Šta je novo?

LG G2

Trenutno sam na Cloudy Flex 2.4 Kernel mi je 3.4.90 Vidim da ima i Kernel 3.4.91 Da li ima potrebe da prelazim na noviji? Zanima me i da li ima potrebe da instaliram Stock_G2_camera.zip ili već imam maksimalno dobru kameru u mom romu? I da,jel se sve to radi pomoću TWRP,samo pokrenuti instalaciju tih zip fajlova(nema potrebe da brišem rom i ponovo ga instaliram? Nema nikakvog Wipe dalvik,cach...
Kernel možeš uvek da update-uješ jer se stalno ubacuje "svež" kod. U novoj verziji kernela možeš da biraš governor za GPU, i da sam biraš frekvenciju (min, max ). Ja sam stavio min i max na 200mhz i idalje je sve "silky smooth". Još da se vidi koliko će uticati na čuvanje baterije :). Nema potrebe za wipe, samo flashnes reboot i to je to. Kamera je u flex već ubačena tako da ne treba dirati ništa.

Poslednja izmena:
Kernel možeš uvek da update-uješ jer se stalno ubacuje "svež" kod. U novoj verziji kernela možeš da biraš governor za GPU, i da sam biraš frekvenciju (min, max ). Ja sam stavio min i max na 200mhz i idalje je sve "silky smooth". Još da se vidi koliko će uticati na čuvanje baterije :). Nema potrebe za wipe, samo flashnes reboot i to je to. Kamera je u flex već ubačena tako da ne treba dirati ništa.
Hvala,sad ću da probam.

Pitanje, devojka ima G2 i odjednom su joj se obrisali svi kontakti na telefonu.
Kaze dobila je samo poruku na Viberu i primetila je da ne pise ime vec samo broj da bi zatim primetila da su joj svi kontakti nestali.
Postoji li neka sansa da se povrate i na koji nacin?
Pokusao sam vec da "uvezem" sa SIM kartice ali tu ima damo korisn. servis i gov. postu. :)

EDIT: Btw ima fabricki android tj.nije update-ovan otkad je uzet cini mi se u decembru. Koja je tacno verzija nisam siguran ali KK sigurno nije. :)

Poslednja izmena:
A гугл налог?

Tkogod ima android phone, nema prece stvari nego drzati kontakte na guglu. To odmah moras srediti. :) Sta je ovo, samo necije cure imaju g2 :)

Ako je sinhronizovala kontakte sa Google nalogom značiće joj.

To sigurno nije uradila... :)

Tkogod ima android phone, nema prece stvari nego drzati kontakte na guglu. To odmah moras srediti. :) Sta je ovo, samo necije cure imaju g2 :)

Ok, prenecu joj to dalje... mada sada ne znam koliko bi prihvatila taj savet tj izjavila bi da je telefon govn o :d

Ja sam joj uzeo taj G2 a sebi planiram Z2. :D

kada smo kod mene odradili twrp izgubio mi se se knock code, pa sam fleshovao drimanx kernel i to mi se sad vratilo, sljaka ok.... ubacio sam tastaturu sa G3, odusevljen sam..... jako jako dobra stvar!
samo jos nikako ne mogu da namestim navigation keys, smanjim ja nav bar, ali sami dugmici ostanu uvecani pa izlaze iz njima predvidjenog prostora nece da se smanje i oni .... kako sto je pre bio slucaj.... gako da kupim onaj yebeni tweaksbox g2????

kada smo kod mene odradili twrp izgubio mi se se knock code, pa sam fleshovao drimanx kernel i to mi se sad vratilo, sljaka ok.... ubacio sam tastaturu sa G3, odusevljen sam..... jako jako dobra stvar!
samo jos nikako ne mogu da namestim navigation keys, smanjim ja nav bar, ali sami dugmici ostanu uvecani pa izlaze iz njima predvidjenog prostora nece da se smanje i oni .... kako sto je pre bio slucaj.... gako da kupim onaj yebeni tweaksbox g2????

U tweak box-u možeš da smanjiš i bez kupovine.
amyrytum.jpg

Moraš da imaš internet karticu, https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tunnelbear.android i xposed instaliran :)
Navbar je najbolje odraditi iz GravityBox xposed modula, Immersive Mod sa https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tinyroar.xposedlgg2 aplikacijom .
Fullscreen za pojedine aplikacije sa App Settings xposed modulom ...

Inače moram da vam kažem da ovaj 20c stock kitkat odlično radi ...
Mnogo stvari je popravljeno (swiftkey bag prilikom restartovanja sistema, fantomski bluetooth) i trajanje baterije dodatno pobiljšano tako da sam sad bez instaliranog rikaverija i dorimanx kernela cheers

ps. ko hoće zadnji iGO primo sa zadnjim mapama i svim pratećim sadržajem na pm ...

