Andrija231
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 26.03.2011
- Poena
- 170
Extra, samo nzm ko koristi taj flex
. Malo je poveći :-(. Ali ima najlepši sistem po meni.
Pa nije samo S4 Samsung. Logicno je da sam mislio na N3 koji ima OOTB 4k. Zamisli sad da nema slot za karticu...
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bgtechapps.perfectpixelchecker&hl=srPrvo, prestanite biti zene.
Drugo imam jedno pitanje vezano pri kupovini.
Vrlo je moguce da sutra uzimam ovaj telefon, zanima me kako mogu da proverim da li su svi pikseli na mestu? To je cesto problem primetiti na prvi pogled, pogotovo ako ima onu foliju sa specifikacijama preko... I da li postoji jos nesto na sta bih trebao da obratim paznju pri probavi...
Ne hranite bre smarače sa drugih tema koji dođu ovde da bacaju koske !
KitKat stiže uskoro i to je što se mene tiče dovoljno, a vrlo verovatno i da će to biti zadnji update od LG-a
Stigao Spigen danas - zapakovali su ga kao bombu da šalju.
Kada sam video na "koverti" case for cellphone i cenu od 6$ malo mi je bilo sumnjivo, ali sam posle skontao o čemu se radi
Proverio na sajtu - da li je original i sve je ok prošlo.
Stiglo za 10-11 dana + su kao poklonili 1 screen protector, vrlo kvalitetno tako da sve preporuke od mene !
Pa ništa jedino ostaje fotke da spremiš i šibneš ovde
Po mogućstvu da bude fotkano sa G2 očajnom kamerom,bez KK i fix-a i svega ostalog![]()
I da naravno da nisu hteli da ispeglaju-(ISKORISTE) ovako mocan hardver , pa ko bi onda uzeo njihovu veliku uzdanicu G3,svi smo mi ovce kojima se diktira sta i kako da se radi i sta da se kupuje....:wall::wall::wall::wall::wall:
Ps: Samo da pitam da li je ok da se iskljuce oni servisi sa pratecim uslugama, kada hocu da ih iskljucim izbaci mi neko upozorenje .Mislim na to kad kliknem na widget za ciscenje rama i odem u postavke tamo mi se pojave progarami i apps sa pratecim uslugama , da li je ok iskljuciti ih, primetio sam da je baterija pocela da se prazni mnogo brze nego ranije(NEKI SAVET?)
Stopiraj neželjene procese, npr facebook preko greenify. U novoj verziji ne traži čak ni rootJel moze neko da mi odg na pitanje sa prosle strane za task manager na g2?
Stopiraj neželjene procese, npr facebook preko greenify. U novoj verziji ne traži čak ni root. Ona ti Stopira proces da se sam pali u pozadini, ali kad ti upalis facebook sve radi naj normalnije.
Jel moze neko da mi odg na pitanje sa prosle strane za task manager na g2?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari