Šta je novo?

LG G2

sad sam probao. i kod mene tamna slika, medjutim na drugom telefonu to izgleda ok. hocu da kazem da sebe vidim tamno, ali me sagovornik vidi redovno
kod mene nije tako. probao sam i prednju i zadnju kameru, katastrofa je tamno ono sto snimaju moje kamere. tako me i drugi vide a ja vidim normalnu sliku sagovornika.

Izgleda sređen bleed immersive mode na G2 Xposed aplikaciji
Jel ima nekoga da je testirao ? :)

Aha ne radi, nar na cloudy

Sad je developer dobio KitKat za G2 i kao kreće da sređuje aplikaciju :)

Mnogi kažu da sada radi ok i ova kombinacija -

I've figured it out!!! Using the tinted status bar module, it works flawlessly! You still need to use g2 tweakbox to turn the status bars default color to black.

Sad je developer dobio KitKat za G2 i kao kreće da sređuje aplikaciju :)

Mnogi kažu da sada radi ok i ova kombinacija -

I've figured it out!!! Using the tinted status bar module, it works flawlessly! You still need to use g2 tweakbox to turn the status bars default color to black.

Bas sam pre sat probao. Nesto prebaci kako treba a nesto ne. Recimo viber krene da baca ljubicasto pa vrati na crno :-(

moze li neko da mi objasni, da li novi knock code zapravo menja stari nacin otkljucavanja sa double knock, ili je to samo jedna od opcija? sta me zanima, da li ce telefon i dalje moci da se otkljuca/zakljuca proizvoljnim kuckanjem gde stignes na ekranu, ili ce morati da se obavezno postavi neki pattern za novi knock code? pitam jer mi se vise svidja da kuckam bilo gde nego da pamtim i nabadam po odredjenom delu ekrana...

To je samo jedna od novih opcija...Knock on i dalje imas...

Poslednja izmena:
@Andrija, ostali koji su instalirali Cloudy Pro II, ima li (većih) bagova, vredi li prelaziti sa stock-a?

Sa stockaa definitivno vredi preci, odgovaram ti jer sam i ja na CloudyPro II V.1.1 , vecih bagova kod mene nema osim toga sto ne radi video editor, dictionary i to samo na artu.I kod mene je knock on opcija nekako losija nego na 4.4.2 stock
Kamera nema greske po meni odlicna , dosta toga je ispravljeno novom verzijom

Nije stabilno ali jede trenutno sve,mene samo zanima kakav je ovaj flex 1.4,i da li ga je neko probao?

Mene zanima jel na MTS-u postoji Fast Dormancy ?
Ja sam isklučio, ali ne znam koliko je to pametno ? :)

Jel ima neko da je testirao ovo ?

OptimusRS pro2port v4.1. radi lepo. Meni više odgovara od Cloudya. Koristim dalvik. ART na Cloudyju koće dobro da ugreje telefon i da pojede bateriju.

Mene zanima jel na MTS-u postoji Fast Dormancy ?
Ja sam isklučio, ali ne znam koliko je to pametno ? :)

Jel ima neko da je testirao ovo ?

Meni su odgovorili da imaju,ali sam ja svejedno iskljucio FD jer sam imao brdo wakelockova od phone app.

To je bio softverski bug, to su ispravili apdejtom, pogledaj da li ima ota ili preko pc suite neka nova verzija softvera.

Verovatno ima kdz da se flešuje, Danilo je kačio link kako da nađeš za koje tržište ti je telefon i koja je zadnja verzija softvera za tvoj telefon.

meni i njoj je D80210b-HKG-XX i nista ne nudi....
ako prebacim na D80210"d" onda ce da ponudi tako je i kod drugara... al cudi me da moram tim putem...

Ista stvar sa istom verzijom - izgleda da HKG 10b nešto zeza i to ne samo zbog updatea na KK već i zbog prelaska na bilo koju drugu verziju (10d, 10e... )

^ Videli da moraju i pored dobrog hardwera i nize cene,da se pozabave i apdejtovima kako bi konacno ugrozili kako treba sljamsung ,)

Urpavo sam hteo da okacim ovaj link ovde... Izgleda da je ona prica odavde i koju sam ja pricao skoro pa blizu istine :) Ako stvarno tako nastave priblizice se vrhu bas bas. Bas znam par njih koji koriste optimus G i nisu bili optimisti, cak su govorili i nema sanse da dobije update, kao dobar telefon ali zakucan na softveru, nista LG ne radi... Sada ce se iznenaditi i eto ljudi koji ce i naredni telefon birati iz LG familije verovatno... Neko marketingom neko starom slavom a LG je izgleda resio pomocu odlicnih telefona i zavidne podrske da se priblizi korisnicima.

Urpavo sam hteo da okacim ovaj link ovde... Izgleda da je ona prica odavde i koju sam ja pricao skoro pa blizu istine :) Ako stvarno tako nastave priblizice se vrhu bas bas. Bas znam par njih koji koriste optimus G i nisu bili optimisti, cak su govorili i nema sanse da dobije update, kao dobar telefon ali zakucan na softveru, nista LG ne radi... Sada ce se iznenaditi i eto ljudi koji ce i naredni telefon birati iz LG familije verovatno... Neko marketingom neko starom slavom a LG je izgleda resio pomocu odlicnih telefona i zavidne podrske da se priblizi korisnicima.

Ja sam ga koristio pre 6 meseca i govorio to isto :). Nadam se da ce im ispraviti kameru jer je bila blago receno uzasna.

Samo neka dobiju nesto i to je pocetak, posle mozda jos neki manji i na pravom putu je LG...

Nazad
Vrh Dno