Šta je novo?

LG G2

^ ^ fala brate, cisto da vidim a i da posaljem ovom ortaku, mrzi ga da sredi kameru a zali se na low light :d

Imas tu dosta semplova i poredjenja pa baci pogled, a i kacili smo mnogo slika i poredjenja ranije...

Hvala, nisam video, ova tema je jedna od najvecih u ovom delu foruma i strane se samo redjaju.. tesko je pohvatati sve.

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Mene niko nije uputio na prvu stranicu, svi ovde obični pišete google, google, tako sam google savetovao. Što bar ne rekoste da ima nešto na prvoj strani :S:

@hsv.stoned, samo za tebe, opaliću par slika pre ubacivanja fix i posle fix.

Rešio sam da opravim G2 skroz (majko moja, sada kada ga napunim fixevima), ako ga ne spržim do večeras :type:

Ma bjezi od prve stranice, ioroot22, rucna instalacija twrp. Molim jos jednom ako se moze editirati da ljudi odmah imaju sve najnovije. Ako ne moze autor teme onda moderatora da se zamoli radi novih clanova ili radi novih G2 korisnika.

Juče sam ubacio Cloudy Pro, dosta sam izdržao na stock romu :)

Evo prvih utisaka: stavio sam animacije na 0.5 i uključio art, sve leti, ne treba mu ni dve sekunde da upali kameru prvi put, a ako je ima u pozadini pali je za delić sekunde; flex lockscreen je prelep; duplo više slobodnog rama nego na stock romu (doduše pobrisao sam mnoge stvari); super je što ima recent dugme out of the box, ali mi se ne sviđa što meni nije na dugo držanje recent dugmeta, nego moram da držim 4 dugmeta sad; dual window je izuzetno dobra stvar...

To je što se tiče prednosti, a mane su što ne radi Xposed sa art-om, i što nemam Wireless storage opciju koja je izuzetno korisna, a koju niko iz ove teme nije ni spomenuo :)

Kameru nisam testirao, ali bi trebalo da je ista.

Poslednja izmena:
Ima li neko neke preporuke za podesavanje dorimanxa?

Juče sam ubacio Cloudy Pro, dosta sam izdržao na stock romu :)

Evo prvih utisaka: stavio sam animacije na 0.5 i uključio art, sve leti, ne treba mu ni dve sekunde da upali kameru prvi put, a ako je ima u pozadini pali je za delić sekunde; flex lockscreen je prelep; duplo više slobodnog rama nego na stock romu (doduše pobrisao sam mnoge stvari); super je što ima recent dugme out of the box, ali mi se ne sviđa što meni nije na dugo držanje recent dugmeta, nego moram da držim 4 dugmeta sad; dual window je izuzetno dobra stvar...

To je što se tiče prednosti, a mane su što ne radi Xposed sa art-om, i što nemam Wireless storage opciju koja je izuzetno korisna, a koju niko iz ove teme nije ni spomenuo :)

Kameru nisam testirao, ali bi trebalo da je ista.

Što se tiče Art-a Xposed nije uopšte kompatibilan sa Artom koliko je meni poznato,to nema veze sa odredjenim romom da bi mu se pripisivali minusi.

Taman mislim nasao sam pravi rom za G2, koji izvlaci maksimum iz telefona sto se tice brzine i stabilnosti - (SOKP :) ) jer meni kamera nista posebno ne znaci, a onda prelistam xda i vidim jos jedan zanimljiv rom - 1plus1 i vidim da ipak postoji nesto jos bolje :D jos brze, a nisam ni pomisljao da od SOKP-a ima brzeg i fluidnijeg roma...

Što se tiče Art-a Xposed nije uopšte kompatibilan sa Artom koliko je meni poznato,to nema veze sa odredjenim romom da bi mu se pripisivali minusi.

Znam da nije do roma, nego je samo to za mene minus, posto sam navikao na njega :) Ostalo sve radi savrseno, samo sto nisam mogao da osposobim On-screen phone - telefon stalno izbacuje da treba da azuriram softver na racunaru, a ja skinuo poslednju verziju sa LG-jevog sajta.

Taman mislim nasao sam pravi rom za G2, koji izvlaci maksimum iz telefona sto se tice brzine i stabilnosti - (SOKP :) ) jer meni kamera nista posebno ne znaci, a onda prelistam xda i vidim jos jedan zanimljiv rom - 1plus1 i vidim da ipak postoji nesto jos bolje :D jos brze, a nisam ni pomisljao da od SOKP-a ima brzeg i fluidnijeg roma...

Pazi se tog roma. U zadnje vrijeme ovi koji imaju veze s PA i novim 4.4.2 sources imaju tehnicki kvar na ekranu, crte (koje se ne popravljaju softverom).

Znam da nije do roma, nego je samo to za mene minus, posto sam navikao na njega :) Ostalo sve radi savrseno, samo sto nisam mogao da osposobim On-screen phone - telefon stalno izbacuje da treba da azuriram softver na racunaru, a ja skinuo poslednju verziju sa LG-jevog sajta.

Mozda im na sajtu nije poslednja verzija :D
Odradi update i sve lepo (usporeno) radi ..

Prilozi

• Untitled.png
    Untitled.png
    9.9 KB · Pregleda: 163
Poslednja izmena:
Kako da promenim belu boju ikonica u notifikacionom baru?Znam da moram da imam instaliran xposed i kad recimo probam G2 xposed,izbaci mi error checking for billing v3 support.(response:3:Billing Unavailable).Čitao sam,kao,nemam potrebnu verziju Goole play? Jel ima neko drugo rešenje,druga aplikacija za to?Inače sam na Cloudy Flex 2.4/Kernel 3.4.91.

Пробај апликацију "Wifi file transfer" (црно-наранџаста иконица). Мени ради боље од уграђене варијанте.

Ali ovo nije samo za prebacivanje fajlova, vec mozes sve da radis kao na telefonu, npr da se dopisujes preko whatsapp-a.

Meni nije nudio update, pa sam onda nabasao na ovu temu na xda gde su se javili ljudi sa istim problemom, i tu sam nasao link ka 4.2 verziji ovog programa, i sa njim radi :wave:

Pa da verovatno je zato i batalio update cp na 2.4 i cs na 2.4 , sredice on to kao sto je i bio [lg G pro 2 port] , pa ce se peglati tu puno puta.

Problem je, radi se naslijepo. Ne boota uopce, nema ni bootloopa. Ne moze se izvaditi logcat jer OS nije ziv, ne moze se last_kmsg izvaditi a da bi sredio to mora imati barem malo motivacije, tj imalo naznake za poluboot pa makar se urusio sustav(tako da ostane ikakav log da se vidi do cega je).

Зна ли неко решење за касно паљење екрана на почетку позива? Касни око 3 секунде.

Danilov,ubaci dorijev kernel,i neces imati kasnjenje sa paljenjem ekrana :)

Nazad
Vrh Dno