djordjesl
Slavan
- Učlanjen(a)
- 12.11.2013
- Poena
- 230
Okačili su nove linkove na Mega. Zadnji post. Skidajte odatle.
Au, pa ovo je odlicno
Okačili su nove linkove na Mega. Zadnji post. Skidajte odatle.
Ovaj 120 kida , ali mi ovaj drugi secka nesto prikazuje max 23 fps??/
Ljudi da bi se ubacili ovi fixevi da li je potreban samo root ili jos nesto , i d ali je komplikovano?
Verovatno ti je slab komp, zakucan je na 30fps, samo je fokus malo sporiji:
![]()
Mora root, i mora stock KitKat rom
Pa pazi, svi mi imamo razlicite potrebe. Npr. napravim nekoliko snimaka u 4k i ode memorija. Ovako stavim karticu i uzivam dok na G2 moram da vucem i OTG.Ma jok, nego samo nemamo običaj da nosimo telefon koji će da ima 10 filmova u HD formatu sa sobom, niti sve slike koje smo tokom čitavog života slikali... Za tako nešto postoji kompjuter, eksterni hard itd. a nama sve te stvari samo privremeno čuče na telefonu.
Ja imam 32GB od čega je 19GB trenutno prazno...
Realnost uvek vise boli.Owerkloker klasican trol.
Mislio sam da je ta sorta izumrla.
Kako ces na samsungu da radis 4k![]()
To je to, ali polako. Prvo treba da dobijemo update ;-)
Reci mi kada uradim root da li se dobija na nekoj brzini mozda ili samo preuzimas kontrolu nad njim ....??
Kako ces na samsungu da radis 4k![]()
Ma jok komp mi je zverko. Da nema mozda veze sto mi je na netu otvoreno preko 25 tabova i sto radi torent
??
Koji player koristiš? Ja na msi laptopu iz potpisa ne mogu da pustim full hd iz KM player-a, dok Pot player ili VLC puštaju sve bez problema
Pa pazi, svi mi imamo razlicite potrebe. Npr. napravim nekoliko snimaka u 4k i ode memorija. Ovako stavim karticu i uzivam dok na G2 moram da vucem i OTG.
Izlaskom KK za nase uredjaje,da li ce trebati nova metoda ruta i twrp da se ubacuje,ili ce moci ona stara metoda sto je na 4.2.2 prolazila?
Znaci ako nisam do sada radio root bolje da ne radim dok ne izadje 4.4.2 jer ce u suprotnom onda morati novi ????
Tako je. I ja sam vratio na stock sve, i furam bez root-a. Sad mi je telefon toliko smesan da ne mogu da se nacudim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari