E, ako ima tih problema to je druga stvar.Meni je na artu povremeno gubio mrežu, na cp 2 2.0 sam.
Aaaaaa nije istinaBratanac igra na mom fonu, zanima se Talking Tom, on ne radi na Art-u :-D
E daj nabroj te aplikacije koje ne rade na ART-u![]()
Ne znam koliko je tacna ova lista, ako je tacna onda poprilican broj aplikacija ne radi: http://www.androidruntime.com/list
Nego losa mi nesto ova baterijaPogledajte prilog 142051Pogledajte prilog 142052Pogledajte prilog 142053
Koji ti je profil na dorimanx-u?
@Andrija231, koliko ti je od toga ekran upaljen?
![]()
Evo ga extreme battery![]()
Gde ima da se skine neka lepa tema?
Ovaj kernel ubija. Ne znam sta mu radi al ne mogu da prepoznam telefon. Evo ga njakam ceo dan i imam 52% i skoro 4h sot
Pa pazi imao sam telenor stock i sad ovu kombinaciju i razlika je skoro dupla.Tako da...
Dupla? Da nisi malo pretjerao isto..druga je stvar kad neki kernel bas ne valja al stock kernel sa custom da se razlikuje duplo..tesko..
Sa ovim kernelom rade 2 jezgra procesora od 4 tako da nije preterao kada je rekao duplo
Ima tu još brdo podešavanja ...
U svakom slučaju baterija na G2 telefonu objašnjava i da smo kao neki drugi sa ostalih tema, mogli bismo da ih smaramo sa ovim slikama![]()
Dupla? Da nisi malo pretjerao isto..druga je stvar kad neki kernel bas ne valja al stock kernel sa custom da se razlikuje duplo..tesko..
Kliknes na my location
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari