Šta je novo?

LG G2

Extra, samo nzm ko koristi taj flex :). Malo je poveći :-(. Ali ima najlepši sistem po meni.

Nzm samo kako flex fura mod na 4.2.2 a na našem 4.2 nije hteo da proradi nikako. Mislim za 4k.
Edit: mozda radi samo stari mod bez UHD. Dvosmisleno je :)

Poslednja izmena:
cek zar ova verzija camera mod-a za JB nije stara ... a ova kitkat 3.1 nova....

pitanjce za GPS... probah da pustim GPS test na tri G2 napolju na mom bas slabo vata... koja je fora... ima li neko resenje, i preciznost kad uvati nije neka.., dok na druga dva hvata momentalno i precizno! hmmmm

Pa nije samo S4 Samsung. Logicno je da sam mislio na N3 koji ima OOTB 4k. Zamisli sad da nema slot za karticu...

Pa šta sad treba da ti čitamo misli...??? Dajjjj sve nedostatke telefona smo daaaavnnoo sažvakali,i složili se da je glavna mana KAMERA i o tome se razglaba 30 stranica u nazad.I to je to u odnosu na Samsung gde ima brdo stvari ;)

Tako da...OWERKO džaba ti trolovanje :p evo ja glasam da se pretvoriš u VIP člana i prestaneš sa zevzečenjem.Ako nemaš G2 ne 'vataj se!

Prvo, prestanite biti zene.
Drugo imam jedno pitanje vezano pri kupovini.
Vrlo je moguce da sutra uzimam ovaj telefon, zanima me kako mogu da proverim da li su svi pikseli na mestu? To je cesto problem primetiti na prvi pogled, pogotovo ako ima onu foliju sa specifikacijama preko... I da li postoji jos nesto na sta bih trebao da obratim paznju pri probavi...
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bgtechapps.perfectpixelchecker&hl=sr
Sa ovom aplikacijom proveriš ekran, naravno ako možeš da instaliraš aplikacije, ne znam kako/gde kupuješ.

Koji je bolji mod da se stavi za kameru,Xdabbeb,ili Jnishu?

Vidim da Jnishu ima mod vec super za N5,a i koliko sam procitao moze fix da prodje i bez twrp,mora samo root da se ima.

Navodno se dva fajla sistemske kamere preimenuje,a fajl koji se skida ubaci u sistemski fajl,preko root-a se stavi permisija za taj fajl,restartuje se fon i moze fix da se vozi.

Cini mi se da je taj postupak bez ubacivanja twrp,laksi. Mada vidim da njegov novi fix za UHD i 120fps 720p,vise reklamiraju po drugim forumima,od onog sto ima xdabbeb

Poslednja izmena:
Sacekacemo par dana da izbace primere video i photo snimaka pa cemo zajedno kroz diskusiju odluciti koji je bolji

drugog marta izlazi g3 a ovaj update odlozen zauvek ;)

Jos ko zna kad ce nasi pustiti update mi zaostajemo i po godinu dana za ostalima

Ma samo neka on izadje,lako cemo preko kdz fajla da ga ubacimo ;-)

Koliko smorise vise i boga i naroda besramnici jedni,da im toliko treba da puste OTA a pritom imaju gomilu stvari koje su trebali da poboljsaju , a onda nam na svu muku i cekanje stave onaj besramni video poredjenje 4.2.2 vs 4.4.2, tu vidimo da apsolutno sve sto smo ocekivali nije uradjeno . Ja ustvari i ne znam odnosno ne vidim sta je uradjeno i optimizovano na onom snimku,jedino ako ne kriju nesto za (suprajs) :D.....Sve u svemu uzas...

I da naravno da nisu hteli da ispeglaju-(ISKORISTE) ovako mocan hardver , pa ko bi onda uzeo njihovu veliku uzdanicu G3,svi smo mi ovce kojima se diktira sta i kako da se radi i sta da se kupuje....:wall::wall::wall::wall::wall:

Ps: Samo da pitam da li je ok da se iskljuce oni servisi sa pratecim uslugama, kada hocu da ih iskljucim izbaci mi neko upozorenje .Mislim na to kad kliknem na widget za ciscenje rama i odem u postavke tamo mi se pojave progarami i apps sa pratecim uslugama , da li je ok iskljuciti ih, primetio sam da je baterija pocela da se prazni mnogo brze nego ranije(NEKI SAVET?)

