Šta je novo?

LG G2

LG Backup.
App koja dolazi uz telefon. Meni je savrseno sacuvala sve (app, sms, call... )
Nema potrebe za TB ako radite promenu roma na G Pro2

Pozdrav forumasi, malo offtopica, predstavljanje LG G3 moba je 27.5. u Londonu, 5,5" qhd ekran, malo siri od nasih G2, dugme za power on/off ce biti okruglo :D ako nekoga zanima vise info o telefonu nek se javi u pm, info su pouzdane 100% hehe

Postoji tema o g3, pa tamo napiši sve što znaš ;)

Dori je ubacio knock code u 4.3.1 verziju kernela, koji sada radi kada je ekran zaključan, takodje zvuk je poboljšan, hotplug i neke druge stvarčice :)

da li swiftkey pravi problem na svim romovima i na 4.2 i na 4.4?

Kad bi mogao stici OTA update sa knock code? Nadam se da necemo morati cekati kao sto smo cekali za KK

Kad bi mogao stici OTA update sa knock code? Nadam se da necemo morati cekati kao sto smo cekali za KK

GSM Arena je najavila da ce stici tokom aprila, u Nemackoj je vec stigao:
knock-code-600x458.jpg

Kod mene radi knock preko Dorimax 4.3.1 kernela odlicno @CloudyPro II 2.0 (Najbolji ROM do sad)

Ko ima vremena i u mogucnosti je neka preko kompa proveri update sa knock codom da li je stigao. Sada mi brat preko vibera pustio por da je i u Spaniji krenuo za jednu mrezu

Kako vam se čini Dorijev kernel u poređenju sa CloudyProII kernelom? Vidim da knock code radi. U čemu je još bolji?

by5a3uny.jpg
. Ovo je sa jednim jezgrom, uopšte ga nisam štedeo :). Standardno korišćenje sa kojim izguram 24h i ostane 20% (sa sva 4 jezgra).

Pa izgleda da meni ne gine jedan lepi kdz na 20b pa onda nanovo laganica

Nisam siguran šta se kod tebe dešava ali kod mene radi odlično, tj nikakvih problema nemam.

Kod Dorija nikad nema greške ;) e sad neki što imaju, paaaaa ima puno toga šta može da utiče.

To što kod njega i kod Chobby-a ne radi dobro, to je kletva neka zato što ga pljuju :p

Kod Dorija nikad nema greške ;) e sad neki što imaju, paaaaa ima puno toga šta može da utiče.

To što kod njega i kod Chobby-a ne radi dobro, to je kletva neka zato što ga pljuju :p

Nema greške :), čovek je lud. Od sada prvo gledam za koji fon on radi krenel pa tek onda odlučujem o kupovini :-D.

Nema druge nego da probam kernel. :) Napravim backup pa ako nešto ne valja, lako se ispravi.

Ja ne znam koja ste poboljsanja osetili od kad imate dorija, od kad mi je on u fonu force mi ide galerija , kamera , ma sve zivo a mozda sam opet kazem ja sj**bo nesto :) Ne pljujem ga samo mi taj kernel sa pro II bolji od njega

Pa je l si wipe dalvik,cashe pre flashovanja, i posle?

Dorin kernel samo ide na stock jb ili ?

Vrh Dno