To sigurno nije uradila... :)

Ok, prenecu joj to dalje... mada sada ne znam koliko bi prihvatila taj savet tj izjavila bi da je telefon govn o :d

Ja sam joj uzeo taj G2 a sebi planiram Z2. :D

Nema veze to :)

to je stvar relacije znanja i ovlastenosti. Recimo ja nisam ovlasten reci: "z1 je g****" jer ga nisam imao u rukama :)

Nema veze to :)

to je stvar relacije znanja i ovlastenosti. Recimo ja nisam ovlasten reci: "z1 je g****" jer ga nisam imao u rukama :)

Ma njoj je sada sve g****... i ja koji sam joj ga uzeo i muzika koja ide na TVu, itd. :D

Barem cu sada iskoristiti priliku i apdejtovati joj na KitKat... ako dozvoli... ;) :D

Kucaj tu ako ti devojka dozvoli username i password :)

https://www.google.com/contacts/
Ako nađeš nešto u kontaktima imaš sreće, ako ne onda sredi tu kontakte preko tastature kompa i samo sinhronizuj na telefon ...
Mada ako kuka na telefon, a ne ume da sinhronizuje kontakte moj ti je savet da menjaš devojku :D

samo jos nikako ne mogu da namestim navigation keys, smanjim ja nav bar, ali sami dugmici ostanu uvecani pa izlaze iz njima predvidjenog prostora nece da se smanje i oni ....

Ja sam smanjio preko G2 Xposed-a na 75%, ubacio recent dugme umesto menija (koji je sad na dugi klik) i uključio bleed immersive mod, radi odlično, ni sa jednom aplikacijom nema problema.
G2 tweakbox za "bi" mod mora da koristi Tinted Status bar, koji često zna da omaši boju čak i za neke popularne aplikacije, poput Twitter - a.

Kucaj tu ako ti devojka dozvoli username i password :)

https://www.google.com/contacts/
Ako nađeš nešto u kontaktima imaš sreće, ako ne onda sredi tu kontakte preko tastature kompa i samo sinhronizuj na telefon ...
Mada ako kuka na telefon, a ne ume da sinhronizuje kontakte moj ti je savet da menjaš devojku :D

Hvala ali nema od toga vajde... sama mi rekla uvek kada je ubacivala kontakt da joj je nudilo da se sinhronizuje sa google nalogom tj i da ga tu sacuva sto ona nije stiklirala. :)

Ako nista drugo, naucila je nesto novo. ;)

Dosta vas se javilo za ovu iGO Primo navigaciju pa je moguće da nekome slučajno nisam poslao poruku...
Ko nije do sada dobio odgovor samo neka se javi na pm opet ***

Je l' moze da se ubaci Flex lockscreen na stock rom ili mora custom? Gledao sam xda, ali nisam nasao

Koliko sam ja razumeo mora da se ubaci rom koji ima integrisan Flex lockscreen, cekira se ta opcija u G2 tweakbox-u, pa tek onda se pojavi opcija za Swing. Na stock valjda ne radi.

Koliko sam ja razumeo mora da se ubaci rom koji ima integrisan Flex lockscreen, cekira se ta opcija u G2 tweakbox-u, pa tek onda se pojavi opcija za Swing. Na stock valjda ne radi.

Evo sad sam probao na cloudy pro i radi, znači da će raditi i na stock. Moraš da izaberes swipe za unlock. Ako je knock code izabran neće da radi.
aqy4yzu7.jpg

Poslednja izmena:
Pa Cloudy pro ima integrisan Flex lockscreen:
  • Ported from G Pro 2 official ROM
  • CloudyKernel (linaro)
  • Odexed, zipaligned
  • Aroma installer
  • SuperSU
  • Busybox + runparts
  • init.d support
  • Debloated
  • AdAway host file
  • Latest GApps
    [*]Flex LockScreen
  • G Pro 2 Camera (4k + MF + SloMo)
  • Buttons Combination
  • Brightness and Volume toggle
  • Split View
  • Calling Recorder
  • ART support
  • Knock Code support
  • Recovery support for KitKat

Nemam placenu verziju G2 Tweakbox-a pa da probam

Pa Cloudy pro ima integrisan Flex lockscreen:

Nemam placenu verziju G2 Tweakbox-a pa da probam

Nisam ni primetio da je tu :). Nemam nijedan stock backup -ovan pa da probam. Ali ne vidim razlog za ubacivanje u tweak box ako radi samo na romovima koji to imaju. Oni već imaju pa im dodatni mod ne treba :-D

Jedno pitanje, mada nije vezano za G2 striktno.. Kad se, recimo, na Fb pojavi neki naslov koji jen neko serovao sa blic novina, kako da kad kliknem na njega, ponudi da mi između ponuđenih browsera, ponudi blic aplikaciju?

Posle wipe (sve ispod sa slike sam štiklirao):

Neće sistem da se podigne. Nisam instalirao ništa novo, samo fix za kameru juče, sve je ok radilo, ali nsam odmah odradio wipe, zato odradim jutros. I belaj, neće sistem da se podigne, stoji zakucan na LG logu, svetlucaju plava i zelena lampica od obaveštenja.

Mogu da uđem u:

Ali pre ovoga moram da kliknem na hard reset, predpostavljam da sve briše u fonu tj. da je izbrisano?

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno