Nisi bas ni pomogao..pazi,ja igo koristim vec godinama,i nikad me ostavila nije,sem zadnji put,ovo sto se desilo,a ovo za grijanje,pa bas me briga,iskreno,ja sam njega kupio..a telefonu nece biti nista ako je ugrijan odredjeno vrijeme,mislim sta,skratice mu se vijek baterije..koliko,posle 3 god nece drzati kao sad? Za 3 god cu promijeniti minimum jos 1 telefon. A u vezi otg..vidi,imam ja i opreme i opreme,vjeruj mi..ja to radim sa tableta ili sa telefona najvise sto mi je lakse,a ne znam po cemu je bolje nositi lap top ili plejere od telefona od 300/400€? Da ne pominjem mogucnost stekanja plejera i softvera, a na android me jos nije iznevjerio sistem,a na lap top i te kako dosta puta,drajver,zujanje,sum..ili jednostavno nema zvuka?? A znam o cemu pricam,vec 15 god radim sisteme i telefona i racunara,sa telefonima sam batalio jer nemam vremena a mala je zarada a za neke stvari veliko ulaganje,zato rekoh da se posavjetujem sa ljudima sa foruma u vezi stvari koje sam naveo. Ja necu da ga flesujem,jer znam da dista custom romova ne podrzava odredjene stvari koje su mi potrebne,zato hocu stock kk ali posto kameru nisu unaprijedili,moram da ga rutujem,e sad,ako je otg i zvuk na kk bas takav problem,onda ga naravno necu apdejtovati..