Pa čak iako imam sve fajlove treba mi više od 10 minuta. 10 minuta traje samo flešovanje kdz da se vratim na 4.2.2 pa onda moram root i recovery pa da flešujem taj rom. Nema šanse sve to za 10 minuta da se obavi.
A da ne pričam o vraćanju svega kako je bilo.
Meni je u toku updatea na 4.4.2 pisalo rooted
Најзад, дочепао се неког лаптопа на сат времена.Milko doceka i ti taj update......
Сад сам пробао и са задњом камером. Иста прича, као да сам у мрклом мраку.
Камере иначе раде нормално и у регуларном раду и на Skype. Само Hangouts има проблем.
Кад сам се већ расписао, јел има нека боља апп за ir даљинац од ове фабричке?
mozel mala pomoc pls. Kupio sam G2 i na stock romu je 4.2.2.. Preko OTA nema 4.4.2. Preko LG tool skinem i kad krene, izbaci gresku, nekad nece ni da pocne, a nekad dodje do 5-6% i izbaci. A dole vidim da pise da je rooted. Na njemu nemam nikakav custom recovery. Kako mogu najlakse uraditi update na 4.4.2?
Danas je free office suite na amazonu
mozel mala pomoc pls. Kupio sam G2 i na stock romu je 4.2.2.. Preko OTA nema 4.4.2. Preko LG tool skinem i kad krene, izbaci gresku, nekad nece ni da pocne, a nekad dodje do 5-6% i izbaci. A dole vidim da pise da je rooted. Na njemu nemam nikakav custom recovery. Kako mogu najlakse uraditi update na 4.4.2?
Хвала ти на на овоме јављању, управо сам га инсталирао.
sve probavao i nece. Na kraju uzeo nokia orginalni micro usb i prodje iz prve. Sa dva kineska probavao i nece.
Pa da si to rekao prije kad si navodio sta i kako,svak bi ti rekao da nece zbog kabla..iz dosta razloga..al sad ne bitno,zavrsio si sto si htio,to je bitno![]()
Pa pokusavao sam sve i sjetim se iste stvari sa HD2 nekad davno kad je tek izasao da mi se ista stvar desila. Uzmem kabal org i prodje odmah.
Elem, sa cokoladicom radi mnogo brze, tecnije. Primjetno poboljsanje kod mene.
Ja ne znam odakle vama to zujanje , nikada nisam imao problema sa tim...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari