Šta je novo?

LG G2

Kome je 10 malo, tome je i 12. A i gde je 16, tu je i 32.
Ower & out :D

Meni došlo ovo čudo:

http://www.meenova.com/st/p/m3r.html

po veličini je taman toliko da može micro sd da se ubaci u njega, i radi perfektno sa G2, čim se ubaci prijavljuje se kao USB memorija i može joj se pristupiti direktno iz LG file managera. Kvalitet izrade je izuzetno dobar, dobija se i mali privjesak za ključeve, a kapica koja dolazi na njemu treba baš da se povuče da bi se skinula tako da je gubljenje iste zbog spadanja iskljuceno. Još da nabavim neku microsd 32/64 gb i super... nije da mi treba ... i ovako imam slobodno 80% memorije, ali za neki duži put ili godisnji odmor ce doći super. Platio sam 15 US$ sa poštarinom (12+3). Tople Preporuke

Poslednja izmena:
Vi koji ste znali da ce vam 32 gb biti malo u startu zasto ste se opredelili za ovaj model ne kapiram ?
Meni je 32 gb sasvim dovoljno i nije me zanimalo da li ima slot ili ne... ali i dalje ne shvatam zasto je neko ko misli da je 32 gb malo kupio ovaj model pored ostalih modela koji imaju 32 + slot..

Niko o tome od vlasnika ni ne priča. O tome pričaju drugi.
Valjda svako kupi šta je mislio da treba /želi - makar meni niko nije zavrtao ruku kada sam ga plaćao.
Temu o prostoru na telefonu uvek nametnu sa strane.

Ladno je onaj ludak sa xda , xdabebb , ciji cam mod koriste ljudi , uspeo da nabudzi stock 4.4.2 cam da snima na 120 fps.... bacite pogled na thread.. uploadovali su 2 videa :) ... i da ovo nazalost , trenutno radi samo sa ljude koji su dobili 4.4.2 update.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2548974&page=128 pri dnu stranice :)

Ne rade linkovi koji su postavili,ali me mnogo raduje ovaj fix za kameru :) uhd snimanje :) :) ala cu da ga przim :)

Samo da mi dodje 4.4.2 i krece fixanje :d

^ Sa ovim fixom G2 pojeo Note 3,da ne pricam za S5 :D

Edit,nece ni tako :( probao sam preko Chrome,koji ti browser koristis?

Poslednja izmena:
Ajd da se ne logujem sad na xda itd. , neka okaci neko kad odgovore na ono poslednje pitanje u vezi nocnih uslova. :)

Cekaj i cekaj,ova dva klipa nece da pusti. Dajte pomoc ljudi :smash:

Cekaj i cekaj,ova dva klipa nece da pusti. Dajte pomoc ljudi :smash:

Skini ih preko kompa, pa ubaci u telefon. U njemu mora da pusta. A ako hoćeš preko kompa, moraš da upalis xdva u nekom plejeru za uhd, jer preko procesora će da secka. Ako imaš slab komp onda ti nema pomoći ;-)

Ma nece ni preko kompa,probao preko raznih menadzera za download nece pa nece. Znam za to,ali meni media player odradjuje stvar uz 4gb rama i procesor quad

Ma nece ni preko kompa,probao preko raznih menadzera za download nece pa nece. Znam za to,ali meni media player odradjuje stvar uz 4gb rama i procesor quad

Ne trebaju nikakvi manager-i. Kako su linkovvi na xda, desni klik na jedan od njih pa save link as..., pa onda na drugi. Tako ga skineš u komp. Onda samo ubaci to što si skinuo u telefon. U njemu sigurno radi.

Meni ok pustio..samo treba da se sačeka par minuta da odradi buff

Uradio,hvala,wooow kako su dobri snimci... Za ovaj fix treba KK da se saceka,koliko sam procitao?

:) Konacno da i mi imamo krstenu kameru kako dolikuje flahship-u :D

Sad će kanonada trolova :D

Koji su razoracarani njihovim novim flagshipom :D

Nisu razočarani..samo malo ljubomorni :D a i sujeta je čudo :D

Dovoljno vam je 16GB kad koristite telefon za poruke i pozive. :p

Ma jok, nego samo nemamo običaj da nosimo telefon koji će da ima 10 filmova u HD formatu sa sobom, niti sve slike koje smo tokom čitavog života slikali... Za tako nešto postoji kompjuter, eksterni hard itd. a nama sve te stvari samo privremeno čuče na telefonu.
Ja imam 32GB od čega je 19GB trenutno prazno...

Nazad
Vrh Dno