Šta je novo?

LG G2

Sad mi ponudio V20c apdejt kad sam se zakačio na net, 106 MB. Vi što ste probali ove nove apdejte, donosi li samo knock code ili ima i drugih bitnih izmena?

Morbius gde si uzeo tel? Tel je sa novim update-om fluidniji,nema vise blutut drain u statusu potrosnje baterije,resen problem zvuka u slusalicama,nema suma vise

Nemam pojma vise kako to ide.

Uglavnom 20a - 20b(bez knock codea) - 20c(bez knock code) - 20b(knock code) - 20d(knock code)

E sad..ako je to novi neki 20c, mogao bi imati dodatne ispravke + knock code.

No javi nam ;)

Nemam pojma vise kako to ide.

Uglavnom 20a - 20b(bez knock codea) - 20c(bez knock code) - 20b(knock code) - 20d(knock code)

E sad..ako je to novi neki 20c, mogao bi imati dodatne ispravke + knock code.

No javi nam ;)

Ma gde, mnogo što šta sam zbudžio kroz Tweaksbox, sad bih morao prvo da flešujem preko PC Suit-a, pa opet root, opet Xposed, sve iznova, nemam vremena za tako nešto.

Ja sam se nadao da će neko od vas znati da mi kaže tačno šta je u ovome. Trenutno imam 20b, dobio sam ga pre mesec i nešto, pojma nemam koji je sada ovo 20c. Ajde ako neko nešto sazna da mi javi.

Poslednja izmena:
Morbius,pitao sam te,da vidim jel bi mogao da ti pomognem. Gde si uzeo tel?

Morbius,pitao sam te,da vidim jel bi mogao da ti pomognem. Gde si uzeo tel?

Sorry, nisam primetio. Telefon je kupljen u Grčkoj, ali sam posle ustanovio da je bio namenjen nemačkoj T-Mobile mreži.

Poslednja izmena:
Ne vidim razlog zasto ne bi moglo.
Jedino nemoj raditi apdejt ako imas recovery.

U nekoj prodavnici na Banovom Brdu i načekao sam se samo tako dok i meni napokon nije stigao KK.

Ko nema sta da napise u vezi sa temom, nema potrebe da pise uopste.
Isto tako ne nastavljajte zavrsene rasprave.

Ja bi jos jednom zamilio , da se svi ucesnici drze teme i ne nastavljaju zapocete konflikte, bilo ko spamuje , flameuje i slicno , imate report , posaljite moderatoru PM, vredjanje i rasprave nisu resenje.

Poslednja izmena:
Odlicno :)

By the way, prekljuce izbrisem fb messenger i jos par aplikacija. Nisam ga punio od tada, radi savrseno i baterija je na 30%, 4h i 20 min sota, upaljen wifi i 3g neprestano . Da li je moguce da toliko vuce fb app ?

U prilogu moj i zenin g2. Moj je crni :( Moj uvek u dzepu od pantalona, uvek i iskljucivo sam u tom dzepu. Zenin u zenskoj torbi sa kljucevima i svim ostalim stvarima, be zogrebotine. Oba oko 6 meseci stara. Ovaj crni je iz VIP dok je ovaj beli sa kp oglasa.

Posto se radio o safirnom staklu koje, koliko sam procitao, ide i na neke bolje ručne satove trebalo bi da moze da se ispolira sa pastom koja se koristi za te svrhe. Ne znam samo sta se desava sa ovim premazom koji treba to sve da stiti a ocigledno se skinuo svuda sem desno dole.

Neki predlog?

U prilogu moj i zenin g2. Moj je crni :( Moj uvek u dzepu od pantalona, uvek i iskljucivo sam u tom dzepu. Zenin u zenskoj torbi sa kljucevima i svim ostalim stvarima, be zogrebotine. Oba oko 6 meseci stara. Ovaj crni je iz VIP dok je ovaj beli sa kp oglasa.

Posto se radio o safirnom staklu koje, koliko sam procitao, ide i na neke bolje ručne satove trebalo bi da moze da se ispolira sa pastom koja se koristi za te svrhe. Ne znam samo sta se desava sa ovim premazom koji treba to sve da stiti a ocigledno se skinuo svuda sem desno dole.

Neki predlog?

Bila su u ovoj temi već dva ista slučaja i oba su uspešno rešena skidanjem tog sloja koji smeta...
*** zalomio ti se tako jer je u 99% sve ok ;)

Neki predlog?

Cime je slikano ako nije tajna, koji objektiv?

Ne radi se samo o sloju. Premazni sloj fali svuda sem dole desno a tamo gde ga nema su se pojavile mikro pukotine na staklu.

dordjesl: nikon d800, nikon 105 micro, nikon sb900

Poslednja izmena:
Prelistaj malo temu, ja mislim da su ljudi imali isti problem i da su ga rešili tako što su trljanjem skinuli taj gornji sloj koji je nanet zbog otisaka prstiju

Primećujem da mi posle 442 upgrade-a baterija brže nestaje... Neki kažu skajp, neki hangouts, izbrisao oba... Izvaljujem da u spisku bluetooth nosi uvek oko 5%, opet, neki kažu da je to samo greška u čitanju? Od kada sam installirao quiz up, čini mi se da baterija troši, ali ne palim ga poslednjih tipa 7, 10 dana, da li je moguće da deluje i iz pozadine?

Uvek mi je upaljen mobilni net i wifi kada sam kući, syncovanje isključeno, ne znam šta bi moglo odjednom toliko da je troši.

Neki predlog?

Uzmes filter od cigare i umocis u malo paste za zube BEZ ONIH ABRAZIVNIH LISTICA ili kako se vec zovu i sa tim poliras staklo par minuta, ja sam tako uradio po savetu nekog fotografa i bez problema skinuo taj zastitni sloj, samo sto kod mene nije bilo nikakvih ostecena na samom staklu

Nazad
Vrh Dno