Poslednja izmena:
Krenulo je KitKat azuriranje i za americki T-mobile
Screenshot_2014-02-27-06-47-41.png

Ne hranite bre smarače sa drugih tema koji dođu ovde da bacaju koske !
KitKat stiže uskoro i to je što se mene tiče dovoljno, a vrlo verovatno i da će to biti zadnji update od LG-a :)

Stigao Spigen danas - zapakovali su ga kao bombu da šalju.
Kada sam video na "koverti" case for cellphone i cenu od 6$ malo mi je bilo sumnjivo, ali sam posle skontao o čemu se radi :D
Proverio na sajtu - da li je original i sve je ok prošlo.
Stiglo za 10-11 dana + su kao poklonili 1 screen protector, vrlo kvalitetno tako da sve preporuke od mene !

Poslednja izmena:
Ne hranite bre smarače sa drugih tema koji dođu ovde da bacaju koske !
KitKat stiže uskoro i to je što se mene tiče dovoljno, a vrlo verovatno i da će to biti zadnji update od LG-a :)

Stigao Spigen danas - zapakovali su ga kao bombu da šalju.
Kada sam video na "koverti" case for cellphone i cenu od 6$ malo mi je bilo sumnjivo, ali sam posle skontao o čemu se radi :D
Proverio na sajtu - da li je original i sve je ok prošlo.
Stiglo za 10-11 dana + su kao poklonili 1 screen protector, vrlo kvalitetno tako da sve preporuke od mene !

Pa ništa jedino ostaje fotke da spremiš i šibneš ovde :)

Po mogućstvu da bude fotkano sa G2 očajnom kamerom,bez KK i fix-a i svega ostalog :D

Ljudi cim izadje Lg G pro 2 eto nama spasa za nas G2. Oba telefona na kitkat i oba isti modul kamere. Portovanje softvera ce kontam vrlo lako odraditi ljudi sa xda :)

A onda dobijamo fabricku varijantu 4k video, 120fps slowmotion (sa mogucnoscu pustanja usporeno na telefonu), a onda i one ostale *******cije Magic focus,
flash selfie, natural flash, HDR video itd... ;)

To bi bilo extra!

Evo slika, mada je loše svetlo pa i nisu neke, ali je dovoljno da se sve lepo vidi...
U svakom slučaju preporuka za Spigen :)

Poslednja izmena:
Ista kao moja, ja sam je uzeo pre oko 2 meseca, verovatno od istog prodavca gde i ti, jer sam i ja dobio foliju za ekran gratis. Sto se tice spigena, extra je zastita, jedino bih zamerio malo na velicinu telefona sa njom, ali navikne se covek, u svakom slucaju, znam da je barem telefon bezbedan.

Jel moze neko da mi odg na pitanje sa prosle strane za task manager na g2?

trosi se brze baterija jer koristis te programe koji ubijaju aplikacije.. ostavi ga da radi kako je namenjen ,ipak ima 2gb rama

I da naravno da nisu hteli da ispeglaju-(ISKORISTE) ovako mocan hardver , pa ko bi onda uzeo njihovu veliku uzdanicu G3,svi smo mi ovce kojima se diktira sta i kako da se radi i sta da se kupuje....:wall::wall::wall::wall::wall:

Ps: Samo da pitam da li je ok da se iskljuce oni servisi sa pratecim uslugama, kada hocu da ih iskljucim izbaci mi neko upozorenje .Mislim na to kad kliknem na widget za ciscenje rama i odem u postavke tamo mi se pojave progarami i apps sa pratecim uslugama , da li je ok iskljuciti ih, primetio sam da je baterija pocela da se prazni mnogo brze nego ranije(NEKI SAVET?)

Baterija ce ti verovatno duze trajati nakon sto ubijes sav bloatware, ali je pitanje kako ce ti telefon raditi, u svakom slucaju, ne mozes nista da zeznes, u najgorem slucaju ces morati da restartujes telefon kako bi se sve vratilo u normalu. Probaj, nista te ne kosta

Stopiraj neželjene procese, npr facebook preko greenify. U novoj verziji ne traži čak ni root :). Ona ti Stopira proces da se sam pali u pozadini, ali kad ti upalis facebook sve radi naj normalnije.

A koja je svrha onda imati FB, ako ces ga staviti u greenify? Onda nemas notifikacije nikakve. Nidje veze...

Jel moze neko da mi odg na pitanje sa prosle strane za task manager na g2?

activity_lifecycle.png

Ukratko veća šteta nego korist od tih task kilera i sličnih programa.
Većina ljudi dolazi na android sa windowsa (sigurno jedno 90%) gde su takve aplikacije skoro pa obavezne, ako ništa drugo onda bar msconfig ...
Za android je to druga priča i preporuka je da se to ne radi, mada ja prvi npr kada pravim aplikaciju stavim i dugme koje osim što gasi aplikaciju briše i keš nastao korišćenjem iste :)

Navika je čudo i zato su aplikacije tipa - https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cleanmaster.mguard popularne iako su nepotrebne ;)
Skini Titanium Backup (kupi ili nađi apk) i dovoljno ...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno