Šta je novo?

LG G2

Reci mi,jeli i kod tebe kamera ostala na isto sto se tice laga i imas li to zujanje sta je vec na audio izlazu?

Kamera - brze ulazi, brze fokusira i brze slika.
sto se zujanja tice, nisam sluske ni otpakovao, ne slusam muziku tak da ne znam to stvarno

N5 ima 1030, M8 1071, ostali telefoni slabiji :)

Prilozi

• e5ubunyp.jpg
    e5ubunyp.jpg
    97.7 KB · Pregleda: 159
Poslednja izmena od urednika:
Mobilexprt je takodjer dobar :) 101 sam dobio, nisam vidio veci score.

Stari scorebm.jpg

Poslednja izmena:
Meni je danas telefon na 3g pojeo bateriju. Obrisao sam neke nove aplikacije pa cu videt i kako ce se ponasati sutra. 12h i ni 3h screen on. Kao sto sam imao na N4. Nisam navikao na to ovde. Jel imao jos neko tih problema na VOdafone 4.4.2 Stock Romu?

Poslednja izmena:
Meni je danas telefon na 3g pojeo bateriju. Obrisao sam neke nove aplikacije pa cu videt i kako ce se ponasati sutra. 12h i ni 3h screen on. Kao sto sam imao na N4. Nisam navikao na to ovde. Jel imao jos neko tih problema na VOdafone 4.4.2 Stock Romu?

Koliko ti je ostalo baterije na ta 3h screen on? Znas kako,generalno 3g najvise jede bateriju,jos ako nisi uopste bio na wifi vec stalno 3g,ja mislim da je to normalno..

Ma gde normalno... Za 12h i 3 sata ekrana to je smešno iako je 3G... Može biti da ti neka aplikacija napravila problem ...

Ma gde normalno... Za 12h i 3 sata ekrana to je smešno iako je 3G... Može biti da ti neka aplikacija napravila problem ...

Koji god telefon uzmes i prebacis na 3G istrosice bateriju za tili cas. Naravno ukoliko je stabilna konekcija i telefon ne menja poziciju, baterija ce biti dosta manje istrosena. Ali ako tipa ide negde, sve dok se menja 2g, 3g i konekcija nije stabilna baterija se potrosi za cas.

9arypeqa.jpg

A ako pustis da skida na wifi + 3g (1.5 mb/s ) kao ja onda suši bateriju :)

Koji god telefon uzmes i prebacis na 3G istrosice bateriju za tili cas. Naravno ukoliko je stabilna konekcija i telefon ne menja poziciju, baterija ce biti dosta manje istrosena. Ali ako tipa ide negde, sve dok se menja 2g, 3g i konekcija nije stabilna baterija se potrosi za cas.

Da,upravo tako..meni je jedva izgurao 4h screen on sa upaljenim 3g i standardnim koriscenjem a sa wifi i sa upaljenom 2g konekciom izguram i do 6h screen on time..

Veruj mi da znam kako funkcionise 3G, a naravno i fast dormancy i sve sto to podrazumeva... Potrosio sam mesece price sa VIP-om, MTS-om, Telenor-om sa njihovom tehnickom sluzbom (ja sam njih ucio posto blage veze nemaju sta je FD, cak ne znaju ni da izgovore, pa sam morao mail da im sklapam, jer me kao ne razumeju sta kazem, a ja skoro pa perfektno pricam engleski...)

Kad sam palio 3G, trajala mi je jedan dan baterija sa nekih 5h ekrana i 20-ak sati uptime. Sa 2G i wifi terala je 45 sati uptime i 8-9 sati.

Sto se tice Pitsburgovog problema, on je flesovao Vodafonov 4.4, mozda je dobio engleski modem/baseband koji bas ne odgovara nasem podrucju.

Moguce, posto mi se čini da je baterija malo lošija otkad sam na Vodafone KK u odnosu na 4.2.2. Videcu kad izadje stabilan root i recovery da predjem na neki naš KK i odradim root i recovery tad

Moguce, posto mi se čini da je baterija malo lošija otkad sam na Vodafone KK u odnosu na 4.2.2. Videcu kad izadje stabilan root i recovery da predjem na neki naš KK i odradim root i recovery tad

Имаш 20B Open Europe са све рутом и рикаверијем са кога баш сад пишем :)

Poslednja izmena:
Ako ti nije problem pošalji mi linkove na PM ili ovde pa da odradim to čim uhvatim vremena.

Jel si stock skidao sa ovog xda linka? Znaci potreban je downgrade, pa root, pa twrp, pa tek onda kreće proces flashivanja KK

Jel si stock skidao sa ovog xda linka? Znaci potreban je downgrade, pa root, pa twrp, pa tek onda kreće proces flashivanja KK

Да мора тако да би остао рут и рикавери (IOroot 24 & TWRP 2.7.0.0)

Ти можеш ако хоћеш да правиш и од кдз-а који је за тржиште твог телефона, али реално нема потребе ;)

Poslednja izmena:
A ako pustis da skida na wifi + 3g (1.5 mb/s ) kao ja onda suši bateriju :)

Ne razumem tebi je dual wi-fi + 3G brzina od 1.5 MB/s impresivna ??

Ja toliko ( i vise ) dobijam samo na 3G.

Sorry za off

myjydera.jpg

Veruj mi da znam kako funkcionise 3G, a naravno i fast dormancy i sve sto to podrazumeva... Potrosio sam mesece price sa VIP-om, MTS-om, Telenor-om sa njihovom tehnickom sluzbom (ja sam njih ucio posto blage veze nemaju sta je FD, cak ne znaju ni da izgovore, pa sam morao mail da im sklapam, jer me kao ne razumeju sta kazem, a ja skoro pa perfektno pricam engleski...)

Kad sam palio 3G, trajala mi je jedan dan baterija sa nekih 5h ekrana i 20-ak sati uptime. Sa 2G i wifi terala je 45 sati uptime i 8-9 sati.

Sto se tice Pitsburgovog problema, on je flesovao Vodafonov 4.4, mozda je dobio engleski modem/baseband koji bas ne odgovara nasem podrucju.

Sve to stoji. Ali i ja kad palim gura 2 dana bez problema. Problem je kad je 3g ukljucen neprestano. Sinhronizacije, drustvene mreze, mailovi + potrosnja ogromna koju 3g stvara. Meni je tako na svakom fonu bilo, na s4 izgura od 10 ujutru do 12 uvece. O iphonu i da ne pricam, 5, 6 sati i bateriji kraj.

Nazad
Vrh Dno