niitro
Slavan
- Učlanjen(a)
- 18.02.2008
- Poena
- 320
Za one koji cekaju root i recovery, imam malo iznenadjenje
Ajd dobro, nije malo![]()
I? Moze li se znati? iznenadjenje?
Za one koji cekaju root i recovery, imam malo iznenadjenje
Ajd dobro, nije malo![]()
Zasad samo za nas international. Znaci rootati morate sami. A recovery, kernel, download mode i laf ce flashati program automatski. Tako i ako nece u download mode apk ce to popraviti. Ako se shebe recovery, opet ce popraviti.
auuu, extra! Da te pitam ovo, pa da spavam vise.. instalirao sam phils latest, flesao flex 2.. , factory reset..e sad, jesam li trebao prije flesa da izbrisem sve za fresh install ili je ok i factory reset? Nisam jos nista stelovao, tako da nije problem da ga opet flesnem, samo ne znam da mi ne izbrise i te fajlove za flesh, ili da ih stavim na usb otg?
Imas factory reset i imas ono ispod for clean install. Ako ti sve dobro radi nemas problema. On svejedno prepise fajlove.
Jedino sto bi bilo dobro, wipe CACHE i u advanced idi na wipe DALVIK CACHE. To bi trebalo biti to.
Odradio sam sad opet flesh,clean install i flesh,to je onda ok.. auuuu ovaj flex 2.0 leti brate..samo da.bude ok ovaj gps..koji mi kernel mozes preporuciti da isprobam za gps ako ovaj ne bude ok? Ne bih stock kk niti jb jer su se lose pokazali..
To vise i nije toliko do kernela. Skini gps tools ili neki a-gps. Tako da ima asistenciju.
Ljudi koji imaju flex.Ako mozete pisite ovde sto vise zapazanja, kritika, poboljsanja, sta radi a sta ne radi, kakva je stabilnost na ART runtime?I da li vredi preci sa cloudyproII 1.2 NA CloudyFlex2.0v ?.
I da , da li knock code radi regularno ili opet mora screen on pa onda tek code?
Knock code bi trebao da radi odma iz ugasenog stanja screen off, znaci ta tipkas po iskljucenom ekranu code koji si izabrao i da ga odmah baci na homescreen, a ne da ides prvo knock on pa knock code.Popravice i to.To za restarte se i meni desavana cloudypro ali samo pri nekim igrama,zanima me sto se tice lagova na flexu, ako se ne varam @andrija je rekao da je pu lagova,meni je bitna stabilnost na ART-U jer mi xposed nije nimalo bitan
Ako dolazis sa jb moras flesovati kk baseband,a ako si vec na kk,mislim da ne mora.
Pa pazi kapiram ako sam sa jb otisao na cloudyproII i fleskao baseband onda sam fakticki na kk, ali mene zanima da li taj wipe pri instalaciji flexa iz philza brise samu instalaciju basebanda to ne kapiram malo..
@niitro ma naravno samo ga flesnem on mi je u internal pa je tu , nego me bas zanima da li ode isntalacija iz os
A razvijaci sa xda bi po mom misljenju trebali da izbacuju neke manje update tipa ako neko ima flex 1.4 da ne mora da skida 1,5 gb i fleska nanovo sve, nego da jednostavno uradi update.Malo mi je puno da non stop gazimo sistem fleskama , mislim malo smara ,mada, kada jednom uradis samo je posao da skines i da ga sibnes preko philza.
Pa ako brisem sve i sistem i internal i sve to ujedno znaci da ja moram da se vratim na 4.2.2 , ne vidim bar ja nikakav nacin da obrisem sve i internal na koji mi se nalazi zip flexa ,ne vidim nacin sta onda da fleskam?Jedini nacin da sve bude cisto ko suza je da ide gazenje na 4.2.2 kdz-om, pa onda rott ,pa recovery, pa philz i na kraju cista verzija novog roma.To je ono sto ja znam, e sada da li moze da se sacuva ili fleska fajl koji je obrisan iz recovery-a to ne znam.
Pa imas usb otg ?
Ili u opcijama upalis adb sideload, odes na komp u konzolu i kucas adb sideload imefajla.zip
The LG G2 marks a significant change in direction for LG, now aiming squarely towards the top end of the market. Customer recommendation figures for the past three months show the LG G2 has the highest rating of any new handset at 9.2 out of 10, followed by the iPhone 5S at 9.1 and Samsung Galaxy Note III at 9.0.
Ne znam da li je neko već zakačio, LG je postao treći najprodavaniji proizvođač u SAD, i proizvođač sa najvećim rastom prodaje, pre svega zahvaljujući G2: link
Testirao sam fotografije pri sobnom osvetljenju sa CloudyPro II v1.2, CloudyFlex v2.0 и OptimusRS G Pro 2 v4.3.
OptimusRS ubedljivo pravi najbolje fotke. Ima najmanje šuma, fine detalje i kad ih uporedim sa gore pomenutim, razlika je očigledna.
CloudyFlex ima malo više šuma koji se vidi i na umanjenoj fotki, ali je po meni prihvatljiv kvalitet.
Fotke na CloudyPro II su lošije od drugih i definitivno nisu za poređenje.
Za ovih par dana sam na brzinu pregledao sva tri roma na artu. CloudyPro mi je radio stabilno ali zbog me je odbio zbog fotki. CloudyFlex nisam duže koristio ali me je vizuelno oduševio. Sve je u crnom stilu, lepe ikonice i folderi. No, još to mora da se isproba.
E, OptimusRS mi zakucava telefon na svakih sat-dva i često se greje više nego što bi trebalo, a ne koristim ništa zahtevno. Developer je naveo da treba da se instalira samo preko PhilZ-a, jer preko drugih recovery-ja može praviti probleme, što je možda slučaj kod mene jer imam TWRP. Znači nabaciću PhilZ, pa ću narednih dana eksperimentisati sa CloudyFlex i OptimusRS.
Ne zamerite na dužini teksta. Treća smena nekada zna da se razvuče.......![]()
Mogu da prijavim da cloudy flex 2.0 radi veoma lepo, instaliran xposed radi korekcije dpi, simple kernel 1.0,koji, čini mi se mnogo više battery friendly od default. Za sad nijedan restart, a na telefonu mi je otkad je izašao. Naravno philz recovery instaliran. Primećeno dva buga za sada. Prvi je uobičajeni jer imam SwiftKey, pa se pri reboot javi greška "gapps stopped working" a drugi pri share opciji u galeriji text u levom gornjem ćošku je polusakriven.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari