Šta je novo?

LG G2

Je l ima neko problem sa ClipTray-om? Kada pokusam da ga otvorim, nece da ga pokrene. Ovo sam imao i na cp2 imam i na cf2.1 sad...?
Kako mislis nece da ga pokrene? Kliknes na cliptray i nista se ne desava,to mislis? Upravo probaavam i sve je ok flex 2.1 ..

E jucer testirao kameru neku na stocku. Evo isto osvjetljenje kao sad.. uzas..mislim VIDI SE ali grainy..onako ko da je vga kamera :). Na pro g2 romu bome odlicno.. Evo na lapu slikam naljepnice one intel/ati/winblows 7 itd.. odlicno (bez blica)

Tako da..kamera na lgu je EXTRA zapravo, samo sto..

Ako pogledas:

-losa u low light
-nemamo 4k
-nemamo slow motion pravi

A to sve mogu popraviti. pro g2 je nista drugo nego g2 s 3 gige rama i nabudjenim softverom.(mislim i da je ccd bolji opet nije toliko(ako i nije isti, nisam sad gledao))

Koji god fix stavis neces imati normalnu kameru, samo portovani romovi resavaju stvar i to opasno resavaju . A da ne pricam sta sprema i sta je uradio xdabbeb

Jos gore. Onda znaci da definitivno nije do HW nego je do SW.

Zelim da se od srca zahvalim software-skom odeljenu LG-a na izvrsnom radu.

Poenta je da necu nista neoficialno da mu stavljam. Kao prvo ima garanciju ( da ima unrootovao sam ga) a kao drugo necu da me cima ako mu nesto ne radi kako treba i FC-uje.

Poslednja izmena od urednika:
Jos gore. Onda znaci da definitivno nije do HW nego je do SW.

Zelim da se od srca zahvalim software-skom odeljenu LG-a na izvrsnom radu.

Poenta je da necu nista neoficialno da mu stavljam. Kao prvo ima garanciju ( da ima unrootovao sam ga) a kao drugo necu da me cima ako mu nesto ne radi kako treba i FC-uje.

Da ipak je do softvera što je reklo bi se "sreća u nesreći" i može da se popravi kao što se vidi u postu na prethodnoj strani ...
Sve može da se vrati na fabričko stanje i da važi garancija,a rom je stabilan i nema nikakvih problema (osim ako ne koristi Swiftkey).
Mada se problem sa SwiftKey tastaturom javlja i na STOCK KitKet-u tako da to nije do roma ;)

Poslednja izmena od urednika:
Sve može da se vrati na fabričko stanje i da važi garancija,a rom je stabilan i nema nikakvih problema (osim ako ne koristi Swiftkey).
Mada se problem sa SwiftKey tastaturom javlja i na STOCK KitKet-u tako da to nije do roma ;)

Moze da se vrati na fabricko ali treba da ima funcionalni micro usb. Vec na dva telefona je imao problema sa tim s tim da je na zadnjem dva puta nosio u servis.
I nije poenta da stavljam drugi rom kad se vidi da nije do HW-a nego da je SW odeljene LG-a zakazalo. Ziveo Djilkos !!!

:D
Pa kako puni telefon ako mu ne radi micro USB, možda je zato uzeo G2 jer ima odličnu bateriju :D

Ne razumes... Da sad ne objasnjavam sta sam hteo da kazem.

Ne razumes... Da sad ne objasnjavam sta sam hteo da kazem.

Jao druze siti smo toga vec 500 strana a i nemoj da se ljutis mnogo bre kukas, svesni smo i mi svega i nije samo kod lg ja tako nego svaki ima neku svoju boljku.
Ako neces romove za koje opet ne vidim razlog zasto neces kada se sve to sto ti kazes ne official moze vratiti na apsolutnu nultu tacku.

