04]-[01-06]-LG-D802-PWR-CORE), zamrzne se displej ponekad i ne reaguje... sa stock kernelom se nije dešavalo.

Probaj Dorimanx V5.0.

Pozdrav svima, hteo bi da pitam ako se neko razume ili zna o cemu se tu radi. Imam LG G2 32gb, bio mu je menjan flet kabel jer mu nije radio touch screen nzm zasto. Proslo je vec nekih 2 nedelje i sve lepo radi, ali kada sam zeleo da koristim navigaciju GPS nece da pronadje lokaciju? Da li neko moze da mi kaze zbog cega to? Da li je moguce da su oni nesto tom zamenom pokvarili ili sta se desava? Imam 4.4.2 najnoviji sistem u njemu. Sa druge strane da li on ima jedan zvucnik sa desne strane? I to da pitam posto kada se vratio sa popravke onaj drugi sto ima rupice kazu da to i nije zvucnik? Mnogo hvala u napred na pomoci, vidim da se ovde dosta ljudi razumeju u telefone.

Има један звучник. Друго је микрофон.

Treba na kraju pre samog klika na "start normal web upgrade" prekopirati preuzeti folder lgmobileax u c:/program data, jer onaj tool UpTestEX_mod2_marwin nešto promeni u tim fajlovima, pa se startuje online lg mobile tool.
On na windows enabler, startovan https, sve kao administrator.

Meni nije hteo da se poveže sa telefonom, deinstalacija, restart i ponovna instalacija drajvera je pomogla.

Ima li neko kome radi IGo primo da mi pusti na pm ili nekako drugacije sys.txt i data.zip?
Ubih se po forumima i rucno podesavajuci rezoluciju u fajlu. Nikako mi ne ide. Uvek prijavljuje da nema skin za rezoluciju.
Hval unapred

Javio si se u pravo vreme, šaljem ti zadnji iGO sa zadnjim mapama ;)

Ajmo malo akcije :), jedan od moderatora ce nam promijeniti prvi post u temi, naravno - moramo taj post smisliti a i poslati prijedlog :)
zahvale moderatoru na volji i pomoci.

Znaci, stavljamo sve sto se tice naseg modela: d802 (trenutno nas drugi modeli ne zanimaju mislim)

U inbox ako netko ima ideju pa da sastavimo nesto. thx

poenta je u linijicama na ekranu. Futrole nema, a slika je sa ruskog sajta.

da da vidim...meni se cini da nemam..ne mogu sad da ocenim na obicnom svetlu.videcu sutra..cudno mi je kako nema, lici na neki bumper ili mi se cini izbocina ova..gore u desnom uglu

to je digitajzer ispod stakla.. normalna stvar

Normalna ili ne mene bas iritira :) Ili samo trazim da ih vidim,jer sam opterecen.

Nazad
Vrh Dno