Šta je novo?

LG G2

Meni je na artu povremeno gubio mrežu, na cp 2 2.0 sam.

Bratanac igra na mom fonu, zanima se Talking Tom, on ne radi na Art-u :-D

Koje su to korisne aplikacije koje ne rade? Sve zavisi šta se smatra pod korisnim, pošto za nekog je "Asphalt 8" koristan, a za nekog je npr "AIDE" itd.

Hunder

Preporuka za ART, sve zavisi od upotrebe, može da traje duže baterija, naravno brži rad, zahvaljujući totalno drugačijem pristupu pokretanja aplikacija, jedina mana je ako imaš mnogo aplikacija, a to je da ART pojede prostor, nije to nešto puno, ali za nekog ko ima 16gb verziju svakih par stotina megabajta ili 1GB je puno.

Konačno su se setili da osveže sajt. Ne znam jel se nešto promenilo tamo, ali do skora je pisalo da Pocket Casts ne radi na ART-u, a odavno radi.

Jel se meni cini ili su na ovom camera modu nocne slike losije od stok camere?uploadfromtaptalk1400155130853.jpguploadfromtaptalk1400155149749.jpg
Prva je stock

Probajte bruce-ov rom, vrhunski drzi baterija, optimizovan stock kernel . Jako fluidno radi. Probao sam i igre, Asphalt 8 bez da secne :) Naravno xdabbeb mod integrisan u rom.

Ekran na 33% kernel dorimanx rom stock euro 20d... przio sam ga namerno po internetu i malo kameru probao. Sve u svemu nice.

Koji ti je profil na dorimanx-u?

y3ypyjes.jpg

Evo ga extreme battery :)

Poslednja izmena:
Ovaj kernel ubija. Ne znam sta mu radi al ne mogu da prepoznam telefon. Evo ga njakam ceo dan i imam 52% i skoro 4h sot

Na wi fi pretpostavljam?
Evo kod mene OptimusRS skoro citav dan na 3g sa bednim signalom koji je preskakao na 2g non stop.
uploadfromtaptalk1400176438799.jpg

Ovaj kernel ubija. Ne znam sta mu radi al ne mogu da prepoznam telefon. Evo ga njakam ceo dan i imam 52% i skoro 4h sot

Svaki kernel solidno drzi kad je osvijetljenje na 50-ak % i jos nisi napolju,jos kad ne koristiš pretjerano data protok..te dvije stvari majvise jedu bateriju..meni se pravi razlika po 2h sot kada sam kuci,wifi+osvijetljenje na 55% ,surf,pozivi,malo igrice,viber..izdrzi po 5.5h nekad i 6h bude sot,a kad sam napolju,vecinu vremena data upaljena na 3g + dnevna svijetlost,jedva prebaci 4h sot..

Pa pazi imao sam telenor stock i sad ovu kombinaciju i razlika je skoro dupla.Tako da...

Pa pazi imao sam telenor stock i sad ovu kombinaciju i razlika je skoro dupla.Tako da...

Dupla? Da nisi malo pretjerao isto..druga je stvar kad neki kernel bas ne valja al stock kernel sa custom da se razlikuje duplo..tesko..

Dupla? Da nisi malo pretjerao isto..druga je stvar kad neki kernel bas ne valja al stock kernel sa custom da se razlikuje duplo..tesko..

Sa ovim kernelom rade 2 jezgra procesora od 4 tako da nije preterao kada je rekao duplo ;)
Ima tu još brdo podešavanja ...
U svakom slučaju baterija na G2 telefonu objašnjava i da smo kao neki drugi sa ostalih tema, mogli bismo da ih smaramo sa ovim slikama :D

ljudi jel sam lud ili sta...kako na google maps da selektujem startnu poziciju a da nije my lication...vec hocu tacku a i tacku b i kraj! ako ne moze da brisem *****...

Sa ovim kernelom rade 2 jezgra procesora od 4 tako da nije preterao kada je rekao duplo ;)
Ima tu još brdo podešavanja ...
U svakom slučaju baterija na G2 telefonu objašnjava i da smo kao neki drugi sa ostalih tema, mogli bismo da ih smaramo sa ovim slikama :D

E to je druga prica ako je mislio na extreme mod..onda naravno da je moguce al na default,tesko da moze preci ja mislim 20-ak % razlike sto naravno nije za bacit sto bi rekli vec naprotiv ;)

Ne preterujem. Juce za ceo dan sam imao 4h sot sa mozda i manjim koriscenjem. Danas imam isto toliko na 50% baterije. Sta se desilo ne znam al da je razlika ogromna jeste.

Vrh Dno