Pa čim se kamera popravlja istalacijom roma za G Pro2 telefon, naravno da je softver
-jasno Danilo kao dan , ne kapiram coveka :)

Poslednja izmena:
Svirka malo, a i neće da objašnjava da ne gubi vreme - a nas 5 se javilo da mu pomognemo...
A možda ga i mrzi da se cima sa romovima pogotovo jer nije njegov fon :)

drugaru su već na dva telefona crkavali usb portovi i tad ne možeš da vratiš official pa zato neće da stavlja custom sw na telefon. kao da je na kineskom pisano pa tolika frka ispade...

drugaru su već na dva telefona crkavali usb portovi i tad ne možeš da vratiš official pa zato neće da stavlja custom sw na telefon. kao da je na kineskom pisano pa tolika frka ispade...

Svakave primedbe smo videli na ovih ~500 strana(neke osnovane, većina ne) ali ova je prvi put ...
Pogotovo mi nije jasno kako baš kod njega crkavaju usb portovi i to na više telefona ?

Kako mu to crkavaju usb portovi molim te objasni? Evo sam promjenio 20 telefona i jos ne cuh za taj kvar da je ucestao kao kod tvog druga.. prije ce biti da on kabal slomi ili slomi sam usb port od bahatog koriscenja..i ako ga tako koristi i ne treba nista da flesuje,jer kad nesto nagrdi sa bahatim flesom,bice mu forum kriv i tako dalje..

Kad bi covek znao da sam za 10 dana jedno minimum 30 puta vracao , fleshovao , pa opet vracao , pa jos mali milion stvari on bi se osecam onesvestio, a cuj on neece da stavi jedan custom room pih :D (Samo da se razumemo , kada jednom zveknes custom upadas u zacarani krug narkomanije zvana (flash) :D

Pa kako mu je izgledalo socivo na kameri mogu da mislim kako sivonjski gura usb,verovatno i naopacke pa sve polomi.
Za takve ljude je sonim a ne G2.
Nemam nista protiv da neko unistava svoj telefon,ali ne treba onda kukati kad crkne.

Kad bi covek znao da sam za 10 dana jedno minimum 30 puta vracao , fleshovao , pa opet vracao , pa jos mali milion stvari on bi se osecam onesvestio, a cuj on neece da stavi jedan custom room pih :D (Samo da se razumemo , kada jednom zveknes custom upadas u zacarani krug narkomanije zvana (flash) :D

E zbog toga mrzim android u odnosu na ios. E kažem da je ios bolji, prosto, dok sam imao 4s,nisam ovoliko poludeo sa budžetom telefona :-D

Počeo da stiže apdejt koji donosi knock code, sređuje kameru i zvuk. E cvrc, ja mu već instalirao TWRP i customizacije, ne mogu da se zezam opet sa svime.

^ reci mi gde si procitao da sredjuju kameru? Ako je tacno,to je odlicna vest :)

Edit: Nadjoh vest za kameru,izvrsno :d

2014-04-24133354.jpg

Poslednja izmena:
Ne vjerujem da su sredili bas kameru. Ali mozemo onda tu kameru iskoristiti i na nasoj varijanti, pogledam bas :)

Slika na g2 u ovoj snimci izgleda bolja.

Nisam siguran da je to smisao opticke stabilizacije. Nije socivo OKO :). Efekt treba biti "anti shaky hands" lol..

I imas opciju anti shake zapravo.

Ja vjerujem samo LG snimkama :D ;) :p

Poslednja izmena:
Da li je neko probao taj ota za kameru itd na 4.4.2 , ako je stiglo i ako je lg doveo kameru u red kao na g pro 2 odmah bataljujem ove roomove i lepo koristim telefon.

E cvrc, ja mu već instalirao TWRP i customizacije, ne mogu da se zezam opet sa svime.
> Pa buraz sta ti tesko da ga kdzujes i onda mu roknes sve official :D

Jel ima netko link na taj update ?

- tu samo pise kompatibilnost sa google camerom(kompatibilnost zbog minimalnog zahtjeva tj "4.4" )

Nista drugo.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno