Šta je novo?

LG G2

Nemoj tako,Djilke kaze best kernel dev ever:)
I ja sam razocaran njegovim kernelima,baterija traje kao na gnexu:)

Nemoj tako,Djilke kaze best kernel dev ever:)
I ja sam razocaran njegovim kernelima,baterija traje kao na gnexu:)

Decko zna znanje i to fest onako. Ozbiljno pricam. Nikad sa njegovim bilo kakvim buildom nisam imao problem pocev od HD2 do S2 i G2. Sta da kazem, ***.

Verovatno svaki telefon koji sam imao je voleo njegov kernel. :)

Ma brate nemas ti g2 :D Ko zna mozda sam i ja nesto usr*o a mozda i ne, ali fon mi je zesce smece posle dorinmaxa

Imao sam ga, a sad nemam ga licno, ali komsija tu kod mene ima od skora, pa me smarao da mu "nabudzim i nafrizujem telefon". Verovatno cu mu staviti stock + dori i vozi.

Imam stock 4.4.2 rutovan. E sad, htio bih da se malo zezam sa romovima, ali sa naglaskom na malo, tj. nemam previše vremena i nebih da moram da nešto čačkam svaki dan, pa da pitam što predlažete:
1. stavim Titanium backup i napravim backup samo aplikacija (ne i user settings, čini mi se da tko nešto pita).
2. Stavim recovery iz posta #6957
3. stavim cloudypro 2 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2680745
4. Odradim factory reset (ili ne mora?)
5. stavim Titanium backup i vratim svoj backup.
Jel ovo OK? Da li ću imati ART (u stvari, da li ima potrebe staviti art, ili da sam na dalviku)?
Ima li još neka preporuka za još neki korak ili neki fix i sl.?

Ne treba ti fix ako stavis CloudyProII 2.0
ART MOZES DA UPALIS DOBICES NA BRZINI I MALO JACE CE SE PRAZNITI BATT,kada se jednom sa ART-A vratis na dalvik videces koliko je dalvik bagovit ;)
Ne znam koji recovery hoces , ali ako flesnes philz iz twrp-a ides samo clan instal ne treba ti nikakav reset, mada, ja preferiram da uvek uradim....(Preporuka za philz jer se sa twrp 2.6. nesto :) desavaju odredjeni bagovi osim ako ne uradis Benderov AutoRec sa njim dobijas 2.7.0.0 recovery

Poslednja izmena:
Ne radim to nikada, ja mislim dam moze, sad ce se vec neko javiti

Ne slusaj bendera on je jedan od najgorih na forumu :D ( SALIM SE NAJBOLJI MAJSTOR I DEV NAS PRIJATELJ STRUCNJAK) ZIV NAM BIO 100 god , sorryska za caps ali morao sam :D

Moze on slobodno probati, to sam malo razmisljao pa mislim da nije dobro da restora kod skakanja s verzije na verziju ali ako mu radi onda super. koliko puta sam preflashao kdz preko roma i ostalo sve super raditi, bezbroj puta. Ali kod prvog: "ne valja nesto", zna se sta se treba napraviti :)

Ne, ne , ne sa 4.2.2 stock na 4.4.2 cp2 već sa 4.4.2 stock na 4.4.2 cp2, bitne su mi aplikacije koje su sa PS i ponešto sa mobile1.

:) ma onda pici. Bude sve ok. Ali opet, backup uvijek samo korisnickih appova. Da ne bi bilo sms FC ili dialer FC itd.

Moze. Ali pazi kako i sta restoras. Znaci nemoj sa 4.2.2 backupa restorati na 4.4.2 (tj..ne sistemske)

A onda, 99% sam uvjeren da ce biti problema ako sa 4.2.2 ili 4.4.2(dalvik RT) restoras podatek na 4.4.2 Android RT..

User aplikacije može da radi restore. Sistemske ne, to se valjda zna? Ja sam čak sa tri telefona radio restore, a svi su imali različite android verzije i prošli normalno.

Nikola ja sam na flexu trenutno,odlican u kombinaciji sa dori 4.2 plus xposed..meni trenutno sve radi kako treba:)sta te zanima?

Za 2.2.1 mu treba recovery ako nece rucno raditi sve. Za 2.2.0 ne treba recovery. E ali problem je.. STa ako stavi neki mod koji baca bootloop ? ;) KDZ jedina metoda ako ne upali reset.

Valjda 2.2.0 radi dobro ?? Samo to cu instalirati.

Nazad
Vrh Dno